Naçizane tavsiyem; adminlerin üyeler ile münakaşaya girmeyip, uzun uzun yazıp forumu kirletmemeleri. Lütfen adminde olsak kuralları okuyalım
Naçizane tavsiyem; adminlerin üyeler ile münakaşaya girmeyip, uzun uzun yazıp forumu kirletmemeleri. Lütfen adminde olsak kuralları okuyalım
Yahu bunda kırılacak, gücenecek bir durum yok. Ben sadece biraz daha geniş açılı görmenin herşeyi daha net anlatacağını ifade etmeye çalışıyorum, senin benimle veya benim seninle ne alıp ne veremediğim var ki kalbim kırılsın.
Forum genelinde tartışma kültürümüz oldukça düşük,insanlar bir cümleye karşı cevap verdiklerinde ya gırtlak gırtlağa giriyorlar, ya da konu saçma sapan yerlere sürükleniyor.
Forumda hiç bir yönetici sevilmez, bu bir gerçektir ve inanın bütün yöneticiler de bunun farkında ve bilincindedirler, (Tabiki sevende var, sevmeyende) çünkü insanımızda hatayı kabul etme, cezaya rağzı gelmek,bundan bir ders almak gibi bir anlayış ve kültür maalesef yok. Bütün sebep bu.
O yüzden laf olsun diye yazmaktan ziyade, düşünmek çok daha etkili olacaktır.
Sen şimdi taraflı davranıyorsun diye mesaj yazdın. Kime tarafım ben? Ya da kime taraf olabilirim ki ? Barodiye ceza vermişiz, yüzyüze baktığım oturup kalktığım bir insan. E konuyu acan adama mı torpil yapıyoruz, sana cevap veren adama mı?
Moderatörün bir görüşü, fikri ve zikri olamaz mı.. Bence olur.. Biraz da böyle yorumlamak fena olmaz. Ben moderatörüm diye forum üyesi gibi fikirlerimi beyan edemeyeceksem, moderatör olmamın bana ne faydası kalır, sadece bekçilik..
Neyse daha fazla uzatmak yersiz. Benim kalbim kırılmadı. Umarım sende beni anlamışsındır, ve kalbin kırılmamıştır.
Azrail'in ilgi alanı motosikletinizin kaç cc olduğu değildir. Think good, drive Safe!..
Foruma üye olmak için tıklayın!..
Facebook sayfamızı takip etmek için tıklayın!..
Instagram hesabımızı takip etmek için tıklayın!..
Forum kurallarını buradan okuyabilirsiniz!..
Misilleme yapıyor akli sıra genco, yigen kötuphane yutta gel, mecelle yetmez, arif efendi.
Neyseki, kozmoz istekleri makullük cetveli ilem ölçüp uyguluyor, hamd olsunlar.
Yoksam, kellemi isteyen zevat muvaffak oluridi.
"Ciğeri bir litre benzin etmeyenin kellesini ne yapalım" demişler yeğen. Bak admin birazdan yine bana kızacak ondan yazmayacağım
Hep destek tam destek, Levent kardeşim, sincik annadim niicün mavi takıldığını.
Unutanin, sırtını karşılıklı kasyan partneri\leri olması nee hojdur, kiskandim , mukadderat elbet birgun benimde sirtcim çıkar
Yunus efendi, bunlarin mumessibi sensin , iste bunlar hep....
ohaaaaa çarşı karışmış ağalar
Şimciiiiik iş yok güç yok durumu biraz açayım. Kuvvetmira'yı sadece ara sıra ortaya çıkıp yazdığı özlü sözlerden tanıyan bilen biriyim. Telefon numarası yok. Olsa da kutuplardayım lan vijdonsızlar nasıl arayayım. Epeydir herhangi bir mesajını görmediğim için açılmış onca saçma sapan konunun yanı-sıra bitane de şöyle konu açayım dedim-düşündüm-uyguladım. Geldim Gördüm Yendim gibi oldu ama bundan benanee. Adam belki şuraya gelir iki özlü söz eder kötümü olur hem
Ayrıca, fakat, lakin, ancak moderatöre ne çatıyorsunuz onu anlamış değilim. Onu bırakın baaaa gelin. Baaaaa gelin ulaaaaaa
Neyse özetle; Çok şaaaaapmayın beyler. Kapatılacaksa kapatılır zaten. Gülelim-eğlenelim-öğrenelim. Birbirimize atar yapmayalım. çiçek olun bakiiiim hıııımmmmmmm. (oksijensizlik insanı fena etkiliyor bir süre sonra vesselam)
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)