Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Suriye sıfır noktasında ki arkadaşımdan cevap...

REKLAM ALANI
    ramcixx - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbf150 - cbr250 - cbf1000 - f650gs - cbf600
    Doğu da vatan görevini rutbeli olarak yapan bir arkadaşımı aradım görüşmek için ve aldığım cevap...

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    Pulsar 150 NS
    Onlar burada vatandaşlık alıp bedava yaşarken biz onların sınırında nöbet tutalım o kadar tuhaf,saçma,absürt ki komik bile gelmeye başladı insanlara ALLAH sonumuzu hayretsin.
    Pilot90 bunu beğendi.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Kawasaki VN 800
    Bazı askerlerin işid ile kaçakçılık yaparken ses kayıtlarının çıktığı bölge değil mi orası. Çok dokunaklı.

kurubuz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBF1000FA
    Alıntı tanertc adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bazı askerlerin işid ile kaçakçılık yaparken ses kayıtlarının çıktığı bölge değil mi orası. Çok dokunaklı.
    Olmamış tanertc. Yapanlar vardır elbet ama her asker kaçakçı değildir. Adam canını ortaya koyup sınırda görev yapıyor. Söylediğin lafa bak !

DKN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    bazı askerler demiş ama zaten. tanertc de iyidir coq gibi

ernaltnts - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda pcx
    Adam görevinden dolayı telefona cevap veremesin buradaki arkadaşımızın da aklına ilk gelen kaçakçılık yapan askerler olsun. Bu ülke insanları için sınırda bekliyor o asker kardeşimiz ama değer mi işte o düşündürüyor..

Taner YILMAZ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Sırasıyla: Hyo GT250R, YAMAHA R1, HONDA 1000 RR,
    Alıntı tanertc adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Kalbin mi çürümüş, beynin mi çürümüş karar veremedim..
    Korkarak yaşıyorsan eğer sende hayatı seyredenlerdensin..

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Kawasaki VN 800
    Türkiye Cumhuriyeti Devletine gönülden bağlı ve kanunlarına saygılı ve uyan üniforma giysin veya giymesin ülke çıkarı için çabalayan herkesi herkesi ayrı tutuyorum.

O askerliği bende yaptım, bir çoğunuz gibi. Bende dahil !Asker diyerek yere göğe sığdıramadıklarımız Genelkurmay başkanına kadar sayısız subay vs komutanları terörist diye içeri tıkılırken, bazıları içeride ölürken, bazıları intihar ederken nedense tıkır tıkır maaş almaktan başka bir şey yapmadılar.

Güneydoğuda terörle mücadelede iken terörist diyerek hapse atılan, telefonuna gizlice yüklemeler yapılan, anlaşılınca yanlışlıkla oldu denilip 2-3 yıl sonra serbest bırakılarak tekrar terör ile mücadeleye gönderilen subaylar gördük.
    Biz burada silivri cezaevi önünde o komutanlar ve siviller için protesto yaparken bazı askerlerin yüzündeki bize o nefret dolu bakışları çok net gördük.
    Diğer bazı üniformalılar bize tomalarla saldırıp bir yerimize jop sokmaya çalışırken hiç ortalarda göremedik.

Mesela pkk tarafından düşürülüp videosu yayınlanan helikopter için meteorolojik şartlardan vs düştü diyerek beni keklmeye çalışanlarda aynı askerler değil mi?
    Sonuçta bizim içimizden çıkan insanlar ama daha verebileceğim bir çok örnekten sebep TSK ya eskisi gibi bakmıyorum. Çürük elma vs konusuna girmiyorum. Mutlaka bu ülkeye ideolojisine gönül vermişler vardır. Onların zaten bir çoğu terörist balyozcu vs diyerek içeri tıkılanlar. Türkiyede üniforma giyen güvenlik güçleri ülkenin ideolojisi ve çıkarlarına görevlerinin layığıyla kanunlara uygun hizmet etmiş olsalardı bu gün bu kadar saçma şeyler yaşamazdık.
    Bakın açıkça yazıyorum TSK düşmanı değilim. Sadece bunca yıldır ülkenin yaşadığı bir çok şeyi, görevlerini layığı ile yapmadıklarından ve buna bizim ne olursa olsun askerdir diyerek sesimizi çıkartmama mızın sebep olduğunu düşündüğüm için eskiden olduğundan daha farklı gözle bakıyorum ve ifade ediyorum.
    Terapist bunu beğendi.

Terapist - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    So what?

Asker rütbeli doğuda ne yapacak kahvede çay içiyorum diye mi mesaj atacak.

-Öğretmenim eruhta sınıftayım ders anlatıyorum.
    -Doktorum silopide muayenehanedeyim.

ne farkı var bunlardan birileri işini yaptığı için yüceltmek çok saçma değil mi? Muhtemelen fazlasıyla tepki görücem ama bazen susamıyor insan.
    Kimse babasının hayrına çalışmıyor buralarda aldığı maaş karşılığında görevini yapıyor. Emin olun bu personelin %90ı bir an önce buralardan kaçmak için uğraşıyor.
    Yani hiç bir karşılık olmadan salt vatan sevgisiyle giden var mı buralara?

Yapılan iş zor, hayati riskleri var, çalışma koşulları ağır tamam ama herkes mesleğini bu koşulları bilerek tercih ediyor. Arkadaşınıza aynı maaşla gel seni geri hizmete çekelim masa başında otur dediklerinde bu teklifi reddeder ve sınırdaki görevi tercih ederse o zaman bunu buraya taşıyın biz de alkışlayalım.

İşini yapan birini işteyim diye mesaj atmasını burada paylaşmak ve bununla gururlanmak ne kadar saçma.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)