Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

zor durumdayım lütfen bi akıl verin

REKLAM ALANI

Motosikleti
    yok ama burdakilerin sayesinde olcak
    merhaba arkadaşlar bende sizler gibi motosiklet tutkunu olan biriyim fakat motosiklet kullanabilmem icin önümde cok büyk bi engel var.ve nasıl aşacağım hakında hicbir fikrim yok benim sabıkam var ve ben ehliyet alamıyorum yani vermiyolar bundan 3 yıl önce gencliğimin etkisiyle başımdan kötü bi olay gecti sabıkalı olmamdaki sebep uyuşturucu kulanmam yüz kızartıcı bir suc değil sonucta cezaevine girmedim. buraya yazmamdada hic sakınca bulmuyorum nekadarda eleştiri yaparsanız yerden göğe kadar haklısın cahillik ve genclik hevesi kapıldık kötüü bişey olduğunu cok sonra anladım dersimide en iyi şekilde aldım. yasalara göre benim sucuma ehliyet vermiyolar. peki bu durumda ben neyapmam lazım motor sevdasından vazmı geceyim yoksa inat edip ehliyetsizmi kullanayım. saygıdeğer büyüklerim sizlerinde fikrini almak istiyorum lütfrn bana akıl verin yoksa yakında kafayı yiyecem

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    mostwanted_57 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Xmax 250 ABS
    sorunu istersen buraya sor

http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=3377

http://www.motosiklet.net/forum/show...t=3377&page=26

gelişim sana mutlaka cevap verir. şu an online. buyur sor

Motosikleti
    Alıntı mostwanted_57 adlı üyeden alıntı
    sorunu istersen buraya sor

http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=3377

http://www.motosiklet.net/forum/show...t=3377&page=26

gelişim sana mutlaka cevap verir. şu an online. buyur sor

saol ardaşım teşekkür ederim beni yönlerdiğin icin.fakat şöyle bi problem var bundan 1 ay önce gelişimi telefon ile arayıp durumu anlatmak istemişitm telefonu acan hanımefendi biz veremiyoruz diyip tel.kapatmıştı olayı anlatmama fırsat vermemişti.

mete_han - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Melmeket Uşak/Manisa.2020 NC 750 X DCT/2015 CBF150
    dostum herkes hata yapar...ama ehliyet alamamana şaşırdım...yani en azından sabıka kaydıyla ehliyetin ne alakası var...yeni yasayla ehliyet alma sınırları iyice genişledi...şaşırdım bu işe...

dostum şimdi aradım polis arkadaşımı...dediki iki madde var...1.uluslararası kaçakçılık...ikincisi yüz kızartıcı suçlar nedeniyle sabıka kaydı bulunanlar ehliyet alamaz diye...yüz kızartıcı suçlar ne olaki dedim...hepsini saydı uyuşturucu bulundurmada dahilmiş......yani cezaevine girme meselesi değilmiş...bu suçlardan biriyle yargılanıp ceza almışsan olay bitiyormuş...sevgilerimle...artık tek çare ehliyetsiz gezmek...yani bu tutkuyu bürokratik bir neden yüzündenmi bırakacaksın...bana şimdi kızacaklar birileri ama içimden geleni yazdım...bu sistem bu adalet utanmalı kardeşim sen değil...
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
    (1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar

Motosikleti
    Alıntı mete_han adlı üyeden alıntı
    dostum herkes hata yapar...ama ehliyet alamamana şaşırdım...yani en azından sabıka kaydıyla ehliyetin ne alakası var...yeni yasayla ehliyet alma sınırları iyice genişledi...şaşırdım bu işe...

dostum şimdi aradım polis arkadaşımı...dediki iki madde var...1.uluslararası kaçakçılık...ikincisi yüz kızartıcı suçlar nedeniyle sabıka kaydı bulunanlar ehliyet alamaz diye...yüz kızartıcı suçlar ne olaki dedim...hepsini saydı uyuşturucu bulundurmada dahilmiş......yani cezaevine girme meselesi değilmiş...bu suçlardan biriyle yargılanıp ceza almışsan olay bitiyormuş...sevgilerimle...artık tek çare ehliyetsiz gezmek...yani bu tutkuyu bürokratik bir neden yüzündenmi bırakacaksın...bana şimdi kızacaklar birileri ama içimden geleni yazdım...bu sistem bu adalet utanmalı bu kardeşim değil...
    mete-han abi ilgin alakan ve görüşlerin icin cok ama cok teşekkür ederim....
    abi bu tutkuyu bırakmıyacam ölene kadar motor kullanıcam.ben dersimi cok iyi şekilde aldım zaten.ehliyet verebiliriz diyen birileri olursa hic düşünmeden alırım hic bir şekilde ehliyet alamıyacaksamda böyle kullanırım evet büyüklerim belki bu işe kızacaklar haklılarda ama yapıcak hic bişeyim kalmadı kimsede beni bu zevkten bu tutkudan vazgeciremiyecek.

okan4037 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2013 Yamaha WR 125 R
    »»»»»» Bu Mesaj Moderator tarafindan düzenlenmiştir.»»»»»»
    Forumda açılan başlığa atılan mesajlarda başlık konusunun dışına çıkılmamalıdır. Forum Sayfalarında sorulan sorulara anlamsız cevaplar veremezsiniz.. Aynı mesajın birden fazla foruma atılması durumunda, yada bir mesajın forumun konusu ile ilgili olmadığı halde popüler bir foruma atılması durumunda forum yöneticileri ilgili mesajları silebilir yada uygun forumlara taşıyabilir. Bu tarz mesajlara devam edildiği taktirde yollanan mesajalr moderatorler tarafından silinecektir. Tüm yazılar, yazan kişinin sorumluluğundadır! Doğabilecek herhangi bir problemden www.motosiklet.net sorumlu tutulamaz!
    Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.
    Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını kabul etmiş sayılır.
    Şikâyetler için... info@motosiklet.net
    **************Site Yöneticisi: crato **************
    Yeni yine yeniden

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler