Muzu münasip yerlerine monte etmekten hoşlananlar düşünsün.
Muzu münasip yerlerine monte etmekten hoşlananlar düşünsün.
Ulan aidsi neden yaymak istesinler neden yani ilaci falan olsa anlayacagim, yaymak isteyen adam muzla mi yayacak gercekten yani bu mudur plani yav ne kadar aptal insanlar var su memlekette
Bu sosyal paylaşım sitelerinin çıkması iyi oldu, bu sayede gerizekalılarla akıllı adamları rahatlıkla ayırtebiliyoruz.
Aklıma direk bu geldi :D
Sosyal ahırlarda millet o kadar bos paylasimlara suru gibi takilip gidiyor ki bu yine hic bisey. Sosyal ahırlarda sorgulamadan anlamadan sirf popisi yuksek diye ardina takilip olumune savunan bir kesim var. Aman diyim siz onlardan olmayin.
hacı bunun yine biraz zorlasan inandırıcı bir tarafı var
fotoşoplu resimleri paylaşıp görenler bi amin yazar mı muhabbeti var ki aman aman
öküz başlı sazan mı dersin
mezardan çıkan pitonlar mı dersin
havada duran taş mı dersin
hele domates içindeki arapça yazılar
aslında bi kaç örnek sallasam süper olur
Doğru yüz kişi yalanlasa da DOĞRUDUR.
Yanlış yüz kişi doğrulasa da YANLIŞTIR.
Dürüst olun DANSÖZLERİ kimse sevmez
Hiv virüsü CD4 hücrelerinden vucuda girer. Genital organlarda bulunan bir hücre türü. Diğer bir şekil de kan yoluyla. Eğer ağzında oluk gibi kanayan bir yara varken hivli muz yersen enfekte olabilirsin ? Yoksa afiyet olsun....
Trol mu gerçek mi bilmiyorum ama ben bunu 5 yıl önce yabancı bi blog sitesinde görmüştüm o zamanlar türkçe kaynak çok aramama rağmen bulamamıştım simdi türk sitelerinede yayılmış
Arkadaşlar biliyorsunuz biz Türklere hiç bir şey olmaz. Bu hastalıklar yabancılar için.
Bu biiiirrr...
Yani neymiş? Rahat olacaaazzzz.
Ikincisiiii, maalesef bu mahlukat HIV virüsü vücut dışında tahmin ettiğimizden fazla yasiyor. Orası kesin.
Yani öyle "saniyeler, dakikalar icinde ölüyor" laflarina cokda guvenmeyin.
Milleti galeyana getirmemek için böyle söylendiğini dusunuyorum. Yoksa evden dışarı cikamayiz.
Öyle zamanlarda yaşıyoruz ki ne söylense inaniyoruz.
İngilizcesi iyi olanlara hivin siringa içinde ne kadar dayandığına ilişkin yapılmış çalışmanın pubmed linkini gonderebilirim.
En fazla kaç gün dayanmış sizce? Dogru tahmin edene 1 kilo muz göndericem. Hadi bakalım.
Yıkama seti
Takos
1 kg muz.gönder linki ben kazanıcam diyormuşum
Resimdeki kan enjekte edildikten sonra kahverengiye dönüşür birkaç güne.
Muz çürümeye başlayıncada kahverengi hal alır.Kim bilir kime denk gelicek.
Böyle şeylerle uğraşmazlar bence.Bulaş yolu mantıksız.Kırım kongolu keneleri uçakla attılar daha orjinaldi.
Offff gereksiz ulkenin gereksiz sacmaliklari bu dusmana yapilir, 90 larda unlu bir rapciye yaptiklari teorisi vardi o aklima geldi
Bir insanda yaklaşık 4-5lt kan var sanırım. 5000cc diyelim. Adamın bütün kanını çekip muza enjekte etseniz topu topu 5000 muza bulaştırırsınız. Adamların AIDSLI insan çiftliği mi var da bulaştır bulaştır bitmiyor. Haaaa, tabii bu sonuca ulaşmak için en az ilkokul muhakemesi gerek.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)