Bayram tatilinden sonra resmen pazartesi sendromu yasiyorum... sabah uyanamiycam snrm kac gundur gec saatlere kadar uyudum.. biraz daha tatil olaydi nolurdu...
Bayram tatilinden sonra resmen pazartesi sendromu yasiyorum... sabah uyanamiycam snrm kac gundur gec saatlere kadar uyudum.. biraz daha tatil olaydi nolurdu...
Bu ne simariklik be, yok cumartesi calisilir mi, yok bayramdan sonra calisilir mi.
Ben haftanin 6 gunu (bir gun izin haftaicine gelecek sekilde) cumartesi pazar, bayram seyran calisiyorum.
Gelip buraya konu mu acayim her resmi izinde
bende şuan iş için kalktım tatil iyiydi
Cuma günü iş başı yaptım
Sendrom ne arar muhasebecide
Şimdi ofise geldim. Kimse yok. Herkes bayram arkasını tatile bağlamış. İstanbul da yollar boşalmış. Trafik yok, 20 dk da scooter ile Pendikten Ataşehire geldim. Bundan güzel Pazartesi görmedim. Çaycı sırf bana çalışıyor harika bir günnnnnnnnnnnnnnn....
Ruslar bizim bayramımızı bilmediği için bayram geçirmedik bile.
Hergün çalış hergün çalış.. Son 2.5 ayda hafta izini dahi kullanmış değilim.
Yani özetle fırın küreğiyle ağzına vururum haberin olsun
tamam beee.... off! bi agız tadıyla kadın dır dırı yapamadım amaaaaaannnn....
Motorcular bile yok.. Sağ şeritte bi care tek basıma geldim... trafikte yoktu, oh siz bekleyin ben motorla uçarım hissini yaşayamadım :(
Tek tesellim, simitim ve keyifle içtigim çayım işyerindeki...
Ne yaparsan yap... AŞK ile yap..
Burda simit ve demleme çay da yok. Motor hiç yok. İnşaat küreeeni aldırtma elime
Valla çok güzel konuya değindin.
Motor bile isteksiz çalıştı.
Hem Pazartesi sendorumu hemde trafik facia..
İşe gelirsek ısınma turlarındayız.
Sabah koşa koşa işe gittim. Çok sıkılıyorum bu kadar uzun tatillerde. İşten uzak olunca geriliyor insan, sanki kontrolüm dışında birşeyler oluyor da müdahale edemiyorum gibi geliyor. Şimdi rahatım . Fakir ülkenin neyine 10 gün tatil....
hemen haklı olana hakkını veririm... sıkılmadım desem yalan olur.. ama kurubuz abi, millet karadeniz turlarında gezdi, antalyayı fethetti, bodrumlarda motor turları, vay efendim İtalyalar, Avrupalar... moral bozucuydu..
racing satalım arkadaş dedim iyiden iyiye honda nc ye baktım.. dayanamadım esengul hondaya gittim, 750 x de ayak pencelerimin değişiyle, ns 750 s e dogru kaydım....sıkıldım sonra ulan dedim bide harleye gidim maslaka, uzun uzun konuştum butun motorlara bindim.. dayanamadan borusana atcaktım kendimi.. iyiki sosyal medyam yok yoksa daha can sıkıcı olurdu o goruntuler..
işsiz oldugum için beni etkilemeyen bir durum
steet 750 için 33 bin dedi, abs alarm yokmuş.. diğerlerini zaten ayaklıktan alırken sağ böğrüme ağrılar girdi.. eh diyebilceğim superlow modeli..
yani dragstarda gorunuş itibariyle gayet başarılı bence.. fiyat performans.. harley 0 alma zaten 1. senede en çok deger kaybeden motordur..
ama gs 700 lerde aklı ve gönlü kalmış biriyim..
sene ss'cilikten vazgeceğim.. tadını çıkartıyorum
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)