Başlık konuyu özetlemeye yeterli. Nerde bu adam yaahu?
Başlık konuyu özetlemeye yeterli. Nerde bu adam yaahu?
alakasız mesaj: yönetim artık böyle konularda tribe giriyor. Kurallara neden aykırıdır, bilinmez.
sana cevap: bilmiyorum nerde?
Hic ses soluk cikmiyor nooolduki acep
BÜYÜK harfli olanı mı, küçük harfli olanı mı? İkisi aynı kişi değil di mi?
Buyuk harfli olan. Digeri sonradan turedi. Orjinal kuvvetmiradan bahsediyom
Noolduysa oldu... Boşver..
Sana bişey olmasın...
Mesela konunun kilitlenip kilitlenmeyeceginin kararini veremeyecek olman itmis olabilir ?
Burasi Turkiye'nin en buyuk ve en eski motosiklet forumu,burada henuz sizin sahit olmadiginiz ve belki dusunemeyeceginiz buyuk dostluklar ve arkadasliklar var.
Insanlarin esini dostunu merak etmesi kadar dogal birsey yokken, konunun kilitlenip kilitlenmeyecegi hakkinda gondermis oldugun mesaj forum kurallarinda " konu disi mesaj gondermek " maddesini karsilar ve ceza alabilirsin. O yuzden lutfen herkes isini yapsin.
Siyaset bölümüne girmedigim için farkında değilim uyuz olmuştur birine kankisine girmiyodur belki tanıyan vardır mutlaka haber eder başlığı görünce belki
Sizde bir admin olarak taraf tutmayıp bırakıp tehdit nitelikli yazılar yazmak yerine gerektiği gibi davranın bence..!
geçen zamanlarda barodi hakkında konu açılmıştı kişiye özel konu açmak yasaktır.
Diyerek konuyu kitlemiștiniz aynı format şuan neden uygulamıyorsunuz..?
Burada ağır derece kişiye özel kurallar uygulanıyor.
Benim gördüğüm kadarıyla.Ayrıca bir insan arkadașını merak edebilir bu doğal bir şey fakat günümüzde telefon diye bir icat var arayıp görüşünler burada konu açmak yerine.
Genel kültürümü ve bilgi birikimimimi paylaşmaktan aciz değilim çok şükür.
Burda ki taraftan kastınızın ben olduğumu düşünerek cevap veriyorum bir çok konuda uyarı anlamında cezalar aldım bilginize.
Barodi hakkında ise uzaklaştırdıktan sonra forum yönetimini eleştiri yanı ağır olduğundan konu kitlendi yasal ve yasal olmayan şeyler arasında gri nokta vardır akıl sağlığı yerinde olan her birey o gri noktaları görebilir.
Konu dışı bölümüne fikri olan herkesin fikrini alması amacı ile konuyu açmış kimse başkasına sormuyor konu açarken mecbur da değil. Girmezsin, okumazsın ve yazmazsın üstüne de çamur sıçramaz.
Eski nikini bilmiyorum... Moderatör olmuşsun.. Hayırlı olsun...
Ama bu gibi davranışlarınız arkadaşlık falan bırakmadı...
Azcık vazgeçin burnunuzdan kıl aldırmazlık oyunundan...
Madem keyfinize göre uygulayacaksınız da neden forum kurallarını her mesaj da gözümüze sokuyorsunuz diye sorarlar değilmi?..
Bak güzel kardeşim;
Öncelikle öyle ünlemli yazmakla yazdıklarının kilosu artmıyor bunu bi bil.. Kaldı ki burada bir taraf göremiyorum ben, hangi tarafı tutuyormuşuz ? Daha da acısı da ne biliyor musun? Barodi dedigin adamla en son 1 saat önce aynı masada oturuyorduk, ne acı değil mi?
Eğer bir taraf tutuyorsa insan, en azından tanıdığı tarafı tutar değil mi ? Tanımadığını değil. Bu mesajı da sana moderatör kimliğim ile yazmıyorum, dikkat edersen eğer, bu forumda hiç bir yönetici hiç bir kimse ile polemiğe girmez, cezasını verir geçer gider. Ama benim derdim ya da amacım ona buna ceza verip ses kesmek değil. Doğruyu yanlışı ifade etmek.
Şimdi moderatör kimliğimle yazıyorum, seni tehdit edene kadar uymadığın kuralın cezasını vermek çok daha kolay olur benim için. O yüzden bira daha sakin ve düşünerek cevap yazarsan insanlar üzerinde aklı başında, usturuplu bir arkadaş olduğun yönünde hissiyat oluşturabilirsin. Ama bu şekilde değil..
Ben bu forumun yöneticilerinden bir tanesiyim, ama admini değilim. Yani anlayacağın benim de hareketlerimi denetleyen birileri var üzerimde, eğer bir noktada hata yapıyorsam gerekli şekilde bu bana iletilir, ama bunu iletecek kişi sen değilsin, o yüzden herkes işini yapsın anladın mı? Konu kilitlenir ya da kilitlenmez.
Eğer bir rahatsızlık duyuyorsan konunun ilk mesajında şikayet butonu var, O butona basıp şikayetini belirtirsin, yöneticiler değerlendirir, gereği yapılır. Bu senin hakkın, ama konunun orta yerine konu kilit yazmak senin hakkın da değil, işinde.
Ayrıca;
Şu forumda, telefon numarasını bilmediğim ve belirli bir süre göremediğimde merak edeceğim onlarca insan var,bilmem anlatabiliyor muyum? Biraz basit düşünen bir insan, hepimizin motosiklet kullandığını, ve bu işin bir çok risk faktörü taşıdığını bilir, ve belirli bir süre göremediğin birileri için endişelenebilirsin..Konu nihayete erdiğinde çöpe atılır gider, bu noktada da endişen olmasın. Yarın öbür gün bir forumdaşın, (seni seven) seni uzun bir süre forumda görmese ve hakkında endişelense, seni tanıyan diğer insanlardan bilgi almak istese bu kötü bir şey mi ? Bence hiç de değil..
Son olarak basit bir örnek vereyim, belki konunun açılmasını kafanda bağlar ve nerede hata yaptığını anlarsın;
Forum üyesi X bir kişi, allah göstermesin motosiklet ile kaza yaptı, ve kaybettik. Forumda taziye bölümüne " XXX kaza sonucu hayatını kaybetti, Allah rahmet eylesin " diye başlık açılıyor.
Halbuki bu başlıkta kişiye özel.. Ama bu istisna bir durum değil mi? Bu konuyu açan adamın da kaygısı bu yöne işte. " XXXX şöyle yapmış, böyle diyo falan filan " şeklinde bir başlık söz konusu olsa, o zaman bu söylediğin düşünülür.
Umarım yeteri kadar nettir. Ayrıca alıntılamıyorum, diğer arkadaşlarda sitemlerine bu satırlar arasında cevap bulabilirler.
Kalın selametle.
Azrail'in ilgi alanı motosikletinizin kaç cc olduğu değildir. Think good, drive Safe!..
Foruma üye olmak için tıklayın!..
Facebook sayfamızı takip etmek için tıklayın!..
Instagram hesabımızı takip etmek için tıklayın!..
Forum kurallarını buradan okuyabilirsiniz!..
Zaten herkeste bir ayar verme, laf sokma yarışı vardı. Ele başlarını da aldılar, adını krımızı yazı ile yazdılar tam oldu.
Motorun çinlisine, adminin pabuç dillisine kaldık...
Sizi bu forumu keșfedip kayıt olduğumdan beri takip ederim gerek yazılarınızı konularınızı..
ve inanınki bu forumda gerçek hayatta tanımak istediğim birisiniz fakat şuan bu yazılarınızı gördüğüm anda beni bunlara yazmaya mecbur etti bilmiyorum ama eğer kalbiniz kırıldıysa sizden bu durum için Çok çok özür dilerim.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)