http://www.metacafe.com/watch/162964...panese_pranks/
Japon şakası.
http://www.metacafe.com/watch/162964...panese_pranks/
Japon şakası.
Haydi hükümeti yıkalım yerine AVM yapalım.
oh beah... zihnim dagildi
gulunc durumdaki erkekler.. ohh.. katila yarila guldum....
Wanna see my Bannnnnnnkai?!?!!!
yarıldım yau. o adamların yerinde olmak istemezdim. adamlar şaka olayını aşmışlar artık!
iyi yaptın erkek düşmanı...cezerye adlı üyeden alıntı
Boşver hemşerim. Biz yatalım
Daha yarın dövülecek bir kamyon kadın var. Uykumu alayım ki performansta eksilme olmasın (nede uzun dilim varmış)
[COLOR="Blue"]Ne Kadar Yükseğe Çıkarsan, O kadar Yüksekten Düşersin. [/COLOR]
evet enerji depolamamız lazım. hadi sana iyi geceler (nede güzel çiçek uzatırmışım)Ertuğrul_Öz adlı üyeden alıntı
çok komik yaaa. yarıldım valla
Sözkonusu vatan ise gerisi teferruattır.
Bizde böyle şaka yapılsa herhalde bir kişi kesin ölür. Önce sokaktaki adamlar şakazedeyi döver niye çıplak dolaşıyon diye. Sonra şakazede programcıları döver. He he he...
May the Force be with McLaren Mercedes
ya bu senin yaptigin terbiyesizlik......mostwanted_57 adlı üyeden alıntı
ben erkek dusmani falan diilim ki!!!!!!! bunu da nerden cikardin...
zaten ne zaman bir kadinin arkasinda dursam "erkek dusmani" ya da aynı anlamda kullanılan "feminist (gercek anlami elbette ihtiyactan dogdu) " yakış ve yapıştırması yapıldı........
bak arkasında durduğun bayanın yeteneğine...cezerye adlı üyeden alıntı
http://www.metacafe.com/watch/163878/bum_break/
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
sıkı kalcalar.
(Mete Bey, bu sizin yaptiginiz, kufur gibi geldi gecenin bu vakti, elinize saglık)
(bi laf ederdim, edemiyorum, kucaginizda kız cocugunuz, yaptiginiza bakın!!!!!!!)
mete_han
evet komikti. ama bence olmamıs hemde hıc olmamıs. hatta ayıp bıle olmus
Haydi tartışalım
watercolours adlı üyeden alıntı
anaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
.................................................. .................................................. ...............................
Selam:D Gulnur ben. Bıktım indirimli oorenci akbilinden yahu. Uc bes kurus biriktirdim, iki-tekerleneyim diorm ne zamandir.
Benim sinavim var yarin, yav nerden girdim bu siteye
.................................................. .................................................. .................................
yahu bizim cezerye bayanmış...bende diyom bu arkadaş niye kadınları savunup duruyor...yani çözemedim işi...mahcup oldum iyimi...o kadar mesajlaştık valla bayan değilde erkek diye hep bişeyler yazdım...valla mahcup oldum ya...ayıp oldu şimdi...bizde erkek erkeğe makara kakara yapalım hesabındayız...kusura bakma cezerye...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Ne yani? Şimdi tartışmayacağız demek mi oluyor bu? Site karışmayacak mı yani yeniden?
japon şakası değil eşek şakası olmuş bence
ben giderim adım kalır dostlar beni hatırlasın
Vallahi billahi bir art niyetim yoktu bu başlığı açarken.
Haydi hükümeti yıkalım yerine AVM yapalım.
muahahxxxxx adlı üyeden alıntı
bencede
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)