Gangnam stlye dan haberim yokta, Sevgilisi ve köpeği olmayan akşamları yürüyüş yapan gariban(ben) olarak oynadim oyunu
Gangnam stlye dan haberim yokta, Sevgilisi ve köpeği olmayan akşamları yürüyüş yapan gariban(ben) olarak oynadim oyunu
Yürüyerek Pokemon yakalamak yorucu ve zaman alıcı oluyor. Motosikletin göstergesine telefon bağlayıp Pokemon aramayı düşünüyorum. Sizce bu iş için uygun motosiklet hangisi? 600 rr dusundum ama dur kalkta hararet yapar şehir içine uygun değil helvani yeriz deniyor. Cg tarzi şekil değil. Kararsız kaldım.
Allahım yarabbim hayırlısıyla şu kıyameti bir koparaydın
Sabah yakalayıp topcase'e attım bi tane. Eve götürüp poke topuna sokucam gece.
Korktuğum başa geldi sonunda..
Haş2ar al daha çabuk yakalarsin.profiline bakılırsa hatun'sun pokemonu boşver koca bak sen;)
Kadınsan bi poke topu da sana atabilirim dostum. Netlik getirelim o konuya..
[QUOTE=CrazyBullet;3962433]Hacı abi merak ettim profilimden kadın olduğum sonucuna nasıl ulaştın?
Ben profilime kadın fotosu koymam trol kardeş erkek adamiz sonuçta sen nasıl anladın haci abi olduğumu
"Tecrube, limitlerini bilmektir"
Çok değil daha geçen gün yazdım konuya konu sahibi arkadaş pek bi celellenmişti anlatmak istediğimde tam olarak buydu küfür vs olmamasına rağmen sonrasında gelen yorumlarda silinmişti ses çıkartmadım burası türkiye hele bi uygulama marketlere düşsün ozaman görün siz neler oluyor enazından kendilerini gebertseler başkasının canına mani olmasalar kafi
Şimdiden olası pokemon avcıları için piyasayı belirleyelim.
8 saat pokemon avı sürücüsü ( artçı yakalayacak ve konum verecek );
ücret 100TL,
2 öğün yemek
Benzin masrafı.
gece mesaisinde fiyatlar değişir.
Adamın konusu normal bizim bu konuya cevap vermemiz normal değil sorun bizde beyler, dağılalım
İlkten çok saçma dedim indirmiyim indirmez olsaydım evde iki pokemon yakaladım hahshahhaa ama motosiklet veya yolda olucak is değil daha çok otoparklar vs avmlerde gezinirken oynanabilir özellikle alısverise çıkıldığında zaman geçmesi için oynanabilir
millet yakalıyacağını yakaladı bize de pokemon mu kaldı ?
https://www.youtube.com/watch?v=FzbTpOO63MA#t=3m12s
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)