Şehirlerarası yolculuklarda pide lahmacun yenilmeyecek!
Reklamlar
-
26 Haziran 2006, 14:47
Şehirlerarası yolculuklarda, yumurta, soğan, pide ve lahmacun
yenilmeyecek; otobüslerde, tavuk ve horoz gibi canlı hayvan taşınmayacak. Buna uymayanlara, para cezası verilecek...
LAHMACUN YENMEYECEK, TAVUK TAŞINMAYACAK
Yolcuya, kurallara uyma zorunluluğu getirilirken, firmalara hizmetten doğan kusurları için sorumluluk yüklenen tasarıya göre, sefer herhangi bir sebeple yapılamamış, hareket yolcudan katlanması istenemeyecek bir süre gecikirse, yolcu sözleşmeden cayıp, ödediği ücreti ve varsa zararını isteyebilecek. Yolcu, gecikmeye rağmen seyahat etmişse, sadece gecikmeden doğan zararını isteyebilecek.
Tasarıdaki yolcu hakları ve çevrenin korunmasına ilişkin hükümlere göre, taşıyıcı, yolcuları rahat bir yolculukla ve sağlıklı olarak gidecekleri yere ulaştırmakla, özellikle hava, ses, yer ve çevre kirliliğine meydan vermemek için gerekli düzeni kurmakla, gerekli diğer tüm önlemleri almakla yükümlü olacak. Buna göre, şehirlerarası toplu taşım araçlarında başkalarını rahatsız eden yiyecekler tüketilemeyecek. Şehirlerarası yolculuklarda, yumurta, soğan, pide ve lahmacun yenilmeyecek; otobüslerde, tavuk ve horoz gibi canlı hayvan taşınmayacak. Buna uymayanlara, para cezası verilecek....
KAYNAK : http://www.milliyet.com.tr/2006/06/11/son/sonsiy05.asp
Metin ÖNAL [GEP Başkan]
B rh + Honda 100 RR - 31 AF 088 - Adana | AS 200 GY-2 - 34 VAH 58 - IstanbuL
Reklamlar
-
26 Haziran 2006, 19:14
Super Moderator
Şu anda şehir dışındayım,
Dönüşte İstanbul'a geri getiremeyeceğim yumurtalarımı, soğanlarımı, pide ve lahmacunlarımı emanet edecek birini arıyorum.
Güvenilir biri olursa 2 horoz, 2 tavuk ve 1 keçimi de bırakabilirim.
-
26 Haziran 2006, 19:31
Nasıl yani? şimdi Afyon Cumhuriyet yada İkbal tesislerinde molada sucuk ekmek yiyemeyecekmiyiz?
-
26 Haziran 2006, 19:55
olcan138 adlı üyeden alıntı
Şu anda şehir dışındayım,
Dönüşte İstanbul'a geri getiremeyeceğim yumurtalarımı, soğanlarımı, pide ve lahmacunlarımı emanet edecek birini arıyorum.
Güvenilir biri olursa 2 horoz, 2 tavuk ve 1 keçimi de bırakabilirim.
olcan 2 gun sonra istanbul'a gidiyorum horoz ve tavugunu getiremem de kocunu getirebilirim..
nede olsa tasarida sadece 2 ayakli canlilari vermisler..
Metin ÖNAL [GEP Başkan]
-
26 Haziran 2006, 19:59
Kardeşim mola yerinde ne yediğime de karışacak değiller ya...İkbalde yerim sucuk dönerimi ben
Satılık Asya125t-Spidi mont
-
26 Haziran 2006, 20:03
-
26 Haziran 2006, 20:07
bu konuyu iki turlu dusunebiliriz..
birincisi giydigimiz kiyafet, gezdigimiz yerler..... bitti simdi sira bogazimizdan gecen yemeklere geldi..
ikincisi mantikli yonden dusunebiliriz..
sogani, sarimsagi.... fazLa kaciranlar oluyo.. kapali bi aracta olunca da uzun yolda o koku hic cekilmiyo
bi yonden de oldugu iyi oldu diye dusunuyorum..
olcan138 adlı üyeden alıntı
Evet keçiyi getirecek adam bulduk...(Teşekkürler GEP
)
Yumurtalarımı, lahmacunlarımı ne yapacağız? Ben onlarsız yaşayamam.
hehe fazla ise sorun yok herkese dagittik mi yolda tmm
herkesten ayri bi koku iyyyyyyy otobus varacagi yere warmadan pert
Metin ÖNAL [GEP Başkan]
-
26 Haziran 2006, 20:25
-
26 Haziran 2006, 20:29
bence çok iyi bi karar (tabi uyan olursa) siz dalga geçiyorsunuz ama bu eziyet çekiliyor yollarda maaleseff
düşünsenize en fazla 30 m2 bi metal kutuda 45 kişi ve birinden lehmacun :-) kokusu geliyor yol bitmez walla!!
-
26 Haziran 2006, 21:52
Çek bir tekmil işkembe,sirke-sarımsağı bol olsun.Sadece evimde ve hanıma söyleyebiliyorum.Eşim de bir işkembe çorba yapar ki,ooooyyyy ooooyyyy aman sabahlar olmasın.
Haydi hükümeti yıkalım yerine AVM yapalım.
-
26 Haziran 2006, 22:39
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler