Hazır konusu varken kilo vermek isteyen olursa diye ufak uyarılarda bulunayım. 2-3 büyük hata yapılıyor.
-Aman diyim şok diyetler uygulamayın.
Bu diyetler yüksek oranda su ve kas kaybetmenize sebep olur ve verdiğiniz kilolar en yakın zamanda geri fazlasıyla alınır. Ayrıca sürekli aç kaldığınız için bir süre sonra diyete devam etmeyeceksiniz.
- Komşum 1 ayda 5 kilo verdi ben 2 anca verebildim diyip bırakmayın.
Her insanın metabolizması farklı, sizi daha zor bir süreç beklesede zaman herşeyin ilacı.
- Meyve sağlıklı diyip sabah akşam yemeyin.
Neticesinde meyvede de yüksek oranda şeker mevcut ve abartırsanız çikolatadan farkı kalmaz.
- Et ürünlerinden korkmayın.
Bol bol protein tüketin. Oo yarım tavuk yedim kilo alırım demeyin. Yağsız yediğiniz et size kilo aldırmaz tam tersine verdirir o gün çok yüksek kaloriler almadıysanız.
- Kilo verirken ara sıra vücut dayanır, kilo vermeniz durmuş gibi gözükür, korkmayın devam edin diyetinize en sonunda dayanamayıp kilo vermeye devam edecektir vücudunuz.
Sen kimsin derseniz 105 kilodan 82 kiloya 23 kilo vererek düşmüş biriyim. Bu grupta yazan bir insanın zayıflamasında katkım olursa ne mutlu. İnanın özgüveniniz çok çok artacak.
Buda kilo verme sürecimi anlattığım videom. En ufak para kazanmıyorum video işinden sadece hem kendim motive olmak hemde başka zayıflamayı düşünen insanlar için hazırladım.
https://www.youtube.com/watch?v=vRKl...&feature=share