en az 250 cc araban olmalı ;)
en az 250 cc araban olmalı ;)
Çünkü hızlı gidene madalya takmıyorlar.
herkes 80 le gitse trafik kurallarına uysa inanın bu bindiğimiz aletler kaza yapmaz. günümüzde fazlasıyla kusursuz üretiliyolar zaten. iki tane düşünemeyen kek yüzünden yükseldi bu sigorta fiyatları da.. 2 saat önce otoparktan çıkıcam silme geçti amica sonra camı açtı bişeyler dedi, benim de tek dediğim kornaya basman gerekirdi oldu önce error verdi sonra bilgisayar gibi kapandı
1.Yakıt tasarrufu( bursa- bilecik arasını 90-100 km hızlarda gidince araba 50-60 tl benzin yaktı. 120-150 km hızlarda gidince 80-100 tl arası benzin yakıyor.Demek ki basmamak lazım cebe de zarar )
2.Yolun tadını çıkarıyor olabilir
3.Daha önce ceza yemiştir.Sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yer
geliboludan aracımla çorluya dönüyorum,malın biri sol şeritte 90 km ile sellektör yapıyorum tınlamıyor bile sağından solluyorum
böyle mallar çok psikolojisini bilemessin
radar cezaları öpüyor adamı o yüzden
yurt dışına gelecek olursa şerif kovalar ve yakalar
sanane kardeş
Hocam karayollari maksimum hiz sınırlarını belirtmistir. Bazi otoyillarinda ise minimum hiz siniri vardir.
Buna gore lastik tekerlikli traktorun hiz siniri en dusuk.
Adam otomobiliyle ister 20 ile gider ister maksimum hizla gider.Bu sinirlar icinde gidiyorsaniz ceza vermiyorlar kimseye.
Ben de şeridi kaplayıp yavaş gitmek istesem bana yaptırmıyolar selektör korna manyağı oluyorum. Benden 3-4 kat daha güçlü araçların sırf uyuzluğu yüzünden hızım kesiliyo zaten yokuşta sert rüzgarda yavaşlıyorum mecburen ben de gidebildiğim kadar gideyim diye düşğnüyorum fırsat vermiyolar
80 km/s ile çok az yakıyorsun en azından benim nedenim bu. Varsın korkak, kötü şoför, yaşlı, bayan desinler. Kimseye birşey kanıtlamak zorunda değilim. Ben zaten kendi filmimde başroldeyim
Çünkü yolda olmaktan keyif alıyorum
Viraja girdiğinde stop lambaları yanıyosa kadın sürücüdür uzak dur
Bunun benim icin baslica nedeni tasarruf. Bu hem yakit hem de olasi cezalardan edecegim tasarruf. 90la gidecegim yerde 120yle gitsem bana en fazla 2 saat kaybettirir. Ama gecen hafta ankara-kusadasi-ankara yaptim. Gidis 635 km. giderken hizim 100-120 bandindaydi. Gelirken de 90-100 bandindaydi. Kaybim 1 saat, kazancim ceyrek depo mazot. Ustelik donuste 30km uzattik yolu.
Yavas gidince arabanin icindeki sohbete dahil olabilirsiniz. Yoldaki ve etraftaki tum ayrintiyi farkedebilirsiniz. Hizlandikca farkindalik duser, sadece yola odaklanmak durumunda kalirsiniz. Bu da kaza riskini artirir.
Babam geldi aklıma, kendisinde bi hondanın dolu kasalı bi arabası vardı 220 ile gişelerde bi köpeğe çarpmıştı. Arabayı satıp bi station wagon araba aldı. Yaklaşık 10 yıl oldu en acil durumlar harici 120den hızlı gittiğini görmedim 90-100 gider hep.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)