Knightci varmi aramazida yaw.
Nick :SmirnouF_
Level :44
Server :Xigenon
Job :Warrior/Blade
Nation :Insanoglu
Np :100(onuda satin aldim )
Oynayanlar lutfen Charlarini yazsinlar...
Knightci varmi aramazida yaw.
Nick :SmirnouF_
Level :44
Server :Xigenon
Job :Warrior/Blade
Nation :Insanoglu
Np :100(onuda satin aldim )
Oynayanlar lutfen Charlarini yazsinlar...
Bir Afrika Atasözü; Sular yükselince, balıklar karıncaları yer.Sular çekilince de karıncalar balıkları yer .Kimse bugünkü üstünlügüne ve gücüne güvenmemelidir. Çünkü kimin kimi yiyecegine “suyun akışı" karar verir. - Drift Religion
benim bir arkadaşım oynuyordu. nedir bu oyun. nereden nasıl oynanır. biraz bilgi verseydin
yav banada anlatın şunu lütfen...bende yüklü oyun ama pek tad vermiyo ya...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
heueheu eski yaraları mı deşdin anlatayım madem....
bende ares serverinde ..60lv
cyperde 1 adet 55 ,1 adet 60, 2 adet 62 ,1 adet 65 , ve 1 adet de 70 lv olmak üzere 7 tane charım var ayrıca sayısını hatırlıyamadığım kadar da 40 lv civarı char var 1,5 yıl aralıksız bu oyunu oynadım ben hatta geçen yaz işlerim bile biraz aksadı
ayrıca kendime ait 2 adet grade 2 clanım vardı birisini dağıttım birisi ise halen cyperde duruyor janus lider charı tanıdığım bir ufak çocuğa verdim o oynuyor ayrıca charlarımın hepsi satılık..
gelelim nasıl olduda bu kadar char kasabildin diye evde 2 adet pc vardı ve şu ana kadar 20-25 tane ayrı ayrı kosp ve koxp almışımdır goleme kurar yatardım sabah olduğunda +60 charla bile lv atlardı yaklaşık bütün charlara 500ytl kadar masraf yaptım ama sadece birtek 65 lv charımı 600 ytl ye sattım kalan tüm charlarım satılıktır....
mete han nasıl bir oyun diye merak etmişsin bence hiç merak etme insanı gerçek hayattan koparıyor tam 1,5 yıl sanal hayatta yaşadım 8 ay oluyor oyunu bırakalı çok mutluyum içki içmem sigara içmem ama oyuna hiç girmiyorum eğer giriersem gene alışırım diye
tanıdığım 30-40yaş arası yüzlerce oyuncu var türkiyeden oyun insanlarda hırs yaptıkça yapıyor ve adamlar öyle bir oyun yapmış ki oyunun sonu yok
1,5 yılda yaptıklarım ve elime geçenler oyun ve real anlamda...
7 adet serverde sayılı sayılabilecek char ...70 lv olanı herkes tanır nerubian
1,000,000 civarında toplam np....
kestiğim tüm bosslardan çıkan aklınıza gelebilecek tüm uniqe itemler..
aynı anda 2 adet grade2 clan sahipliği
harcadığım toplam 500ytl civarında para
ve sadece 65 lv charı satarak kazandığım 600ytl
ayrıca şu anda satmıyorum ama ilerde itemleri satarsam gene 2000 ytl lik itemimde mevcut
sonuç.. oyunu oynamaya değmez oyunda yetkili olan oyun adı ile GM lerle bile zamanında muhabbet kurmuştum item ,ex yardımında bulunmuşlardı
oyunda adalet yok buradan anlatmayayım daha fazla
oynuyan arkadaşlara iyi eğlenceler
ayrıca oyunla ilgili her türlü yardıma açığım aklınıza takılan oyunla ilgili herşeyi cevaplıyabilirim..
sitesi nedir bu oyunun. nasıl oyniicaz
www.knightonlineworld.com buradan indireceksin ..
ama elimde cillop gibi charlar var sen uğraşma ben sana char satayım istediğin itemide üstüne koyarım +8shard lar +8 ib rol ler roc ler ne isresen var
kredi kartına taksit yapılır
geçen okumuştum...bi herif bilmem kaçparaya tüm levellerini satmış falan...cafelerde bebeler manyak gibi oynuyto...transada geçiyolar...3-5 ay önce bir cafedeki bir olayı anlatayımm...
cafedeyiz...çocuk knıght oynuyor...12-13 yaşlarında bişey...
annesi sesleniyor cafenin kapısından...Ahmettt oğlummm hadi gelll artıkk eve...bak baban çağırıyoo...
çocuk annee dur bi yaaaa...
yarıım saat arayla anne çocuğu 3 kere çağırıyor eve...sonra babası bi geldi cafeye çocuğun ensesine bi patlattı...
bide küfretti...küfrettiğide hanımı...
...na kodumun piçi paraları buralaramı yatırıyon sen...vura vura eve götürdü...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
ben bunu hiç oynamadım ama bir ara inanılmaz derecede 6 ay nerdeyse evden çıkmadan online text base rpg (mafya konulu) oynadım. Omerta... Sonra zor kurtardım kendimi bence kimse bulaşmasın böyle şeylere. Omerta da www.barafranca.com adresinden incelenebilir. hatta türk ler için özel server bile kurmuşlar şimdi bizdeki hayal gücünü görünce (daha önce zaten hollanda ve portekiz için özel serverları vardı) bir de tüm uluslara açık olanı var işte ki bence en zevklisi de buydu.
kinghtonline den kurtulmak için o bahsettiğin mafya oyununuda oynamıştım ama knight den sonra hiçbir oyun tad vermedi
Sakin ama sakin baslamayin.Cogu zaman kiz arkadasimi ekip cafeye kaciyodum oynamaya taaki cafede basilana kadar .Dunyada herseyi unutturuyo.Haa mete han abi gercekten oyunu sil PC'den yoksa bir ufak tat alirsan olay biter birakamazsin.Haa bana Xigenon'da para item yardimi yapabilecek olan var mi ?
Bir Afrika Atasözü; Sular yükselince, balıklar karıncaları yer.Sular çekilince de karıncalar balıkları yer .Kimse bugünkü üstünlügüne ve gücüne güvenmemelidir. Çünkü kimin kimi yiyecegine “suyun akışı" karar verir. - Drift Religion
peki aranızda yüzüklerin efendisi the battle for middle earth tm oynayan varmi oynamanizi tavsiye ederim güzel bi oyun
Bizim basimizdaki Knight belasi bize yeter,ikincisini butcem kaldirmaz
kınıght oynayan bırakamıyo ben oyuzden baslamıyorum
Yeni yine yeniden
su topic'i canlandiralim bakalim.
bi kupa yeni uye geldi,
ogame den kurtuldum 6 ay kadar oluyo.
1992 de yazı tabanlı muvra isminde bi oyun oynuyodum
artık oyun oynamıyorum motora sardım iyice.
motorumu çok seviyorummmm
[CENTER]imza yok parmak izi daha garanti yaşasın biyometrik imza:cat:
motosiklet seçerken gösterdiğiniz özeni yöneticileri seçerkende gösteriniz[/CENTER]
kesınlıkle tavsıye etmıyorum
bu oyun yuzunden butun sosyal hayatım berbat oldu
oyunu bırakmasaydım eşimden bile ayrılmıs olabilirdim.
nerde eski MUD lar..
var mi outlands oynayan ?
var mi telnet, putty, wintin ile deli kasış yapanlar ?
hic ogame e bulasmadim, hic knight onlie a bulasmadim, babafranca ya bulasmadim..
ama simdi keyif ile travian oynuyorum.. gercekten guzel.. ole deli gibi kasmiyorum ama klan isleri saldiri koy yikmak flm zevkli.. =]
ayrica LOTR online muhtsem gorunuyor.. bence daha guzeli yine Turbine den StromReach (dungeons and dragons)
LOTR online: http://lotro.turbine.com/
StromReach : http://www.ddo.com/
bulasmayin en guzeli bence.. ;)
Shakulin
belki 1-2 kisi bu yaziyi okurda bu oyuna baslamaz
kınayt onlayn dandik bir oyun
Gerçekçilik ve actıon payı daha yüksek olan ultima onlineye davet ediyorum sizleri
valla arkadaşım var oynuyor aman bulaşmayın bağımlılık yapar.
Herkesin üç kişiliği vardır; Ortaya çıkardığı , sahip olduğu , sahip olduğunu sandığı. Alphonse Karr
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)