Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Bugün ben lerimi aldırdım

REKLAM ALANI
    Darkcity2000 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA NC 750X
    5 dk da 4 tane et beni aldırdım özel hastanede, lazer benzeri ısı kaynağı ile doktor alıverdi.. Hic acımadı varsa et benleriniz kurtulun, her dakika bir yere takılan benlerime güle güle bilseydim bu kadar basit ve acısız olduğunu daha önce yaptırırdım...

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Geçmiş olsun abi. Et beni mi hepsi? Vücuda sıfır olan benler geçiriliyor mu

hattoi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Geçmiş olsun,
    Kafamdaki beni aldırmıştım, acı değilde hafif sızı oluyor bir de dikiş aldırmayla falan uğraşıyorsun. Doktor pek güneşe çıkma demişti, güneşe çıkınca ben sayım artabiliyor. Derdi bilirim yani. Bir kaç tane daha aldırmayı düşünüyorum merak ettim ne kadar tuttu?

Motosikleti
    HONDA NC 750X
    Saglık sigortasından tamamı karşılandı.. Ankara bayındır hastanesinde oldum.. Birde medical art ankara ve istanbulu öneriyorlar sgk varsa 200 tl sonraki benler 100 er tl..

Evet yüzysel benleride alıyorlar...

Benim en büyük benim 1 cm den büyük kurumuş üzüm gibiydi .. Neşter kullanılmadı eritilerek koparıldı ve kalan dağlandı lazerle..

Motosikleti
    cıks
    ön tetkik yapılıyor mu bunlar için cilt kanseri taraması gibi

Motosikleti
    HONDA NC 750X
    Alıntı potasyum adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ön tetkik yapılıyor mu bunlar için cilt kanseri taraması gibi
    Bir cihazla rontgen vari birsey cekiyor hemen anliyorlar.. ben derli toplu ise sorun yok ama yuzeysel ve cevresi belirgin degilse tehlikeli.. her iki durumda da alinmasi gerekiyor..
    potasyum bunu beğendi.

hattoi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Teşekkür ederim bilgiler için.

DKN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    yumurtanın sarısı gitti benin yarısı.. pilavını yiyin geçmiş olsun

something123 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MT 07
    Et beni derken hani bildigimiz siyah ben mi? Onlat aldirilabilir mi? Benim bi tane kasimin orda kucuk bisi olustu simdi baktim bene donusuo ole bisi mi?

Bide ben lerimi aldirdim diyince filozofik bir konu bekledim.. dedim herhalde kibirli falandi kendinr dusunrn o halindrn vazgecti dur bi okuyim dedim bizim bildiğimiz ben olunca bi sasirmadim deilll

Motosikleti
    HONDA NC 750X
    Alıntı awesomee adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Et beni derken hani bildigimiz siyah ben mi? Onlat aldirilabilir mi? Benim bi tane kasimin orda kucuk bisi olustu simdi baktim bene donusuo ole bisi mi?

Bide ben lerimi aldirdim diyince filozofik bir konu bekledim.. dedim herhalde kibirli falandi kendinr dusunrn o halindrn vazgecti dur bi okuyim dedim bizim bildiğimiz ben olunca bi sasirmadim deilll
    Jj

evet bildigin et beni.. bendeki bayagi buyuktu ustelik... suan o yer bos ve bir tuhaf oldum yillarca tasidim korudum kolladim
    Levent bunu beğendi.

Serk21 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KTM DUKE 390
    Doktora ''Beni benden aldın doktor bey'' diye espri yaptın mı? =) Geçmiş olsun . Bende benlerin alınması taraftarıyım.
    polemos bunu beğendi.

k_ayhn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    pulsar 200 abs
    geçmiş olsun tekrar cıkma ıhımalı varmı?

Sam@ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    97' Virago 250 / artık yok
    Geçmiş olsun, 3 sene önce bende aldırmıştım 4 tane ama maalesef bitmedi :( Aldırmak sıkıntı değilde sonra ki pansuman olayından sıkıldığım için şimdi aldırmaya üşeniyorum ..

Benim benlere neşterle dipten girdi, sonra dikti,şimdi kurşun yarası gibi iz var.
    Neden aldırdığıma gelirsem, yazın güneş ışınları tehlike yaratıyordu. Bir de halı saha da adam formamdan çekecek diye onlara tırnak atıyordu.

Motosikleti
    HONDA NC 750X
    Alıntı Sam@ adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Geçmiş olsun, 3 sene önce bende aldırmıştım 4 tane ama maalesef bitmedi :( Aldırmak sıkıntı değilde sonra ki pansuman olayından sıkıldığım için şimdi aldırmaya üşeniyorum ..

Benim benlere neşterle dipten girdi, sonra dikti,şimdi kurşun yarası gibi iz var.
    Neden aldırdığıma gelirsem, yazın güneş ışınları tehlike yaratıyordu. Bir de halı saha da adam formamdan çekecek diye onlara tırnak atıyordu.
    10 gün pansuman var evet, lazerle yakıldığı halde benimki pansuman 10 gün ...

evet tekrar çıkma riski varmış...

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:22 ----------

Alıntı Levent Gocmen adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Geçmiş gitmiş olsun.

Yol sanatı kitabi bu konu hk. ne diyo, ben aldırırken debriyajı çekmek mi doğru çekmemek mi ;)
    acırsa çek acımazsa çekme diyor ;)
    Açacaksın gazı, vereceksin coşkuyu ...

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)