Paylaşılamayan irrkek bende nosu var ama dakkası 5 tlmi ne 900 lü hatlar gibi.
Paylaşılamayan irrkek bende nosu var ama dakkası 5 tlmi ne 900 lü hatlar gibi.
kişisel neyimiz varki iletimiz olsun...
Şeytan diyo ki yazayım telefonunu şuraya,eeerkesler arasın,sorsun...
Bak bakalım bi daa kaybolabiliyomu?
Ama şeytanın dediğini yapmıcam...
Şahsen ben ortadan kaybolsam kimse arayıp sormasa
'o kadar mesaimiz var insan bi nerdesin diye sorar' diyerek tepki gösteririm foruma :D
Aklıma bunu getirdi.
https://youtu.be/TtcqV7mAM9g
Burda 9cu yıla yaklaşıyorum. Bir çok değerli insanla tanıştım ve halen devam eden dostluklarım var. Kuvvetmiraylada yemiş içmişliğimiz var delikanlı adamdır vessalam..ankarada yunus diede bi kardeşimiz var sözün özü çok yazıp çizdik. Sonu gelmiyor. Dışardaki hayat daha ağır basıyor..
kişisel neyimiz varki iletimiz olsun...
Aradım kendisini , telefonu işveli cilveli bir hatun açtı ve "dı pörsın yu hev kold bidi bidi bidi " birşeyler dedi .
Sanırım kendisi şu anda güzel birşeyler ile meşgul
gutup ayusu var. kutup tilkisi de var. Çok değişik bi hayvan ortalıkta kar varken bembeyaz, karlar eridiğinde acayip hızlı şekilde 1hafta 10 günde tüyleri kararıyor. Kirden değil bildiğin tüy kararıyor. Gariplerim bide ufacık ufacık insanın ne olduğunu bilmiyor koşup duruyor sağda solda.
Benim yerimde olsan borçlarını kapatmış olurdun
[I] Hayat Verilmemiş Bir Sözü Tutmaktır, Kimi Yazar Kimi Yaşar.. [I]
Foruma yeni uye olduğum sıralar, bir mesajdan dolayi ters düşüp birbirimizi dövmek için karşılıklı birbirimize numaramizi verdigimiz sahisdir kuvvetmira. Korkmayin gelir bi kac gune bi uye ile bulusmaya gitmiştir. Bu arada yeni mod arkadaş bu konudaki tutumunu yanlış olarak gözlemledim bir uye olarak soylemek istedim.
Levent'e laf söyletmem.
Şaka bir yana, Levent arkadaşımız iyi niyetli yardımsever ve yapıcı yorumlarda bulunan bir arkadaşımızdır. En azından forumdaki yorumlarından benim edindiğim izlenim bu. Kendisi ile bir Ağva gezisinde tanışmıştım. Tanıştıktan sonra da kendisi hakkındaki olumlu görüşlerim değişmedi.
Forumdaşlarımdan ricam, gereksiz yere gerginlik çıkarmamaları ve daha yapıcı olmaya çalışmaları olacaktır.
Hepinize sevgiler, saygılar.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)