kardeşim bıktık sizin şu mubattenizden bakıyom yeni mesaj gelmiş e bi bakıyom yok sen şu arabayı ben bu adamı seçeyim. tıklarım şimdi hepinizin kırmızı noktasına ispitlerim bu ne yaw kalkıyosanız amuda yayınlayın resmini yoksa boş mesaj atmayın
kardeşim bıktık sizin şu mubattenizden bakıyom yeni mesaj gelmiş e bi bakıyom yok sen şu arabayı ben bu adamı seçeyim. tıklarım şimdi hepinizin kırmızı noktasına ispitlerim bu ne yaw kalkıyosanız amuda yayınlayın resmini yoksa boş mesaj atmayın
ben giderim adım kalır dostlar beni hatırlasın
motogp bence sacma en ıyısı undergrand
Yeni yine yeniden
ben undergrand diye bir oyun duymadım. motosiklet yarışı mı o?
5x, yakında çok güzel resimler elinde olacak.
May the Force be with McLaren Mercedes
yok abı tren yarısı
Yeni yine yeniden
Moto GP ler kabiliyete bakıyor tamamen gerçek gibi geliyoru ön fren arka fren depo üstü kapanma ön kaldırma
büyük para büyük araba büyük kalçalı kızlar, tek düşündüğüm yalnız bunlar(üstü açık mercedes içi kız dolu)
bırakın bunları Tourist Trophy'i oynayın gerçeklik, grafik, kullanılabilirilik olarak diğer tüm oyunlardan çok ileride....
İşin özü [B]VARMAK[/B] değil [B]YOLDA OLMAK[/B]'tır. :cat:
Araba mı motormu jip mi ne bu biraz aydınlatsana bizi dök oyunun özellikleri çekinme yabancı değiliz bizstandart adlı üyeden alıntı
büyük para büyük araba büyük kalçalı kızlar, tek düşündüğüm yalnız bunlar(üstü açık mercedes içi kız dolu)
Yukarıdaki oyun GP4'ten (bence) daha iyi ve gerçeklik olarak çok ileride olduğunu söyleyebilirim. Aklınıza gelebilecek her model var.
Maxiscooter'lardan tutunda ütopya olan yapılmış ama satılmamış özel modellere kadar her katagoride motorsiklet'i kullanmak mümkün.
İşte bir kaç screenshot...
daha ayrıntılı bilgi için
giyeceğiniz kıyafeti seçmek bile mümkün..
daha ayrıntılı bilgi isteyenler için adres aşağıda
http://www.gamespot.com/ps2/driving/...phy/index.html
işte birkaç screenshot daha
sürüş stilinizi kendinize göre ayarlıyabiliyorsunuz
motor cc'lerine yada marka'lara göre sıralandırma mümkün
ehliyet sınavından bir görüntü
yapılacak ilk buluşmada yanımda getireceğim ve küçük bir turnuva yaparız....
tamam mı devam mı?
daha yükleyebilirim...
tek sorun (bana göre) sadece PS2 olarak mevcut olması.. hali hazırdaki konvertörlerle pc'ye uygulamakta mümkün değil.. DVD9 formatında ve sağlam yer tutuyor, ayrıca bu grafikler için gerekli ekipman zaten pc parası...
bu oyun güzele benziyo. pc için nie yapılmazki böyle olaylar...
bu ve buna benzer simülatör oyunlarının klavye yerine joystick ile daha gerçekçi olması, eklenebilir ıvır zıvır'ın daha fazla olması ve oyunun hissedilmesine katkıda bulunması, ps2'nin bunları yapacak bir pc'den kat kat ucuz olması, v.b. bi sürü şey olarbilir..kimi adlı üyeden alıntı
ama eğer iş oyun oynamaksa bu işin uzmanı oyun konsollarıdır.. ps2 olsun xbox olsun..
pc lerin oyun konsollarında aşağı kalır bi yerini göremiyorum....
İyi bi sistem olduktan sonra joystik direksiyon seti filan aldıktan sonra neden bi fark olsun daha baba bile oynanır
kimi adlı üyeden alıntıben sizden farklı düşünüyorum...SAKAL adlı üyeden alıntı
pc'de bende oyun oynuyorum ama ps2'deki gibi değiller.... zevk meselesi...
Ortalığı kızıştırmak için söylemiyorum ama benim saydığım özelliklerin içine birde 84 ekran tv mizi bilgisayarla birleştirirsek bi fark kalmaz(tv-out)standart adlı üyeden alıntı
zevkler tartışılmaz tabii ona lafımız yok... da 106 ekran plazmaya geforce 7900 bağlarsan bide ona uygun 4 gb ram 5.1 direksiyon falan dedinmi tadından yenmez hani..
yok canım kızışmaz... dediğim gibi zevk meselesi.. ben oyun oynayacaksam ps2 de oynuyorum.. bu birazda alışkanlıkla alakalı olabilir... günün 12 saati iş yerinde pc kullanınca başka bişi istiyo insanSAKAL adlı üyeden alıntı
bu dediklerin ps2'den pahalıya mal oluyo amakimi adlı üyeden alıntı
para sorun diilse ve oyunun zevkini doyasıya yaşamak istiyosan bunları yapabilrsin.. yoksa ps2 den pahalı olcanı bende biliyorum. ps2 de sınırların oluyo ama pc de öyle diil...
Sonuçta oyun oynamak insanı rahatlatıyor bütün gün iş stresinden sonra multi oyunlar insana herşeyi unutturup oyuna konsantre olmaya odaklıyo bütün stresten uzaklaşıyor insan
Benim internet cafem var Playstation2 ve Xbox var millet tutturmuş bir Winning Eleven valla oyundan gına geldim.Eve kendime Xbox aldım evde istediğim oyunu oynuyorum içinde 80GB HDD var oyunlarıda internetten indiriyorum.MotoGP falan hepsi var.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)