topic git gide renkleniyor
topic git gide renkleniyor
ben giderim adım kalır dostlar beni hatırlasın
Size saygıyla tekerimi yolluyorum.
May the Force be with McLaren Mercedes
büyük para büyük araba büyük kalçalı kızlar, tek düşündüğüm yalnız bunlar(üstü açık mercedes içi kız dolu)
Hayır Moto GP 2 fakat piyasada Moto GP 3 var pc içinmostwanted_57 adlı üyeden alıntı
Bu arada bi tane daha resim
büyük para büyük araba büyük kalçalı kızlar, tek düşündüğüm yalnız bunlar(üstü açık mercedes içi kız dolu)
aboo motogp2 mi. motogp4 alsana bunun grafikleri çok kötü. bende varSAKAL adlı üyeden alıntı
Benim makinam onun grafiklerini kaldırmaz ama geçemeyeceğim adam yok bu oyunda ciddi ciddi iddalıyımmostwanted_57 adlı üyeden alıntı
Motogp 4 pc'ye daha çıkmadı henüz, sen nereden buldun?
pc için varmı yokmu bilmiyorum. ben playstation 2 ile oynuyorum. 125 cc de 1. oldum şimdi 250 cc deyimwatercolours adlı üyeden alıntı
ondada şu an ikinciyim
PC için yok henüz. Sırf Motogp 4 için de PS2 almam. Alsam F1 için alırdım. Kaç senedir sadece PS2'ye çıkıyor. Ama huzur yakındır, 2008'de kurtuluyoruz Sony hegemonyasından.
SAKAL, senin sistem bu oyuna göre biraz ağır olabilir mi? Çünkü bu oyunun tüm sürümlerinin grafikleri süperdir.
motogp4 den bikaç foto. tabi googleden. tv nin print screen i yok
tüm moto gp serisinin grafik kalitesi buna yakındır.
Benim sistemim şudur;
celeron 1.7
256 ddr ram
64 mb ge force 2 ekran kartı, maximum detay yapınca oyun takıla takıla oynuyo bu oyunu oynatmıyor bana maximum detaydan bi görüntü çekeyim
Millet çoşmuş baba...
[B]Dün Dünle Gitti Cancağazım, Artık Yeni Şeyler Söylemek Lazım... [/B]
Ekran kartından kaynaklanıyordur. millet kötü grafik falan dedi de, hatırladığım kadarıyla çok güzel grafikleri vardı, doğruymuş. gösterdiğin için teşekkürler...
Az bekleyin, kaldırıp resim çekiyorum, birazdan gönderirirm
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)