Şaşırma, kadınlar arabalarını çok pis kullanıyorlar genelde. Çünkü arabalara çok fazla anlam yüklemiyorlar, bir yerden bir yere giderken kullanılan bir araç nihayetinde.
2. el araç alırken binicisi kadın olan ne kadar araç baktıysam leş gibiydi, hele ki çocuklu bir kadınsa aman diyim. Kendi karımdan biliyorum
Gerçi ben de araçlarımı pis kullanıyorum, bir şey yiyip içtiysem camdan sokağa atacağıma sağ koltuğun önüne yere atarım. Uzun bir süre o çöp birikir ve ha şimdi ha sonra atarım diyerekden araba çöp arabaya dönüşür.
Yıkamacıların önünden geçmem, benim için büyük zaman kaybı. Benzin istasyonlarında ki yıkamalara da girmem. Nasılsa bir daha kirlenecek
Camlar aşırı kirliyse pompanın yanındaki süngerli silgeç ile camları silerim, araba da artık binip inerken üzerimi kirletecek kadar kirli ise istasyonda hızlıca yıkatırım
Boş vakitm varsa ve içimden geldiyse senede bir iki yıkayınca silmişliğim vardır.
Motorumu da yıkamam pek, ıslak mendil forever
Buradan motoruna ve araçlarına bakmayan özenmeyen biri olduğum sanılmasın, motor ne kadar az yıkanırsa o kadar uzar ömrü