ama ikinci şakadaki sistem sağlam. uğraşmışlar adamlar
japonlar yapmış abi
ama ikinci şakadaki sistem sağlam. uğraşmışlar adamlar
japonlar yapmış abi
ben giderim adım kalır dostlar beni hatırlasın
vallahi çok güzel gülmekten ölüyorum
işte benim memleketimmErtuğrul_Öz adlı üyeden alıntı
muahuah manyak caponlar
Şaka çok güzel Tabi bana yapılmamasını tercih ederim Neme lazım açık kıçla sağda solda dolaşmak Vallaha tehlikeli iş
Bu arada mete_han abi cezerye yi erkek sanan tek kişi sen değilsin üzülme,bende erkek sanıyordum Bir yerde ustam felan demiştim kusura bakmasın artık,tabi mete abi senin yaptığın tam kazmalık
benim kendisiyle masa tenisi topiğinde bir diyaloğum oldu...genelde nickleri araştırmam...bayan erkek herkese aynı olmaya çalışırım...dün akşam Mete Bey deyince bende bozuldum...bende Cezerye Bey diyeceğim bundan sonra dedim...hatta bu adam niye kadınları savunuyor niye prim yapmaya çalışıyor diyede uyuz olmuştum...sonra profile baktım bide ne görim baaaayaaannn...harbidende baydı...feminist bişey abi...sevmem böyle asi tipleri...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
imzasına baktınmımete_han adlı üyeden alıntı
nefretçi şirin
abi valla kabus gibi çöktü üzerimize...7 bela Hüsniye gibi bişey...derin bi sessizlikte valla korkuyom ben bu Adanalıdan...mostwanted_57 adlı üyeden alıntı
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
adamlar şakalarında bile teknoloji show yapmışlar bu arada
özellikle bölüm 2 de
muhaha mete abi ben öyle kaç kere pot kırdım kimseye bakmam bayanmı değilmi diye
bazen bişi diyorum yanlışlıkla
hacı cezerye bizi parçalayacak ben onu derim başka bişey demem...
geçen bi ceza yemişti o sanırım kötü sözden eminmisiniz
musti bilmiyorum o mevzuyu...
koptum okurken.. valla bu kadar gulmemistim bilg in basinda daha once.
hem.... daha bise tartismamistik ki arkadaslarin sutlerini icip uyumalari gerekti , tartisma bitti hehe..
evet.. bi defa 1 hafta siteye ulasamadim. nedeni de asiri hiz yapan abilere bi "aşırı hız kazası" fotografi yollamam. ne olmuşsa agac abinin birinden.. boole... dosdooru... fff... korkunctu foto. ama bilmiodm tabi o zaman ole cezasi varmis falam. neisse.. kotu sozden diil girisimin engellenmesi. onu bi acikliga kavusturayim.
mete_han abi, tamam. madem bilmiodn. eyw. unuttuk gitti.
Wanna see my Bannnnnnnkai?!?!!!
unutcan tabi bide kin tutup kan davasınamı dönüştürcen Adanalı...cezerye adlı üyeden alıntı
cezerye bahsettiğin arkadaşlar dün akşam sütünü içip erken yattılarmı acaba gece site gümledi ya...
Dün akşam saat 20.18 den 03.00 a kadar site kayıptı.Daha onceki yazıları okuyunca,eyvah birisi mi kırdı siteyi diye düşündüm.
Haydi hükümeti yıkalım yerine AVM yapalım.
water kırdı siteyi kırcam diyip duruyodu zaten
ben giderim adım kalır dostlar beni hatırlasın
tabı canımmm kımrmıstır
Yeni yine yeniden
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)