DNA testi nasıl yaptırılır? % kaç Türksünüz?
Reklamlar
-
21 Haziran 2016, 13:27
Arkadaşlar yeni moda olan bu DNA testi ile % kaç hangi milletten olduğunuzu bulabiliyorlar. %25-30 oranında hangi millet çıkarsanız aslında o millettenmişiniz. Ben baya merak ettim soyum kimlere dayanıyor filan ilgimi çekti.
Acaba konu hakkında bilgisi olan hangi hastanelerde bu testi yaptırabiliyoruz ve maliyeti ne kadar bi açıklama yaparsa süper olur
Örneğin ben İzmir'deyim. Buradaki hangi hastaneler bu DNA testini yapabiliyor? Duyduğum kadarıyla "araştırma hastaneleri" yapıyormuş.
Reklamlar
-
21 Haziran 2016, 13:34
"Türk Devletine vatandaşlık bağı ile bağlı olan herkes Türktür."
Testlere gerek yok bence.
-
21 Haziran 2016, 13:50
Boşver bu işleri. Bilmesen daha iyi. Test sonucunda %40 çingene + %35 afgan dna sı çıksa ne yapacan . Kendini de hissediyorsan osun.
-
21 Haziran 2016, 14:02
Dna'dan çok soy ağacın önemli. Nerelerden göç edip geldiğiniz soyunuzun kimlere dayandığı. Bizimkiler bunu çıkartmış Türkmen olduğumuz yazıyor
-
21 Haziran 2016, 14:03
NE MUTLU TÜRK 'ÜM DİYENE !!!
-
21 Haziran 2016, 14:04
Bildiğim kadarıyla biz Türkmeniz. Hatta bi ara valide soyadından baya bi gerilere kadar bulmuştu nette ancak insanlık 100 yıl içinde olmadı binlerce yıldır varız ve kim bilir soyumuza kimler karıştı kimler geldi geçti. Ben açıkçası meraklı biri olarak cidden meraklandım
-
21 Haziran 2016, 14:05
AWESQME adlı üyeden alıntı
Bildiğim kadarıyla biz Türkmeniz. Hatta bi ara valide soyadından baya bi gerilere kadar bulmuştu nette ancak insanlık 100 yıl içinde olmadı binlerce yıldır varız ve kim bilir soyumuza kimler karıştı kimler geldi geçti. Ben açıkçası meraklı biri olarak cidden meraklandım
Havva ile Adem...
-
21 Haziran 2016, 14:30
EmreKocyigit adlı üyeden alıntı
Havva ile Adem...
Ben inanmıyorum saol. Bilimden yana şansımı denemek istiyorum
-
21 Haziran 2016, 14:50
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Ben inanmıyorum saol. Bilimden yana şansımı denemek istiyorum
O halde dna testine gerek yok, kayda değer başlangıç keseli sıçan, ilerisi primat, ondan ilerisi homo sapien sapien. gerisi alakasız.
Ayrıca bilim ve kafatasın hangi koşullarda şekillenmiş, pek uymamış
Tüm mesajlar içkili olarak yazılmaktadır. Hoşunuza gitmediyse göz ardı edin.
-
21 Haziran 2016, 15:11
Dna testi baya maliyetli oluyor.
-
21 Haziran 2016, 15:59
İzmir'de oturan bir arkadaşım yıllar önce internet üzerinden siparişle yaptırmıştı. Evine kültür örneği alman için paket gönderiyorlar, kültürü sen alıp postayla adamlara yolluyorsun. Sonuç mail olarak geliyor. Şu kadar yüzde slavsın bu kadar yüzde afrikanın şu bölgesindensin gibi oransal sonuçlar gelmişti.
-
21 Haziran 2016, 16:22
CrazyBullet adlı üyeden alıntı
İzmir'de oturan bir arkadaşım yıllar önce internet üzerinden siparişle yaptırmıştı. Evine kültür örneği alman için paket gönderiyorlar, kültürü sen alıp postayla adamlara yolluyorsun. Sonuç mail olarak geliyor. Şu kadar yüzde slavsın bu kadar yüzde afrikanın şu bölgesindensin gibi oransal sonuçlar gelmişti.
ücret neydi öğrenebilir misin
Bir başkadır Balkanlar'da Türk olmak!
-
21 Haziran 2016, 16:29
Ismini tam hatirlayamadim bir avrupali belgesel kanalina gore dunya nufusunun uygur bolgesinden veya kazak bolgeside olabilir buradan dagilma.Adamlar farkli milletlerden kultur alip dna testi yapiyorlar.
Kizilderiler mi Türk yoksa Türklermi kizilderili bilinmez ama dunya nufunun bu bölgeden dagilmis.Ayrica asya avrupa ve afrikanin kita ayrilmasi yasanmadan once dagilmis olabilirler.Avrupa da yasayan bir cesit insanimsi bir varlik var onlatri yok ediyorlar ayrica ciflesiyorlar.Sanirim millet cikmaz ama irk konusunda cogu insan duymak istemediği sonuclar alabilir.Türkiye de yasiyosan ve vatandaslik bagiyla bagliysan Türksun.
Bunu hissedin yeter bence.Adam %100 anglo sakson ciksa ne okurki Britanya ya gitse hadi len nerden geldiysen oraya derlee adama
-
21 Haziran 2016, 16:56
Ben zaten Türküm istersem %50 alman çıkayım Benimkisi sadece merak. Bir siteye girdim fiyat olarak 99$ yazıyordu. Hastaneye gidip yaptırmak bence daha ucuz olur gibime geliyor.
000000 adlı üyeden alıntı
O halde dna testine gerek yok, kayda değer başlangıç keseli sıçan, ilerisi primat, ondan ilerisi homo sapien sapien. gerisi alakasız.
Ayrıca bilim ve kafatasın hangi koşullarda şekillenmiş, pek uymamış
O sizin düşünceniz. Gerisi alakasız dediğiniz şey binlerce yıla denk geliyor.
CrazyBullet adlı üyeden alıntı
Aynen bi fiyat öğrenirsek süper olur
-
21 Haziran 2016, 18:25
Tundzhay adlı üyeden alıntı
ücret neydi öğrenebilir misin
Yaklaşık 6 sene önce yaptırmıştı, arkadaşım şu an türkiye de olmadığı ve telefondan ulaşamadığım için sormam mümkün değil. Yanlış hatırlamıyorsam yurtdışından bir siteden yaptırmıştı, yanılıyor olabilirim. Fiyatı sanırım 150 dolar gibi bir şeydi, bu konuda da yanılıyor olabilirim. Internetten baktım konuya, çok sayıda türk site var bu konu ile ilgili fakat referanslı bir yere yaptırmak gerekli diye düşünüyorum. Dolandırıcı çok, adam tamam abi deyip götünden sallayıverir şuradan gelmişsin diye para almak için.
-
21 Haziran 2016, 18:28
İnsan olmak daha önemli olabilir .
-
21 Haziran 2016, 21:50
anılbel adlı üyeden alıntı
İnsan olmak daha önemli olabilir .
Felsefe yapmıyoruz burada maksat merak. Niye herkes garip bir şeymiş gibi davranıyor. Bir insan soyunu merak edemez mi?
-
21 Haziran 2016, 21:55
Ben zaten Türküm istersem %50 alman çıkayım
Benimkisi sadece merak. Bir siteye girdim fiyat olarak 99$ yazıyordu. Hastaneye gidip yaptırmak bence daha ucuz olur gibime geliyor.
O sizin düşünceniz. Gerisi alakasız dediğiniz şey binlerce yıla denk geliyor.
Aynen bi fiyat öğrenirsek süper olur
99 dolar çokta pahalı sayılmaz. Hangi site o?
Korkarak yaşıyorsan eğer sende hayatı seyredenlerdensin..
-
21 Haziran 2016, 22:10
Taner YILMAZ adlı üyeden alıntı
99 dolar çokta pahalı sayılmaz. Hangi site o?
Bu sitede 99$ ancak öğrendiğim kadarıyla araştırma hastanelerinde yapılıyormuş. Bizzat gidip hastanede yaptırmak daha uygun olur diye düşünüyorum.
http://www.genomturkiye.com/
-
21 Haziran 2016, 22:16
Sayıların %25'lerde geziyor olmasının aslında çoktan bu türden şeyleri merak etmenin sonunu getirmiş olması lazımdı.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)