Hiç motosiklet forumunda dert paylaşacağımı düşünmemiştim (motosiklet dışında), ama konu az da olsa motosiklet ile ilgili. Hoş mesajın sonunda fikir verecek birşey soracağımı da düşünmüyorum, en azından içimi dökmüş olurum herhalde.
Evli arkadaşlar bilirler kendi ailen ile eşinin arasında kalmak epey zor oluyor. Taraf tutmamaya çalışmak fakat aynı zamanda iki tarafın gönlünü yapmaya çalışmak derken bir bakmışsın seni düşünen kimse yok, günün sonunda da bakıyorsun ki tek üzülen sensin.
Tam böyle salak salak şeylerle uğraşırken bir iş teklifi aldım. Hali hazırda işim vardı (analistim), fakat son 1 yıldır haksızlıklar vs derken epey soğumuştum. 3-4 kere iş görüşmesine gittim ve bir Perşembe günü teklifi aldım, az maaş olsa da geçecektim yeni yere. Çok şükür şükür hemen hemen kafa kafaya maaş teklif ettiler ve havalara uçtum tabi. Neyse dedim en azından yeni iş oldu. Hazır yeni iş bulmuşken (bu arada CBR 250' yi de sattım yeni motosiklet arıyorum) yeni motosikletle hanımı da alıp bi 3.200km lik bir tur planlayayım dedim. Rotayı çıkardım, kabaca masrafları yazdım. Biriktirmiş olduğum parayla ucu ucuna da olsa denk getiriyordum turu. Perşembe günü akşamı arkadaşımla CB 650F bakmaya gittik, anlaştıom hemen adamla kaporayı verdim. Yeni iş oldu, e tur da yapacağız hanım onayı verdi hiç kaçırmadım. Ve Cuma günü motosikleti aldım. Vay be dedim, iki gündür iyi şeyler oluyor, kesin biryerde birşeyler içimde patlayacak ama hadi bakalım diyorum. Cuma günü aldım motosiketi, hanımla iş çıkışı gezdik biraz eve geldik. Cumartesi günü hanım sabah aradı, yok sizinkiler şöyle dedi, sen ne diyeceksin falan abuk subuk konulara girdik gene anlayacağınız. Eh yeter be deyip atladım motosiklete, tam 4 saat telefonumu kapatıp motosikletle gezdim. Kafayı boşalttım, eve geldim. Baktım hanım işten gelmiş, tatsız bi hali var. Midem bulanıyor diyor. Ulan yoksa diye sorduım kendime, hemen eczaneye gittim, baktık ki baba oluyorum. Hastaneye gittik, hemen doktor kontrolü ve ordan da onayı aldık.
Öyle garip bir durum ki, çocuğum olacağına tabi ki seviniyorum. Yani planlamamıştık, henüz daha erken diyorduk falan ama oldu işte birşekilde. Hemen baba olmanın hayalleri, planlar, çocukla şunları yaparım falan demeler. Sonra gerçeklerle yüzleşeyim dedim bi.
- Motosikleti hanım zorla sattıracak anladığım kadarıyla. Ki ben hiç istemiyorum haliyle, yeni aldım zaten yahu.
- Yurtdışı tatil olayı tamamen yalan oldu, zira hanımın motosiklete binmesi haliyle yasak.
- Aile mevzuları var, salakça bir ortam, bi de böyle bir ortama çocuk getirmek bi gerdi beni.
- Artık, kafama esip motosiklete binmeler bitti, evde hanımı yanlız da bırakamıyorum. Sürekli bir laf sokma var tabi haliyle. Satmıyor msuun artık, ne motoru daha, evde yanlız kalamam falan. Çocuk haberinden beri neredeyse sadece iş-ev yaptım motosikletle ve inanılmaz moralim bozuk.
Ne yapacağım ben ? Mutluyum ama aynı zamanda içimde böyle yarım kalmış işin verdiği huzursuzluk var.
Neyse okuyanlara teşekkürler, okumayanlara ise merak etmeyin çok birşey kaçırmadınız.