Arkadaşlar yeni çıkan "Pokemon Go" adlı oyun iyice patlak verdi. Yolda elinde telefonlarla gezip pokemon avlayan insanları rahatlıkla görebilirsiniz. Ben de onlardan biriyim Yürüyüş için akşam dışarı çıktım ve çıkmışken oyuna bi bakayım dedim ve yarım saatlik yürüyüş oldu 2 saat 10.000 adımı geçtim "Pokemon Go" sayesinde
Oyun çok zevkli. Bilmeyenler için kısaca anlatayım. İzleyenleriniz bilir "Pokemon" u, izlemeyenler de bi zahmet açıp baksın Aynı çizgi filmindeki gibi gerçek hayatta telefonumuzun GPS ve kamerası sayesinde geze geze pokemon avlıyoruz, pokemonlarımızı geliştirip başka oyuncularla "GYM" denen yerlerde savaşabiliyoruz.
Benim gibi yürümeyi sevmeyenler için oyun yürüyüşe zevk kattı çok mutluyum Ancak süper ötesi şarj yiyor. İnterneti ne kadar kullanıyor bakmadım ancak onu da emdiğine eminim Oyun arka planda çalışmadığından durmadan telefonunuz elinizde açık halde olmalı. Bu yüzden şarj su gibi akıp gidiyor. Eminim gelicek olan güncellemelerle bu ayarlanıcaktır. Zaten oyun çıkalı bi kaç gün oldu.
Oyun daha "Play Store" a gelmedi, bildiğim kadarıyla "IOS" da mevcut ancak indiremeyenler varmış. İndirmek istiyenler internetten apk sını bulup indirip kolaylıkla oynayabilir kesinlikle tavsiye ederim