O tarihten önce takmak suç mu ki?
Araca zarar vermez, lastiğe zarar verir en fazla. Kar yağana kadar sanayide sıra olmaması bir bildikleri olduğundan değil, milletin yumurta kapıya dayanmadan (Böyle miydi bu söz?) kılını kıpırdatmama huyundan.
Yaz lastiğinin biri erken emekli oldu yoksa bu kadar acele Etmezdim.
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:32 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:28 ----------
Birde bu lastik havalarına baktırdığım her yerde farklı çıkıyor.geçen üst limit 32 lik araca 44 basmışlar..bulabilirsem o cihazdan almayı düşünüyorum.en çok lazım olan şey.
yav laf lafı açıyor.
dolma getirdim, yer miyiz genşler?
Konu yine beş sayfa olucakmı muhabbetine gidiyor sanki.ben kaçar.birbirinizi yiyebilirsiniz.
Motosiklete tarla takası teklifi : )))
Geçen sene sattığım motoruma da sanayi tipi kıyma makinesi teklifi gelmişti : )))
Road never ends but life does. Ride to live, live to ride.
KUVVETMİRA'nın zarif bir biçimde örnekleyerek anlattığı, Kübra006'nın ise "birbirini yemek" zannettiği konuyu açıklayayım.
(bkz. http://www.urbandictionary.com/defin...ad%20Hijacking)A thread hijacking occurs when one or more individuals commenting on the original posting, go off topic, creating a separate conversation. This is rude, and bad internet etiquette. If people want to discuss a different topic, they should start their own thread.
Bir konuda açılan bir başlığın altında alakasız bir yorum ile başka konu oluşturup yeni bir konu başlatmaya "başlık kaçırma" denir. Başlık kaçırma kaba ve İnternet adabına uymayan bir davranıştır. Eğer kişiler başka bir konu hakkında tartışmak istiyorlarsa kendileri o konuda ayrı bir başlık açmalıdır.
Başlık açmadan önce de aynı başlık daha açılmış mı, yazılanlar bizim sorumuza cevap oluyor mu, diye kısa bir arama yapmak akıllıca olabilir. Hali hazırda açılmış başlığı okuyup oradan elde ettiğimiz bilgiler yetmezse, anları da okuduğumuzu belirtip neden yetmediğini açıklayıp yeni başlık açmak düşünülmelidir.
hadi bizimkisi "traktör" gibi motor da kruzırcıya tarla teklifi ayıbolmuş
Hiçbir şekilde kaza yapmayan s2000'leri unutmayalım.
Ben ihtiyaçtan satılık ilanlarına da inanmıyorum.birde model yükselticem diyenler var.her ikisi tok satıcı ve acil satış yapmak isteyenler grubu.en azından % 80 öyledir.Birde otomobil ve motosikletine hastalık derecesinde bağlı olanlar var.siyah incim,süslü kız,sarı şeker başlıklı ilanlar dolu.
Ama oraya ilan koymak iki saati alıyor.net.bir sürü araç özellikleri var.. Abs,ebs,vesaire.ösym soruları gibi
Bak gor al git....
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)