Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
3. sayfa BirinciBirinci 123

İnsan Tanımanın Bedelleri

REKLAM ALANI
    Gökhan_Aygün - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    VFR 800X (RC60/2013)
    Alıntı Lucas adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Şu an iş yerinde orta şekerli kahvemi içerken resmini yükleyip Qahve Keyfhiiiii bildirimi yapmadan konuya girdim. Okurken dalıp kahvemi de içmiş bulunduğumdan, resmini de çekemiyorum.
    Tatile gidince elimde kitapla denize karşı ayaklarımın resmini çekip telafi ederim artık.
    Hmmm orta şekerden kasıt 1 küp şekere tekabül etse 12 kalori ( http://www.diyetevim.com/2016/02/cay...ac-kalori.html )

Standart bir Plaza insanı günde 3 şekerli 5 adet çay/kahve tüketse. 3*12 = 36 * 5 = 180 kalori sadece içtiği çaydan/kahveden alacak.

Bu durum sürekli ve sürekli tekrar ederse ne olacak ? Karbonhidrat alımı fazla olacağı için yağ depolanacak ve kaçınılmaz son.

Göbek.

Bu kısıma ithaf olunur ;

- Kişisel özen; Bir kişinin çevreye olan saygısı genel olarak kendisine olan saygısından kaynaklıdır. Kılık, kıyafet, saç - sakal konusu da insan tanımada etkili olabilir. Özellikle " koku " konusu önemlidir.
    Honda NSS Forza 300 İnceleme Videosu [ https://www.youtube.com/watch?v=E9QdDCCxKpc ]

Mondial 150 Sentor İnceleme Videosu [ https://www.youtube.com/watch?v=Rl79HfGpcS4 ]

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Moderatör Lucas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı Gökhan_Aygün adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hmmm orta şekerden kasıt 1 küp şekere tekabül etse 12 kalori ( http://www.diyetevim.com/2016/02/cay...ac-kalori.html )

Standart bir Plaza insanı günde 3 şekerli 5 adet çay/kahve tüketse. 3*12 = 36 * 5 = 180 kalori sadece içtiği çaydan/kahveden alacak.

Bu durum sürekli ve sürekli tekrar ederse ne olacak ? Karbonhidrat alımı fazla olacağı için yağ depolanacak ve kaçınılmaz son.

Göbek.

Bu kısıma ithaf olunur ;

- Kişisel özen; Bir kişinin çevreye olan saygısı genel olarak kendisine olan saygısından kaynaklıdır. Kılık, kıyafet, saç - sakal konusu da insan tanımada etkili olabilir. Özellikle " koku " konusu önemlidir.
    Benim orta şekerden kastım bir bıçık şekere tekabül ediyor.
    Göbeği arpa maltı suyu ve şerbetçiotunun karışımınından oluşan eşsiz içeceği tüketmemden mütevellit yaptığımı sanıyorum. Çok değil bir yarım kilo göbekte toplanmış fazlalık, bu ince ve narin vicüüduma göbek şeklinde hasıl oluyor.
    Ayrıca ter bezleri fazla çalışan insanların, bunu bilerek, önlem almaları gerekliliğine ben de katılıyorum bayım. Yoksa insanın saçı sakalı ile ilk intibâm arasında bir ilişki kurmaktan kaçınmaya çalışmak lazım icab eder.
    Hörmetler.
    Legends may sLeep.. But they never diE..!

Motosikleti
    VFR 800X (RC60/2013)
    Yoksa insanın saçı sakalı ile ilk intibâm arasında bir ilişki kurmaktan kaçınmaya çalışmak lazım icab eder.
    Hörmetler.
    Haklısınız tabii ki peki neden ? Çünkü benim anlatım şeklim eksik.

Orada kast etmek istediğim aslında " aynaya bakmayan " adam tipi idi.

Düşünsenize ense kılları sırt kılları ile birleşmiş, saçları yağdan parıl parıl parlıyor ... DAMN !

Gerçi Bob MARLEY reisimiz de pasaklının tekiymiş. " Kafası bit dolu imiş " derler. Tabii bunu diyenler bu hususu kanıtlamış mıdır ? bilemiyorum, araştırmadım da. Ben yine de reisin temiz bir insan olduğuna inanmak isterim.
    Honda NSS Forza 300 İnceleme Videosu [ https://www.youtube.com/watch?v=E9QdDCCxKpc ]

Mondial 150 Sentor İnceleme Videosu [ https://www.youtube.com/watch?v=Rl79HfGpcS4 ]

Haklısınız tabii ki peki neden ? Çünkü benim anlatım şeklim eksik.

Orada kast etmek istediğim aslında " aynaya bakmayan " adam tipi idi.

Düşünsenize ense kılları sırt kılları ile birleşmiş, saçları yağdan parıl parıl parlıyor ... DAMN !

Gerçi Bob MARLEY reisimiz de pasaklının tekiymiş. " Kafası bit dolu imiş " derler. Tabii bunu diyenler bu hususu kanıtlamış mıdır ? bilemiyorum, araştırmadım da. Ben yine de reisin temiz bir insan olduğuna inanmak isterim.
    Boy Marley reisi dünya gözü ile görebilmiş olsaydım, "Iyyy ne iğrenç" tepkisini vermezdim. Zira o şaç şekline bürünmüş, hatta o saç şekli ile kahve reklamlarında 3 saniyede olsa gözükmüş olan bir arkadaşa sahiptim zamanında.
    Sanırım örnek şekli yine yanlış oldu, pis insan pis insandır, kıllarının yoğunluğu veya şekli değil, dişindeki domates kabuğu ile bir nebze not verilebilir belki.
    Nerden girdik bu kıl tüy muhabbetlerine ayrıca mirim, ben birine bakıp çıkacaktım halbuki.

Motosikleti
    VFR 800X (RC60/2013)
    Boy Marley reisi dünya gözü ile görebilmiş olsaydım, "Iyyy ne iğrenç" tepkisini vermezdim. Zira o şaç şekline bürünmüş, hatta o saç şekli ile kahve reklamlarında 3 saniyede olsa gözükmüş olan bir arkadaşa sahiptim zamanında.
    Sanırım örnek şekli yine yanlış oldu, pis insan pis insandır, kıllarının yoğunluğu veya şekli değil, dişindeki domates kabuğu ile bir nebze not verilebilir belki.
    Nerden girdik bu kıl tüy muhabbetlerine ayrıca mirim, ben birine bakıp çıkacaktım halbuki.
    Yine hata bende aslında ifade eksikliği ..

" Bob MARLEY saç modeli " kadınlar tarafından da uygulanan ve bence kimisine çok yakışan bir saç modeli. MARLEY reis için " dini inanışı gereği yıkanmıyordu " falan derler. O kısım ile bağlantı kurmak istedim aslında.

Konu MARLEY reis değil tabii ki maksat kafada örnek olarak canlanmasıydı ancak MARLEY reis karizma adam olduğu için yine olmadı.

Neyse biz bu konunun eksenini " dişlerini fırçalamaya üşenen adam " tarafına doğru kaydıralım.

Yine hata bende aslında ifade eksikliği ..

" Bob MARLEY saç modeli " kadınlar tarafından da uygulanan ve bence kimisine çok yakışan bir saç modeli. MARLEY reis için " dini inanışı gereği yıkanmıyordu " falan derler. O kısım ile bağlantı kurmak istedim aslında.

Konu MARLEY reis değil tabii ki maksat kafada örnek olarak canlanmasıydı ancak MARLEY reis karizma adam olduğu için yine olmadı.

Neyse biz bu konunun eksenini " dişlerini fırçalamaya üşenen adam " tarafına doğru kaydıralım.
    Buradan diş macunu çok pahalı fikrini çıkarmayız herhalde.
    Yoksa günde 2 kereden 2 dakikanın ederi olan 4 dakika mı çok pahalı insanlar için?
    Kısaca vakit nakittir diyen atamız vakitin birim meblağını açıklamadığından mı tüm bunlar ?

Motosikleti
    VFR 800X (RC60/2013)
    Buradan diş macunu çok pahalı fikrini çıkarmayız herhalde.
    Yoksa günde 2 kereden 2 dakikanın ederi olan 4 dakika mı çok pahalı insanlar için?
    Kısaca vakit nakittir diyen atamız vakitin birim meblağını açıklamadığından mı tüm bunlar ?
    O zaman dakikanı görüyor ve arttırıyorum, daha doğrusu azaltıyorum.

Her gün çorap değıştirmemek ? Bak bu çok daha kısa bir süre. Bence bir kadın evlenmeyi düşündüğü erkeğe onu tanıyabilme amaçlı açıkça bu soruları sorabilmeli.

Her gün çorap değiştirir misin ?

Saçlarını kaç günde bir yıkarsın ?

Kaç günde bir yıkanırsın ? ( Bence en şaşırtmalı soru bu ) Malum " 2-3 günde bir yıkanırım " diyen kişilere çok rastlarsınız ama ne alaka değil mi ? Yıkandın 2 saat sonra bir şeyler taşıman gerekti ve terledin 2 gün mü bekleyeceksin ?

Bu ince noktalar, karşında bulunan kişiyi çözmek adına önemli olsa gerek.

Hatta diş fırçalama olayı da tuzak bir soru olabilir. Bazen 3 hatta 4 kere fırçalamak da gerekebilir.

Konu ne acayip yerlere gidiyor değil mi

O zaman dakikanı görüyor ve arttırıyorum, daha doğrusu azaltıyorum.

Her gün çorap değıştirmemek ? Bak bu çok daha kısa bir süre. Bence bir kadın evlenmeyi düşündüğü erkeğe onu tanıyabilme amaçlı açıkça bu soruları sorabilmeli.

Her gün çorap değiştirir misin ?

Saçlarını kaç günde bir yıkarsın ?

Kaç günde bir yıkanırsın ? ( Bence en şaşırtmalı soru bu ) Malum " 2-3 günde bir yıkanırım " diyen kişilere çok rastlarsınız ama ne alaka değil mi ? Yıkandın 2 saat sonra bir şeyler taşıman gerekti ve terledin 2 gün mü bekleyeceksin ?

Bu ince noktalar, karşında bulunan kişiyi çözmek adına önemli olsa gerek.

Hatta diş fırçalama olayı da tuzak bir soru olabilir. Bazen 3 hatta 4 kere fırçalamak da gerekebilir.

Konu ne acayip yerlere gidiyor değil mi
    İnsan tanımanın bedeli böyle mikrobik bakteriyel şeyler olmamalı. Kahrolsun bağğzı şeyler.

Motosikleti
    VFR 800X (RC60/2013)
    İnsan tanımanın bedeli böyle mikrobik bakteriyel şeyler olmamalı. Kahrolsun bağğzı şeyler.
    Bence de haklısın fakat konu bende bilinç altı patlaması yaptı. Yıllar önce bir ablamız " insan tanıyamamanın bedeli " olarak ve " neden boşanma kararı verdim ? " başlıklarını açıklarken, tecrübe olarak boşandığı eşinin temiz olmamasını göstermisti.

Ne güzel bu konu aklımdan çıkmıştı şimdi durduk yere kafamda tekrar gündeme geldi.

İstemsizce bu enteresan çifti düşünüp duracağım birkaç gün daha ..

3. sayfa BirinciBirinci 123

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler