Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
3. sayfa BirinciBirinci 123

DNA testi nasıl yaptırılır? % kaç Türksünüz?

REKLAM ALANI
    Draconian - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj Boxer
    Geçen diyarbakırlı bi arkadaşa yaptırdık mordor kürdü çıktı. Sakat işler bunlar boşverin.
    gurkanerkan, Yasin D ve kurubuz bunu beğendiler.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    kurubuz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBF1000FA
    Alıntı AWESQME adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Türklükte sarı saç mavi göz geni yok umarım biliyorsundur
    Yanlış. Kıpçak türkleri sapsarı saçları ve mavi gözleri ile bilinirler. Hem Türkçede hem de diğer dillerde Kıpçak-Kuman sözcükleri sarışın anlamına gelmektedir

KIPÇAKLAR VİKİPEDİ
    motodrift bunu beğendi.

motodrift - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    WR 250 R
    Alıntı AWESQME adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bu işin erbabı değilim daha önce izlediğim bir belgeselde açıklıyorlardı milletlerin belirgin özelliklerini. Türklükte sarı saç ve mavi göz genin olmadığını dışarıdan alınanlar dolayı (bkz: Osmanlı) o genin çekinik olarak yerleştiğini açıklıyorlardı. Ben belgeselcilerin yalancısıyım

Kesinlikle çok sağlam noktalara değinmişsiniz.
    Amaçları belli zaten bu gavurların.Bir programda denk gelmiştim anadoludaki Türkmenleri 50 parçaya bölmüşlerdi bir kitaplarında bu yabancılar yani aşiretiyle,cemaatiyle,oymağıyla,dini inancına göre halbuki hepsi Türkmen.Algı operasyonu yapıyorlar işte.Oktay Sinanoğlu bizlerle nasıl uğraştıklarını bir bir açıklıyor zaten.

Bazı Atatürk düşmanları mavi gözlü,sarışın Türk olmaz deyip Atatürkü kötülüyorlar akıllarınca,bunları söyleyenlerin memleketlerine baktığımızda nedense zamanında pontus rum devletinin sınırları içerisinde çıkıyor

Emekli bir imam olan Mehmet Ali Öz osmanlı arşivlerinde 20 yıl çalışarak Atatürkün hem anne,hem baba tarafının 7 göbek geçmişini bulmuş.Atatürk zaten benim atalarım Yörük Türkmenidir der.

Bu arada Türkiye,şuanki Türkmenistan dan daha fazla Türkmen çünkü Türkmenistanda 5 Türkmen boyu varmış,Türkiyede ise 24 Türkmen boyu var.13. yy da moğol istilaları sebebiyle bütün Türkmenistan coğrafyası boşalıp anadoluya akın etmiş.

1880 den itibaren anadoluya hem balkanlardan hemde kafkaslardan yoğun göçler oldu.1850 yılına kadar soy ağaçını çıkar ve bu göç edenlerle seni etkileyecek bir karışım var mı ona bak(Muhacir Türkleri hariç).

Eskiden musul,kerkük(ırak) tamamen Türkmen şehriydi ama şimdilerde işid,pkk sebebiyle Türkmen kalmadı oralarda.Yani senin ataların karışsa karışsa anca farslarla,araplarla,kürtlerle,ermenilerle ve rumlarla karışabilir başka seçenek yok.Ermenileri ve rumları hristiyan oldukları için eleyebiliriz.Türkler eski zamanlarda kalabalık şekilde göçebe hayat sürdüklerinden başka milletlerle karışmazlardı.

Diğer bir yol ise soyadın.Eğer soyadın,soyadı kanunuyla gelen yeni bir soyad değilse yani atalarından gelen bir soyad ise araştırıp mensup olduğun Türkmen aşiretini,boyunu bulabilirsin.Yusuf Halaçoğlunun 'Anadoluda Cemaatler Aşiretler Oymaklar ' adında 6 ciltlik kitabı var yararlanabilirsin ama illa ben karışmışımdır diye düşünüyorsan bence öyle düşünmeni istiyorlardır

erreguay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Büyük bi düşünüre sormuşlar
    'Hemşerim memleket nere?'
    Oda demişki
    'Bu dünya benim memleket'
    Thracian bunu beğendi.

Motosikleti
    MT07ABS / FZ09
    DNA ile milliyet anlasilmaz!
    olsa olsa irk anlasilir; beyaz, siyah, sari irk vb...

Ben kendimi amerikali hiasediyorm

Thracian - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı erreguay adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Büyük bi düşünüre sormuşlar
    'Hemşerim memleket nere?'
    Oda demişki
    'Bu dünya benim memleket'

erreguay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Büyük düşünürü bikere daha rahmeyle anıyorum.
    Büyük insansın Barış Manço.

telike - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KTM 450 EXC-F
    Alıntı EmreKocyigit adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Yarılıyorum :D Kürt mesele değil de kanında "bölücü" çıkarsa büyük dert :D
    Kürtlere kürt olduklarını söyleyince çok alınıyolar kızıyolar. Ulan niye kızıyon?

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:04 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:14 ----------

Alıntı TEKNECI adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    DNA ile milliyet anlasilmaz!
    olsa olsa irk anlasilir; beyaz, siyah, sari irk vb...
    O sağlıklı gözleri olan her birey tarafından da anlaşılabilir.

Okan Sinan Ocan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW K1200GT (Helga) BMW S1000XR M Sport
    Ben yaptırdım sonuç %50 motorcu , %50 apaçi çıktı . Baba tarafından AEA ile akraba çıktık iyimi
    AWESQME ve TEKNECI bunu beğendiler.

TIGERSHARK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    bunlar üç kağıt dır inanmayın en kapsamlısını en bilimselini national geographic dergisi yapar o da ilk başlatandır bu işi böyle ırkınızı söylemez atalarınızın nerden geldiğini söyler

3. sayfa BirinciBirinci 123

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)