Değiştirsinler bu serverı ya zaten pc başına motosiklet.net ve motorcular için oturuyorum ondada canım sıkılmaya başlıyo zaten böyle bağlanmayınca
büyük para büyük araba büyük kalçalı kızlar, tek düşündüğüm yalnız bunlar(üstü açık mercedes içi kız dolu)
Cidden beyler son günlerde siteye giremiyorum ne yazıkki.
Bugün siteye bağlandığımda çocuklar gibi sevindim yafuuu....
bağlantı için yapabileceğimiz herhangi birşey varmı yoksa böyle devam mı edeceğiz?
Mete Han'ın Laneti de diyebiliriz...
bende bu işe bir çözüm bulunmasını ve açıklama yapılmasını rica ediyorum...sitemi hackleniyor yav...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Birkaç gündür bende de aynı sorun var
[COLOR="Blue"]Ne Kadar Yükseğe Çıkarsan, O kadar Yüksekten Düşersin. [/COLOR]
eklediğim resimde online olan mod yok. buda sitede çalışma değil bir sorun olduğunu göstermezmi. en kısa zamanda düzelir umarım. zaten bu benim son günüm. hatta son saatlerim.
Hayırdır?son günüm demişsiniz,kötü bir şey yoktur inşallah.mostwanted_57 adlı üyeden alıntı
Haydi hükümeti yıkalım yerine AVM yapalım.
most noluyor la...hayrola motorola...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
tatile çıkıyorum. 2 ay yokum kendinize iyi bakın
Üzülmesene kardeşim tatile gidiyosun eğlenmene bak bu sıcakta çalışmak ızdırap, su, güneş, kum başka ne ister ki insan,birde motormostwanted_57 adlı üyeden alıntı
büyük para büyük araba büyük kalçalı kızlar, tek düşündüğüm yalnız bunlar(üstü açık mercedes içi kız dolu)
opera web tarayıcıcısını yükledimçatır çatır açılıyo valla normal tarayıcıda dakkalrca bekletiyordu bazen eğer beklemekden usandıysanız sizede tavsiye ederim
Operayla alakalı değil abicim serverdan bağlantı kesiliyor, ama opera iyidir hızlıdır ama tabiki benim tavsiyem mozilla eklentileriyle konforlu net sörfü sağlıyor, ayrıca türkçe karakter problemi yokbbaday adlı üyeden alıntı
Sitede üye rekoru kıracağız az kaldı:
1-3-8........................................138
FORUM KURALLARI ve KULLANIMI HAKKINDA
Düzelir yakında.Yılmayın,girin siteye.Çalışıyordur modlarımız.
söylemesi kolay lakin siteye girmek son zamanlarda öyle kolay yapılan bir hareket değil malesef. sayfa bulunamıyor uyarıları arasında geçen birkaç saatten sonra ya site düzeliyor ya benim bilgisayar yolu buluyor yada ben pes edip makinayı kapatıyorum.DARKDIAMOND adlı üyeden alıntı
Ya sayın admin ve modlar, lütfen en azından bizleri bir bilgilendiriverin yafuuuu..
ne oluyor?
ne bitiyor?
sitede çalışmamı var?
hackleniyormuyuz?
aşırı yükü kaldırmıyormu?
server mı değişiyor?
yoksa türktelekom oyunlarından birisimi bu olay?
Bunların hepsine cevap istiyorum.
İstediğiniz sorudan başlayabilirsiniz. 4 yanlış 1 doğru götürür. Süreniz 1 gün....
sitede gizli mod war..
bu arada gec te olsa beni anlayanlar cikti..
3 gundur zorla giriyorum siteye..
http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=14762
Metin ÖNAL [GEP Başkan]
B rh + Honda 100 RR - 31 AF 088 - Adana | AS 200 GY-2 - 34 VAH 58 - IstanbuL
ben biliyorum neden olduğunu çünkü benim 2 haftadan beri bilgisayarım bozuktu sitede ben olmayınca tadı olmuyo tabi neyse işin şakası bir yere neden bu aralar böyleyiz
İnsanlara ne söylerseniz söyleyin karşı tarafın alabileceği kadarıyla sınırlıdır !
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)