ulen oku oku gözlerim yoruldu
Herkez bişeyi kaldırmış
ulen oku oku gözlerim yoruldu
Herkez bişeyi kaldırmış
oynuyonuz mu baylar?
May the Force be with McLaren Mercedes
her türlü water. başkalarıda olsa ii olur...
e bi biz oynuyoz ama.
boşver yaf biz yeteriz birbirimize. moto gp mi f1c mi yoksa most wanted mı yada underground 2 most wanted ı kurmak biraz zaman alıyoda. ama u2 var pc de.
motogp2. most wanted da olabilir, bende yüklü. f1 haftasonu ancak.
f1 neden haftasonu acaba ???
bide most wanted da multiplayer için ayar yapmaklazım galiba. denedin mi hiç..
çünkü f1 için konsantre olmak gerekiyor. ben f1 gibi yarışmak istiyorum. hem daha çok tur üzerinden gideriz. motogp2 ve most wanted eğlenceli.
most wanted uzun sürüyo kurması ya. underground 2 daha kolay kurması. hem rakip tanımam u2 de haberin olsun yani konsantre olmaya gerek yok biliyosun onda. (kızıştıralım ortalığıda gaza gelelim biras belki başkaları da çıkar)
u2 kimbilir nerededir şimdi. hem u2'de mercedes mclaren slr yok.
katılmak isteyenler için mevcut oyunlarımız ve katılımcılarımız:
motogp2
khutuck
kimi
sakal
watercolours
f1 challenge 99-02
kimi
watercolours
nfs u2
kimi
nfs most wanted
watercolours
r factor
açık olan ağları da yazalım.
moto gp
ağ:moto_gp
pw:123456
f1 challenge
ağ:grand_prix
pw:123456
diğerleri için talep olursa oluştururuz.. olucağa benzemiyo ama neyse...
f1 challenge için şu an 2005 sezonu ve pistleri güncellemesi gerekli (99-02 zaten var).
kimi ben 2005'in pistini indirirken sen de 2003 ve 2004 sezon araçlarını indir aynı siteden.
tabii ki. her mclaren'i sürmek lazım.
ii bakiim ben eğer boyutu fazlaysa yarın indiririm...
yaw bu motoGP 3 te multiplayer olayı yoqmu warsa yapalım bi multi??
he bide arkadaşlar bu oyunun yeni güncellemeleri filan warmı (MotoGP3 URT)
Eklemek istediğim bişey daha var bi arkadaş sormuş nasıl kıç kaldırdığımızı onuaçıkliğim dedim :
ewt arkadaşlar öncelikle ön kaldırma işini söyliyim motorlar düz yolda giderken (dikkat:sağa sola yatırmayın motoru) "g" tuşunu basılı tutun yaklaşık bir vites deiştirme süresinde motorun önü kalkmaya başlayacaktır pilotunuz ayağa kalkacaktır görüntü çok hoş oluyor söyliyim bide sakın fazla basılı tutmayın walla burda gördüğünüz fotoğrafları yaşarsınız.......amuda kalkma filan
gelelim arka kaldırmaya bu işi yapmak için vucudunuzu ve freninizi kullanacaksınız öncelikle motorun üzerine yatarak dengeyi ön tarafta sağlayın ( "F" tuşuna basılı tutarak motorun üzerine yatabilirsiniz) sonra hızla giderken ön freninizi sıkmalısınız (ön fren "x" tuşundadır) motor yawaşlamaya başlıınca arkanın kalktığını göreceksiniz....
son olarak fotoğraf çekme işine geldik bunun içinde istediğiniz bir anda klavyeden "Print Screen" tuşuna basın (Scroll lock un yanında) bu tuşa bastığınız anda ekranın fotoğrafı çekilir. foto çektikten sonra painti açarak ctrl+v yaparak fotoyu yapışştırırsınız bukadar... Şimdiden iyi eğlenceler!!!
İyi kötü kazanırım para ama kaltptir asıl kumabara bi sevgilim yoksa kollarımda napiim Mondiali altımda :P
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)