Barodi abimiz ile birçok sefer etkinliklerde bir araya geldim, gayet düzgün bir insan olarak bilirim kendisini. Tanımadan ve burada olmadığından neticede kendisini savunamayacak insanlar hakkında yazmamalıyız.
Barodi abimiz ile birçok sefer etkinliklerde bir araya geldim, gayet düzgün bir insan olarak bilirim kendisini. Tanımadan ve burada olmadığından neticede kendisini savunamayacak insanlar hakkında yazmamalıyız.
Benim sürekli takıldığım yerlere firmaların adamları yazdığı zaman deli oluyorum, 3-5 mesaj önce kullanıcı firmanın ağzına tükürmüş oluyor, adamlar yeni yorum isteyenlere iyidir hoştur gönül rahatlığıyla al, arkadaşımda var yazıyorlar kimdir bu diyorsun, aaa herif aşkla bilmem kaç yıldır aynı firmanın ürünlerine iyidir hoştur yazdığını görüyorsun, Bunlar kaliteyi düşürüyor, gerçek kullacıları forumdan uzaklaştırıyor, varsa gerçekten diyecekleri firma adına yszsınlar, acaba o durumda site bunlardan para mı talep ediyor da böyle yapıyorlar...
Atalarımızın da dediği gibi "Su akar yolunu bulur".
Harbi ben yaşlanıyorum galiba ya la
Legends may sLeep.. But they never diE..!
İnsanda motor gibidir, önce çalışır,sonra hızlanır ve bi süre öyle gider, sonra ya arıza yapar ya benzini biter yada kaza yapar....... Bazıları için durum bundan ibaret.
http://www.motosiklet.net/forum/hobi...ri-kulubu.html
Gidiyorum demis ama habersiz kaybolmamis..
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)