resimdeki araba apaçilerinin r25'idir...
böyle tanımlasam daha doğru olu herhalde :D
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:39 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:36 ----------
başka okuldan dersin kabul olması için derslerin ingilizce olması; ABET ve CEA tarafından akredite edilmiş olması; aynı dersin İTÜ de açılmamış olması gerekir. Yani Boğaziçi ve ODTÜ uyuyor. :D
edit: haa şimdi baktım da boğaziçi'de akm diye bi ders yok :D
tekrar edit; odtü yaz okulunda akm açmamış
Öğrenci halimizle bu kadar maliyete katlanmak zor zanaat malesef.Ama araba da aynı giderler olacak.Ford ka lar zaten eski model ybr'nin sorunsuzluğunu çok arama ihtimalin var.Bi kızın 2 teker sevdası ve çabası benim gözümde çok taktir edilesi bi durum.İnşallah araba alınca bu ruhu kaybetmezsin.Hakkında hayırlısı olsun bakalım
Araba maliyetli bir vasıta. Motor yüksek CC olmadıkça nispeten daha ucuza gelebiliyor.
Bizzat motordan arabaya geçtim ve daha sonra tekrar arabayı satıp motora geçtim.
Arabanın vergisiydi, benziniydi pahalıya geliyor. Hele ki bakımları cep yakıyor.
Tabi ki zevk meselesi ama hepsi bütçeye bakıyor.
Şahsen aile olmadıkça motor ideal derim. İki teker heyecanı, sevdası farklı bir yaşam tarzı.
Tabi sevenleriniz motor konusunda öğütleri sizi farklı vasıtalara yönlendirebiliyor.
Özellikle aile baskısı, motor konusunda etkin rol oynuyor.
SS de sevmem ama )
Hayırlısı olsun. Bu sene de benim üniversitede yaz okulunu kapattılar. Başka universiteden mecburen)
Bende merak etmiştim acaba iki tekerden vazgecermiyim diye de.. ilk motorum 100luk duruyor daha durun. Ona yaz sonuna dek devam...
Kesinlikle iki tekerin yerini tutabilen birşey yok.
En güvende olduğumuz vakit iki tekerin kontağını kapattığımız zaman.
Motorculara saygı desen yok,
- Oğlum!! "sağ şeritten gitmen gerekiyor" diye bağıran mı dersin..
- Üstümüze sürenleri zaten saymıyorum..
- Anayolda olsak bile tali yoldan gelen arabaların bizden geçiş üstünlüğü var sanki...
Ama bunlara rağmen gene de iki teker
Bana kırmızı ışıkta sen neden sol serittesin diyenn bir araç sürücüsü olmuştu kafamı cevirmedim ama baktim hala hararetli hararetli soyleniyor. Döndüm, ilerden sola doncem abi dedim ) ha tamam dedi )) ışık yaninca yiberemle hiç o yolda 120 lere çıkmam geride kaldı. Diğer kirmizda o takıldı .... Disli ile oynandigindan benim yibere 130,140 rahat yapardı . Ah yiberem..
Ben sakin olmam gerektigini dolmuscu datdatdat beni delirttiginde anladım. Sakinlik çözüyor bence güvenli kılıyor olayları..
Sola döneceğim sol serittteyim seridi ortaladim ki arac girmesin seride , isik yanacak sola donus yapacagim.. bir taksici nasıl burnunu soktun oraya sen ...resmen ciceklige sifirlamis adam... Dondum gule gule tabi, diger turlusu yemez )) abi napıyorsun duscemm bakk dedim.. ışık yansın ben geceyim önce sonra sen geç dedim ) özür diledi adamcik.. napcan...
Valla yeni ehliyet sisteminde Trafik adabı dersi var..
Önceden ehliyet almış çoğu sürücünün ihtiyacı olan bir ders..
Sakinlik gerçekten çözüyor doğru bir tespit ve davranış biçimi tebrik ediyorum seni..
Geçen sıkışık trafikte yavaş yavaş ilerliyorum neyse adamın teki ramazanda yakmış sigarayı camdan külünü döktü bende yandan geçmez olaydım güzelim rüzgarda tüm küller kaskımın camı açık olduğu için yüzüme yapıştı..
Resmen geçici kör oldum sonra abi nabıyosun dedim.. Aldığım cevap; -bilader geçmeseydin ordan
O baya ağırmış, cidden zor olur taşıması.
Ben 8 kg zincir taşıdım motorla sırt çantamda.
Eve geldiğimde kendimi hissetmiyordum.
Ben sirt cantamda pirasa taşıdım.. yaprakları rüzgarda savruldu ahenkle... arabanın içinden kızlar bana güldüler siz ne diyonuzz))
Çözemediğim sorular var veriyim mi kafan dağılsın
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)