ıntel işlemcili telefonlarda açılmıyor sanırım
ıntel işlemcili telefonlarda açılmıyor sanırım
Sonunda bu da oldu yani kimse kusura bakmasın üzerinede alınmasın tam bir saçmalık apdallıktan başka birşey değil yurt dışında ölü bulanmı dersin uçurumdan düşenmi dersin kaza geçirenmi dersin bu kadar kölesi olunması bana göre apdallıktan başka birşey değil şimdi ben yolda giderken önüme pokemon yakalamak için telefondan başka bir yere bakmayan yaya atlasa yada keza yürümek yerine arabayla giderken pokemon avlamaya kalksalar burası türkiye emin olun yaşanır bunlar zaten sürücülerin elinden düşmüyor telefon yada ormana pikniğe gittiniz çoluk çocuk poke avlıcam diye kaybolup gidecek olsa ne olmasa ne saçma sapan bir oyun
ekşisözlükten biri pokemon avlıcam derken emniyet müdürlüğüne girmiş, sonra derdini anlatamamış
Bende ındireyimm bakalım. Akşam sekada en az 7 km yuruyup duruururuz... deneyelim merak ettim. Google play de oyunu bulamadım ama...
* yürüyüş yolunda sorun olmaz dusmeyiz oraya buraya takilip. Yoksa kafayı telefona gömüp yürümek hos olmaz sankii
Adam öldürmenin kısa yolu..
TEM in orta yerine koordinat ver koy pokemonu oraya millet gidip avlicam diye otobanda ezilsin ölsün..
Çoluk çocuk geberip gidecek yollarda..
aşağıda verdiğim linkten uygulamayı indirip kurabilirsiniz. Torrentten indirip google drive ıma yükledim.
https://drive.google.com/file/d/0B5Y...ew?usp=sharing
Asus zenfone 2 ıntel işlemci olduğu..
ve bu oyunu geliştiren firmanın ıntel işlemci cihazlarda çalışmayacağını belirtmesi akabinde benimde asus zenfone 2 marka telefona sahip olmam..
yani benim bu kadar șanssız olmam dünyadaki ıntel işlemci kullalanları bile etkiledi ben burdan bunu çıkardım :(
interneti ne kadar yiyo
ona göre oynıycam :D
Yürümek istemeyip araçla arayamayı düşünen akıl timsali arkadaşlara bi uyarıda bulanayım, gps hızınıza göre ayarlıyor haritayı. Araçla belli bi hızın üstünde geçince haritanın yeri birden değişiyor ve pokemonları göremiyorsunuz
Ben de az evvel yükledim. Aga Kameradan babama poke top atıp yanındaki çarmendırı falan yakalıyorum sonumuz hayrola.
Enerjinizi sevgilinize köpeğinize felan ayırın,amble amble şeylerle beyninizi doldurmayın.Maymun gibi ırkız.Birşeyi o kadar kakarsan milletin başına bağımlı yaparsın,ne oldu bir ara gangnam style vardı.50 yaşındaki insanları maymuna cevirdiler ahah
yürümek şart oyun için bugun motorla denedim olmadı koşu bandında koştum yine olmadı oyunu sildim esnafım dukkandan cıkamıom ki :D :D
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)