ESKİ ÜYELERDEN KİMLERİ ÖZLEDİNİZ?
Reklamlar
-
Ankarada birkaç kez görüştüğüm Levsy üye isimli Levent abi foruma 5 aydır girmemiş. Sıcaklanlı içten sohbeti olan biriydi. En son mal motorcular diye bir konu açmıştı
Bir de serdarmert abi vardı, o da 50li yaşlarda motora başlayan bir abimizdi. Vites değiştirmeyi bile buradan öğrenmişti yanlış hatırlamıyorsam. Forumdaki varlığı kısa sürdü.
Reklamlar
-
siyahlimuzin vardı forumun cici hanım motorcularından..öğretmen olmuş Eskişehirde diye duydum...
-
Zeda3000 i çok özlüyorum. Deneyimli ve bilgili bir arkadaştı. Maalesef küstürdüler.
-
Ne muhabbetler döndürüyorduk be.
-
Merhaba
Bi zamanlar BAKIRKÖY TAYFASI grubu ve KEYİF ADAMLARI grubu vardı eskiler bilir dersaadette haftalık toplanır bakırkoy sahilde mangal yapardık şimdi eskilerden kimseyi göremiyorum...
-
zamanında bazı sözlü kavgalar tartışmalar çıkdı eskilerden çok insanları soğuttular.. özellikle o zamanlar yeni motora başlamış bazı insanlar 10-20 yıllık benimde şahsen gerçek hayatta tanıdığım ve abi dediğim insanlara kafa bulma hata dalga geçme hakaret etme boyutunda muhabbet edince soğudular böyle bildiğim 3-4 kişi var..
onlar hala internette ama artık çoğu kendi mecralarındaki forumlarda takılıyor misal scootercılar scooter forumunda endurocular enduro forumunda cruisercılar kendi forumlarında kendi içlerinde sohbet muhabbet edip oralarda paylaşım yapıyorlar..
aslında burasının her kesimden kullanıcının toplandığı ortak bir platform bir alan olması gerekliydi.. ama işte genç arkadaşlar fazla her şeyi ben çok iyi biliyorum havasında olunca eskileri soğuttular..
-
Mersin İl Temsilcisi
logaritma adlı üyeden alıntı
zamanında bazı sözlü kavgalar tartışmalar çıkdı eskilerden çok insanları soğuttular.. özellikle o zamanlar yeni motora başlamış bazı insanlar 10-20 yıllık benimde şahsen gerçek hayatta tanıdığım ve abi dediğim insanlara kafa bulma hata dalga geçme hakaret etme boyutunda muhabbet edince soğudular böyle bildiğim 3-4 kişi var..
onlar hala internette ama artık çoğu kendi mecralarındaki forumlarda takılıyor misal scootercılar scooter forumunda endurocular enduro forumunda cruisercılar kendi forumlarında kendi içlerinde sohbet muhabbet edip oralarda paylaşım yapıyorlar..
aslında burasının her kesimden kullanıcının toplandığı ortak bir platform bir alan olması gerekliydi.. ama işte genç arkadaşlar fazla her şeyi ben çok iyi biliyorum havasında olunca eskileri soğuttular..
ben de öyle bir ara vermiştim..
adamın her derdine koştuk, parça, usta, garanti, servis, özel hayatındaki sorunları çözdük gibi..
sonra ilk toplantılarda aynı şeyi reelde yaşattı bize..
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
-
11 Haziran 2017, 20:54
mete_han adlı üyeden alıntı
ben kimleri özledim..bende Prometheusu özledim..forumda olması gereken kişilerden biridir...ama küstü gitti...kendi moderatörünü arkasından hançerleyen bir forum burası beyler..kimleri küstürmedi ki...kemikleri sızlasın BBRR Abide geleni gideni öperdi zamanında..hiçbirimize kalmaz buralar beyler..gelip geçiciyiz yani...önemli olan iyi olabilmek iyi kalabilmek...
.
KUVVETMİRA adlı üyeden alıntı
Ya genel af çıkmış, ya da sistemde açık var Selamlar gençler..
-
11 Haziran 2017, 21:48
awesomee adlı üyeden alıntı
ben özletmiyorum kendimi hep burdayım sukur...
aaa moderatör olmuşsunuz, yeni göreviniz hayırlı olsun.
listede isimlere baktımda hepsi apaçi insanlar hiç birini özlemedim.
(inital-d var yazıları hoşuma gidiyor ama nadiren forumda, bu arada şaka yapıyorum apaçi dediğime bakmayın forumda kimseyi tanımıyorum ki :D)
-
12 Haziran 2017, 00:39
zıppırman vardı gitti
birçok gereksiz geldi
faydalı bilgi paylaşımı yapanlar kaçtı gitti..
-
12 Haziran 2017, 00:45
Prometheus adlı üyeden alıntı
Ya genel af çıkmış, ya da sistemde açık var
Selamlar gençler..
ooo efsane geri mi döndü yoksa?
yerin dolmadı reis
-
12 Haziran 2017, 00:55
Prometheus adlı üyeden alıntı
Ya genel af çıkmış, ya da sistemde açık var
Selamlar gençler..
hoşgeldin, ne var ne yok?
eski toprakların, forumun laf ebesi yeni yetmelerine kızıp, siteye küsmesi fikri bana doğru gelmiyor
fil, karıncaya kızar mı?
hayat başka bir yola sevkeder, o başka
hepsinin ismini anamayacağımız, burada emeği geçen, iyi muhabbet ettiğimiz veya kavga ettiğimiz çok abi/ kardeş var,
bakıyorlarsa hepsine selam
-
12 Haziran 2017, 01:42
Kuyucadısı Çağlanın gidişiyle gezilerde bu sitede durdu, nerede eski 40-50 motorlu geziler...yıl kaçtı acaba
-
12 Haziran 2017, 17:06
Isi bilmez koltuk sevdalilari yuzunden toplanti bile olmuyor...
Gezileri gectik..
Procan hosgeldin..
-
12 Haziran 2017, 19:20
alp_tunay adlı üyeden alıntı
Isi bilmez koltuk sevdalilari yuzunden toplanti bile olmuyor...
Gezileri gectik..
Procan hosgeldin..
Eyvallah abi hoş bulduk.
tigermbz adlı üyeden alıntı
hoşgeldin, ne var ne yok?
eski toprakların, forumun laf ebesi yeni yetmelerine kızıp, siteye küsmesi fikri bana doğru gelmiyor
fil, karıncaya kızar mı?
hayat başka bir yola sevkeder, o başka
hepsinin ismini anamayacağımız, burada emeği geçen, iyi muhabbet ettiğimiz veya kavga ettiğimiz çok abi/ kardeş var,
bakıyorlarsa hepsine selam
Küsme demeyelim de ona yönetimdeyken yaşadığımız ufak sıkıntılar diyelim. Şimdi sorsan nedenini bile hatırlamıyorum
KUVVETMİRA adlı üyeden alıntı
Estağfurullah müdür
Buyrun o zaman kaldığımız yerden devam
http://www.motosiklet.net/forum/etkinlik-gezi-fotograflari/179364-10-gunde-yunanistan-%96-1-bir-hayali-gerceklestirmek.html#post4164775
-
Gorkem,Ertekin, Dreamdark Emre..
-
Ben elim kazada kaybettiğimiz Efilizkçi... keşke forumda tanışşak whatsup gruubnda izmire doğru gitsek tekrar...
mekanı cennet olsun bir dua edin
-
Ne yalan soyeyeyim ilk motorumu aldığım zamanlarda (2008) forumda baya bir dirsek çürutmus, bilgi edinmistim, hala eski konuları açar okurum . Nesillerin b.k olmasiyla birlikte forum da bundan nasibini almış gibi görünüyor .. ne demişler: old school is cool
-
Hepinize ayar oluyorum hepinize :D
-
hachiko adlı üyeden alıntı
Hepinize ayar oluyorum hepinize :D
şu bilet olayı devam ediyormu ediyorsa eğer vialand abomentlik alacam bende
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)