abilerim yol gösterin.çok kötü durumdayım
-
evet ben bir liseliyim.okulların açılmasıyla depresyona girdim.evet çok iyi olmasada bir anadolu lisesindeyim ve daha iyi bir liseye geçiş yaptım.ama şuan havalar vs okullar derken resmen ağlayacak duruma geldim.bana gülebilirsiniz bunlar dert mi lan diyebilirsiniz ama ben takıntılı biriyim ve bunları anlatacak kimsem yok.arkadşım var ama çok yakın değiller.okulda zaten 2-3 tane arkadaşım var.arkadaş umrumda değil.okula gideceğime hergün hapishaneye gidip 8 saat orada oturmayı tercih ederim.lütfen abilerim beni gaza getirin sizden tek ricam biraz teselli.. teşekürler
Reklamlar
-
kararsız'ı linç eden forum snappy x'e neden farklı davranıyor? Ben aralarında fark görmüyorum, neyi kaçırıyorum?
-
zaferce adlı üyeden alıntı
kararsız'ı linç eden forum snappy x'e neden farklı davranıyor? Ben aralarında fark görmüyorum, neyi kaçırıyorum?
Samimi, aramızdan birisi ve neyi, ne zaman demesi gerektiğini biliyor. Adam kimseyi, kimseye kırdırmıyor ve saçma sapan sorular sormuyor gerçekten gülmemizi, güldüğünü belirtmek için konu açıyor. Konuyu açtığı yere bakacak olursak, Barışa bu mesajı yazmanız zaten sizin linç girişiminde bulunduğunuzu gösteriyor.
-
EmreKocyigit adlı üyeden alıntı
Samimi, aramızdan birisi ve neyi, ne zaman demesi gerektiğini biliyor. Adam kimseyi, kimseye kırdırmıyor ve saçma sapan sorular sormuyor gerçekten gülmemizi, güldüğünü belirtmek için konu açıyor. Konuyu açtığı yere bakacak olursak, Barışa bu mesajı yazmanız zaten sizin linç girişiminde bulunduğunuzu gösteriyor.
1 kişilik linç mi olur? Komik olma kuzen Larry. Bu başlık saçma gelmiyor yani sana?
-
zaferce adlı üyeden alıntı
snappy mazlumların sesi, forumun liselisi, trakya'nın maradona'sıdır.
menderes'i astınız, özal'ı zihirlediniz, snappy'i yedirmeyiz!
-
İyi bi çevre edin arkadaş en iyi şeydir okuldaki. Ben küs oldugum arkadaşlarla barışıcam bi şekilde inan daha iyi olucak senin için.
-
kardeşim bizde geçtik o yıllardan bilirim içinde nasıl dertler yaşadığını. belki inanmıcaksın ama yıllar sonra şuan yaşadıklarını düşünüp sadece gülüceksin. devamsızlıktan sınıf tekrarı gibi gelicegini riske atıcak hareketlerden lütfen sakın. okula gittinmi kafa dengi bi kaç arkadaş bulup sadece makarana bak. yıllar sonra bügüne dönmek için nelerden vazgeçicegini tahmin bile edemessin.
-
Ben insan gibi öneri istiyorum. Lütfen saçma cevaplar vermeyin. Ciddi cevap veren abilerime teşekkür ederim
-
Profil resminde pek yalnız gözükmüyorsun
-
Fat!h33 adlı üyeden alıntı
Profil resminde pek yalnız gözükmüyorsun
Ben değilim
-
Ciddi cevap veren abileri, size diyom, ciddi misiniz hakikaten?
-
Okulların açılalı daha 16 saat oldu. Ne ara bunalıma girdin?
-
Bugunlerin degerini iyi bil ileride cok aricaksin.. Finallerde vizelerden de sorumlu oldugun, alttan alinan derslerin sinavina calisamadigin gunlerin daha gelmedi..
-
Lisede bu kadar dert tasan varsa ünide egolu hocalarla ne yapıcaksın
-
Moderatör
Hapisanelerde hersey dahil 8 saat konaklama secenegi yok.
Girersin en az 2-3 ay yatar cikarsin. Gerc i artik o da yok, para cezasina ceviriliyor sanirim.
Okulunu bitir, snapy degilde R1 alacagin gunun hayallerini kur.
Ha dersen ki anamdan babamdan tarla kalacak, simdiden yemeye basla ki, 30 yasina geldiginde orada bi tekstil fabrikasina girer sifirdan baslarsin.
-
Senin sıkıntını gezmek çözer.Nezaman bir sıkkınlık ,bunalım durumu olursa ;kendimi gezerken bulurum veyahut bir çayocağında.Tabi okey,tavla ,batak oynanmayan kafa şişirmeyen yerlere giderim.Tabi bunlar geçici ilaçlar, asıl mesele ise içerlerde biryerlerde, ilk başlarda sebebini bulamadığımız bir sıkıntı vardır .Ne yapsak düzelmez,sonra bir sabah namazına gidersin , içindeki bütün sıkıntı bir anda gidiverir, sıkıntın varsa o sıkıntıyı çözecek dualarına icabet edecek Rabbin var.
-
Böyle depresyona girmenin canını yiyiim.
Ya biz ne yapalim her gün depresyon bize giriyo ve biz buna stres diyoruz
-
manita bul manita herşeye çare okulu sevdirir hayatı sevdirir
-
Barış yavru kedi gibisin kardeşim. Bak tüm MT Ailesi ve Gazi Ailesi seni seviyor, kendini olur olmadık şeylere takıp dram yaratma daha sahip olacağın hayallerin yaşayacağın güzel günlerin var.
-
Ilerde ozliyeksin oralari ne gunlermis diyceksin.tamam arada herkes sklr bunalir ilk gunlerde.bir arkadas grubu edin Sinemaya cafe gidin.tadini cikarin hayatin
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)