Evet FIA GTR. Oyunun DVD'sini bir sene aradım, tamamen şansa buldum; hatta dvd sürücüm yoktu, oyunun DVD'sini aldım diye bir de DVD sürücü aldımwatercolours adlı üyeden alıntı
Evet FIA GTR. Oyunun DVD'sini bir sene aradım, tamamen şansa buldum; hatta dvd sürücüm yoktu, oyunun DVD'sini aldım diye bir de DVD sürücü aldımwatercolours adlı üyeden alıntı
fia gtr epey iyidir. f1 lisansı sony'den kurtulsa da bu adamlar f1 oyunu da yapsa.
May the Force be with McLaren Mercedes
Bendeki oyunda Williams FW-27 var ama fizikleri çok kötü. Vakit ayırıp 2006 sezonu modu yapmak lazım.
Khutuck arkadaşımızla internet üzerinden Moto GP 2 oyununda kapıştık bende geçtim o da tabi o daha ustalaşmış ama bende kötü bi oyun sergilemedim bu yarışlara hepinizi bekleriz;
Gerekenler
1.Moto GP2 oyunu
2.Hamachi programı
ayarları msn üstünden yaptırırız
büyük para büyük araba büyük kalçalı kızlar, tek düşündüğüm yalnız bunlar(üstü açık mercedes içi kız dolu)
MotoGP 2'si olan gelsin. Kim olursa gelsin. Ara sıra çevirelim, zevkli oluyor
güzel 1 topic olmuş
İnsanlara ne söylerseniz söyleyin karşı tarafın alabileceği kadarıyla sınırlıdır !
efet efet cok guzel topıc olmus katılıyorum
Kawasaki z750s O Bir Aşk
Arkadaşlar bi topic açıp herkesle turnuva düzenlemek istiyorum bu oyunla açıcam ama moderatör abimiz BBRR den yardım istedim bakalım o ne diycek bakarsınız büyütürüz özel bi site açarız dünyada duyururuz adımızı, belki çok hayal kuruyorum ama oldu mu olur
büyük para büyük araba büyük kalçalı kızlar, tek düşündüğüm yalnız bunlar(üstü açık mercedes içi kız dolu)
hamachi bende de var SAKAL ii bi program gerçekten cs yapıyoruz biz arkadaşla. gp4 ü henüz denemedim. ama olur herhalde oda.
Edin abi sende bi moto gp 2 çok zevkli oluyor denemeden anlayamassınkimi adlı üyeden alıntı
hamachi ile gp4 olursa kimse beni tutamaz.
başka oyun olursa o da uğrar. ben motogp2 cd'sini bulayım arşivden
Motogp2 bulun gelin yahu
Ağ adı: mtnet2
şifre: 11111
Gelin ulen alırım anahtarınız,
Khutuck sen hariç
epeydir motogp2 oynamadım. ellerim f1'a alışık şimdi. ama şöyle keyfi bir gezinti yapabilirim biraz kyalami'de.
ama asıl olarak mclaren'e (kimi ve watercolours) karşı durabilecek 20 f1 pilotu aranıyor. kimi, ben montoya olmam, ben kimi olacağım. haberin olsun
abi bana kızdın mı yukarki mesajımda khutucke diyosun sade Khutuck ile değil hepimiz yarışacaz yukarki mesajımda şakasına dedim benwatercolours adlı üyeden alıntı
niye kızayım sana ya, gelirsem beraber yarışacağız tabii
ama ben başta bir iki tur geriden gelirim (malum epeydir oynamadım). ama sonra telafi edip bir iki tur önden giderim (raikkonen ruhu).
water Motogp2 bulduğunda kapımız her zaman açık F1 2002 cd'si bulursam Monza'da pantolonunu bile alırım
f1 2002 olmaz. f1 challenge 99-02. ama asıl olarak gp4.
kimi, seninle bir gp4 deneyelim bir ara.
water deneyelim denemesine de ben daha güncellemeri yapamadım galiba. bide nickimden de anlayacağın gibi gp4 de montoya olmam..
güncelleme olmasın canım. denemiş oluruz en azından. benim pek umudum yok açıkçası gp4 için zaten.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)