Bizim herşeyimiz meşhurdur ama en çok duyulanları sayayım.
Zeytinyağı, tost, papalina, kışın üstüne limon sıkılan deniz kestanesi , şeytan sofrası, cennet tepesi, ilk boğaz köprüsü, buzlu badem, sarmısaklı plajları, lor peyniri ve tatlısı, türlü ot yemekleri, süt kuzusu vs. vs.
Anadilini kaybedersen bağımsızlığını da tamamen kaybedeceksin. Dilini kaybeden toplumlar köle olmaya mahkumdurlar.
Mustafa Kemal ATATÜRK
Şişli-Camisi,Mustafa Sarıgülü,Matild Manukyanı,her ışıkta önünü kesen dilencileri,Mecidiyeköyü...
Walla buranın osmanlı çilei warmış bende henüz yemiş deilim ... Oysa benim ismirimin kısları meşhurdu
[B]You cannot kill what you didn't create ! ! ![/B]
afyonkarahisar zafer anıtı ve kalesi,kaymak cumhuriyet sucukları
sandıklı ilçesi kaplıcaları
emirdağ malum belçilalıları,belçikalılara göre emirdağ türkiyeden büyük, hemşerilerim diye sölemiyom ama her evde gurbetçi olur mu ya.
iscehisar mermer bu kadar yeter galiba
ben DİNARLIYAM
haklısın valla kardeş gün geçmiyo ki adana adliyesi medyaya çıkmasın koptum valla
adananınnnnnn çok şeyi meşhur
Kebabları
motor gezileri
ç.m.s.k sı
"[COLOR="Red"]Ben hayata[COLOR="Red"][/COLOR] çelme atıyorum.Takiii o bana gerçek çelmesini atana kadar"[/COLOR]
Hatay - İskenderun ama Antakyanın ki KÜNEFE İsk.nin ki de herşeyi :D
___ KILIÇ ___
[B] ยภยtยlคภlคг ยภยtคภlคгı ครlค ยภยt๓คzlคг ¤ۣۜ __ к ı ℓ ı ç __ [/B]
nazillinin kızları bu yörelerin en meşhur yiyeceği doğal serinletici KAR HELVASI yapılışı bildiğim kadarıyla şöyle:Kışın çok soğuk havalarda dağların ardına kar yağar.bu karlar bir çuvala toplanır ve derin kuyulara iyice basılır(nasıl erimeden duruyorsa)kar o kuyularda yaza kadar hiç erimeden durur.bizim kar helvacılar bu karları getirir,bardağa doldurur vişne şurubu denilen(iyice kaynatılarak suyu buharlaştırılmış vişne)içecek karın üzerine eklenir ve iyice çalkalanır.vişbeli kar,yani kar helvası olur.isteğe göre pekmezlisi de yapılır.çok yiyince kodu mu oturtur,yataklara düşürür kaldırmaz.ama iyi serinletir
2 tür insan daima açtır:1.si bilimi arayan 2.si ise PARAYI::sas::
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)