Bro zayıfla diye havuza gönderiyoruz o kadar ne yiyon da veremiyon? Bisiklet aldık yok, spor salonuna gönderdik yok olmaz böyle ama
Tabi bi çıkışta bir ekmek tost, ardına çayla çizmeci, sonra hacışerif ondan sonra da kapanışı çiğ köfteyle yapınca normal
Senle boyumuz aynı galiba bende hedefimi yazayım, şu an 182-80 seneye yaza kadar 182-72kg olacağım ha buraya yazıyorum. Boyum da uzasa fena olmaz hani
Başlangıç olarak kesinlikle öğünlerindeki yemek miktarını azaltmalısın, sonrasında spora yönel. Spor yapıp da canavar gibi yemek yemeye devam edersen 10 yılda uğraşsan kilo veremezsin.
¡Por la sonrisa de mis padres que vale un millón!
90 olamazsan adres vericem kuru baklava göndericen, tamam mı?
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:33 ----------
Bu arada forumun Pandası Metehan ameliyat oldu ve şu an epey incelmiş durumda, yüzü bile değişti...
Ya bırak abi boşver. Ye gitsin bir kere gelicen dünyaya
Boy=175,kilo=65- 70 kilodan 65 e düştüm.(Kilom iyiydi ama göbek vardı )Hâlâ daha hergün koşuyorum.Amacım six pack :D
Boğazı dizginlemek zor zanâat,Allah kolaylık versin.
Ooo tam benlik olmus, 182 boy 107,5 kiloyum an itibariyle. Psikolojik sinirim 108 kilodur orayi gecmemeye calisiyorum gectigim an genelde 89 kiloya kadar dusmuslugum oluyor. İki kere oldu da üçüncü de yolda sanırım ;) dalis yuzme sorf bisiklet tirmanis akliniza gelen her sporu yapiyorum, beni ilk kez gorup tanimayanlar tanimaya başladıklarında gercegi açıklıyorlar biz seni sadece gece gunduz yatiyo saniyorduk sen nasil zayiflamiyorsun arkadas ;))
yıldız tarihi ikibinonaltı virgül küsur.
sıkı çalışıyorum, 114 civarıyım.
O gobek üstü yağlar beni de çok zorluyor. 90kilo 1.75tim 5ay icerisinde 63 kiloya düştüm yani 27kilo verdim. Bende simdi vucut gelistirme yapıyorum ve six packlerim tam çıkmasada şuan 4tane oldu ve 3ay içinde hepsinin tam olarak çıkacağına inaniyorum. Beslenme programimda ful karbonhidrat ve protein içeriyor tatil bir bitsin devam edicem :D
evet madem konu göbiş düşmanınız olarak geldim 1.86 boyumla hiç kilo almayan yapımla yağ tutmam hemen yakarım :D
sizin ezeli düşmanınızım birlikte 2 porsiyon iskender yiyelim kola içelim akşama kadar göbek kalmıyor :D fena yakarımmmm :D
1.69 110 kg 73e kadar düşüyom 2 sene soora gene şişiyom.tombik mi dersin tombalak mı dersiniz farketmez her türlü şişerim :d
mutlu oldun dimi köfte seniiii
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)