03 eylül 2016 sabahı gördüğüm rüya
Reklamlar
-
normal bir rüya deildi benim için. bi mezarlıktayım. tahta bi masada bi genç kız sigara içiyor. uzaklara dalmış düşünceli.derken mezarlıktan içeri 100 150 erkek dişi aslan giriyor. ben 3 buçuk oluyorum.yiyecekler beni filan. ama yok yavru kediden farkları yok. kimi kokluyo kimininse umrunda değilim.uzaklaşıyorum koşarak bi eve sığınıyorum. evin içi insan dolu. herkes eğleniyor. sonra herkes gidiyor tek başıma kalıyorum. bir fil içeri giriyor. bi masanın altına saklanayım diyorum. hortumu beni buluyor ve beni kokluyor.ben yine 3 buçuk.fil bi anda kadın sesiyle konuşmaya başlıyor. o kadar deertli ki ondan hiç korkmuyorum. anlattaıkça anlatıyor.sonra bi başka yerdeyim. bira içiyorum. rahmetli babam uzaklardan yürüyerek bana doğru geliyor. ütüsüz pantalon giymezdi. bi pantalonu var jijet gibi. gömlek dersen o biçim fiyakalı.nabiyon diyo ban . hiç diyorum içiyorum. sen nerelerdesin diyorum.bak diyor sana ne getirdim. bi kağıtaa çerez birazda pişmaniye. al diyorum pişmaniyeleri ben sevmem pişmaniye. kan ter içinde uyandım. kim okuduysa nolur küfretmeyin iyi sohbetler. iyi yolculuklar.
Reklamlar
-
-
-
Rüyalarınızı anlatmayın, hele hele online alemde paylaşmayın, "hayırdır inşaallah" deyin vesselam.
-
-
can't be worried about that shit. life goes on man.
-
3 vakte kadar sıçmadan uyursan kabız olacaksın.
-
Aslan ve filden sonra " acaba şimdi hangi hayvan bu çocuğu koklayacak " dedim. Neyse ki sonrasında konu değişti ama güzeldi, kafam açıldı
Bira, pişmaniye ve çerez bölümü özellikle hem dram hem komedi unsuru içeriyor.
Devamını bekliyorum
-
ofsaytosman adlı üyeden alıntı
normal bir rüya deildi benim için. bi mezarlıktayım. tahta bi masada bi genç kız sigara içiyor. uzaklara dalmış düşünceli.derken mezarlıktan içeri 100 150 erkek dişi aslan giriyor. ben 3 buçuk oluyorum.yiyecekler beni filan. ama yok yavru kediden farkları yok. kimi kokluyo kimininse umrunda değilim.uzaklaşıyorum koşarak bi eve sığınıyorum. evin içi insan dolu. herkes eğleniyor. sonra herkes gidiyor tek başıma kalıyorum. bir fil içeri giriyor. bi masanın altına saklanayım diyorum. hortumu beni buluyor ve beni kokluyor.ben yine 3 buçuk.fil bi anda kadın sesiyle konuşmaya başlıyor. o kadar deertli ki ondan hiç korkmuyorum. anlattaıkça anlatıyor.sonra bi başka yerdeyim. bira içiyorum. rahmetli babam uzaklardan yürüyerek bana doğru geliyor. ütüsüz pantalon giymezdi. bi pantalonu var jijet gibi. gömlek dersen o biçim fiyakalı.nabiyon diyo ban . hiç diyorum içiyorum. sen nerelerdesin diyorum.bak diyor sana ne getirdim. bi kağıtaa çerez birazda pişmaniye. al diyorum pişmaniyeleri ben sevmem pişmaniye. kan ter içinde uyandım. kim okuduysa nolur küfretmeyin iyi sohbetler. iyi yolculuklar.
evet arkadaşlar rüyamın kerameti anlaşıldı. az önce uzun zamandır husumette olduğum ucuz mafya babası kafası bi milyon evime geldi. kibarca postaladım. laf aramızda bu aftan çıkanlardan bi tanedi. herkese iyi günler. uzun zamandır yazamazsam biliki mapustayım )
-
Ben böyle ilginç konu okumamıştım.
-
evet arkadaşlar rüyamın kerameti anlaşıldı. az önce uzun zamandır husumette olduğum ucuz mafya babası kafası bi milyon evime geldi. kibarca postaladım. laf aramızda bu aftan çıkanlardan bi tanedi. herkese iyi günler. uzun zamandır yazamazsam biliki mapustayım
)
"Allah düşürmesin"
"Kader utandırmasın"
-
Sana üç vakte kadar bir şey görünüyor..
-
Draconian adlı üyeden alıntı
Sana üç vakte kadar bir şey görünüyor..
nasıl birşey tarif edermisin dostum
Kurt Ölümüne Yakın Yalnız Olur
-
Eylül geldi sonbahar da geldi. Uyurken battaniye falan almak lazım.
-
Bu biraz babaya duyulan özlem, biraz gelecek kaygısı, birazda yaşadığın şeylere üzülmek ile alakalı gibi duruyor. Rüyalar bilinç altındaki korkularını sana gösteriyor ise genelde zor bir dönemden geçiyorsundur. Etrafındaki problemleri çözmen dileğiyle.
-
Bana kalırsa bazı yerler biraz açık kalmış senin stres yapmışın gece gece
-
Carbondioxid adlı üyeden alıntı
Rüyalarınızı anlatmayın, hele hele online alemde paylaşmayın, "hayırdır inşaallah" deyin vesselam.
Neden karbon emmi ? (bilmedigimden soruyorum)
evet arkadaşlar rüyamın kerameti anlaşıldı. az önce uzun zamandır husumette olduğum ucuz mafya babası kafası bi milyon evime geldi. kibarca postaladım. laf aramızda bu aftan çıkanlardan bi tanedi. herkese iyi günler. uzun zamandır yazamazsam biliki mapustayım
)
Ruyanin kendisi kadar ilgincmis sonrasinda basiniza gelenler
-
Sokollu adlı üyeden alıntı
Neden karbon emmi ? (bilmedigimden soruyorum)
Sırf bu analizleri yapmak adına , rüya avcıları birimi oluşturmuş adamlar(yabancı sörvisler), arifler anlar.
2. olarak add olmasada , dini olarakta yoruma muhtaç karmaşık rüyaların boşlukta asılı mızrak gibi oldukları, dolayısı ile yanlış olumsuz yorumların durumu sıkıcı/etkileyici vücuda getirecek kadar etkili olabilmesi durumudur.
Hazz etmesemde! çekim yasası ve pozitif/negatif düşüncelerin bile basit yorumlama ile hatta gırgır/dalga sebebi ile hayat bulduğuna şahid olduğumdan , bu kıytırık bilgileri yazayım didim, sorman muallakta kalan kısmı aydınlattı ise sevabları olur ise sana armağan olsun, sıkıntılı ekonomin tez vakitte düze kavuşsun.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)