5 haz. bostancıda dolmuşcuyu durduran motorcu
Reklamlar
-
26 Haziran 2006, 00:20
malum bir internet sitesinde motorcu arkadaşımızdan etkilenmiş kızın yaptığı itiraf aranızdan birimi ? bu şahsiyet
eskiyetme; Cinsiyet: Kadın; Yaş: 27; İl:İstanbul 23.06.2006
5 Haziranda Bostancı minibüsünü durdurup, şöföre daha dikkatli sürmesini söyleyen mavi gözlü, motorsikletli genç, o gergin anda beni fark etmedin ama belki şimdi fark edersin. İtirafçı olman ümidiyle.
Reklamlar
-
26 Haziran 2006, 00:26
ogün farketmediğimi kim söylüyo.aklımda hala o bayan.zaten minibüsü onun yüzünden durdurmuştum.yoksa minibüscüyle bi alıp veremediğim yoktu
-
26 Haziran 2006, 00:33
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
8 haziran günü panelvanı durdurup, içerisindeki 5 yarmayı haşat eden motosikletli babayiğit hakkında hiç yazı var mı
[COLOR="Blue"]Ne Kadar Yükseğe Çıkarsan, O kadar Yüksekten Düşersin. [/COLOR]
-
26 Haziran 2006, 00:36
bu ne ya
-
26 Haziran 2006, 00:59
vlad1462 adlı üyeden alıntı
ogün farketmediğimi kim söylüyo.aklımda hala o bayan.zaten minibüsü onun yüzünden durdurmuştum.yoksa minibüscüyle bi alıp veremediğim yoktu
bakıyorum geyik hepinizin hayır demiyeceği şey
yalnız bundan sonra gaza gelipte hatunları etkilemek için önünüze gelen otobüsü, minibüsü durdurmaya kalkmayın
herhalde üç durdurmanın ikisi kavgalı biter
-
26 Haziran 2006, 01:16
Ben uçak durdurmuştum, polisler de beni durdurmuştu. Tabii sonra derin kimliğimi gösterince yalvardılar ama kurtulamadılar tabii...
May the Force be with McLaren Mercedes
-
26 Haziran 2006, 06:30
peki ya şu arkadaş aramızdamı;
teknikerm; Cinsiyet: Erkek; Yaş:26; İl: Bursa
Bir gün önce motorsikletle kaza yapıp ölümden dönen, ertesi gün aynı yere gidip ben burda nasıl kaza yaptım diye tekrar aynı şeyi deneyen ve omuzunu kıran birisiyim. Ne? Salak kelimesi az mı? Evet bence de.
-
helal olsun yakısır
Yeni yine yeniden
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler