Okurken gözleri yaşlı haykırarak İstiklal Marşını okuyan çocuk gibi hayal ettim seni... Bir Maviş kadar olamasa da nice motosikletlerinin olması dileğiyle
zamanında aynı hatayı bende yapıp araba almıştım. Tüm motor geçmişime ve arkadaşlarıma ihanet etmiş gibi hissetmiştim.. daha fazla dayanamayıp 2 ay kadar kullandıktan sonra satıp tekrar motor almıştım. uzun lafın kısası motorcu motorsuz olmuyor.. olmuyor öyle
darısı başıma. bian önce ben de şu 10 bin km yi devirsem de bir elveda diyebilsem kendisine. ne motorlar var kafada
hayırlısı olsun. Yeni okul yerini bi daha düşün. Hazırda yatan motur var selamlar
hayırlı olsun mu deyim geçmiş olsunmu bilemedim fakat mt yi bırakmayın konularınız güzel oluyor bu arada sınıftankaldım bu sene )
Bambaska değil mi yibere daha iyileri nasip olsun
Çok teşekkür ederim mt universitelileri çok çalışmak lazim cook
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:14 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:12 ----------
)) hahhahaha biraz daha ekle iki tane ybr al diye bir espri okudum forumda birinden ama...
Adamin gonlu bol, baksana Ybr ile havuz basinda fotograf cektirmis r25 ile neler cikarir Allah bilir.
oluroyle hayirli olsun ayrilik da sevdaya dahilmis oyle diyorlar
40 derece sicakta otobuste tikis tikis kaplumbaga hizinda normalde on dakikada gittigin yere yarim saatta gidemezken basini o sinir aninda cama koydugunda yanindan slalom yapa yapa gecen bi ybr gorunce bu yazdiklarim aklina gelir de aglamazsin umarim
Forumun en uzun cumlesini kurdum he
Forum tarihinin gelmiş geçmiş en uzun cümlesi. Henüz cümleyi tamamlayan olmadı. Deneyenler oldu fakat bu uğurda ya kör oldular ya da bayıldılar...
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)