MOTORSİKLETİM OTURARAK ÇALIŞMIYOR.
Reklamlar
-
14 Haziran 2016, 13:37
Merhabalar, forumda yeniyim, herkese merhaba,
Sormak istediğim mondial mt 125 scooter sahibiyim, iki gündür motosikletim selesine oturunca marş basmıyor, boğuk boğuk geliyor ve susuyor. Ayağa kalkınca motosiklet tek marşta çalışıyor, böyle saçma bir sorun yaşayan oldu mu ? Ne yapabilirim. Sonrasında daha kötü bir arıazaya sebebiyet verebileceğinden endişeliyim.
Reklamlar
-
14 Haziran 2016, 13:43
-
14 Haziran 2016, 13:53
kadango adlı üyeden alıntı
Akü selenin altında mı?
yok hayır ayak koydugum yerde, selenin altında ufak bir bagaj var sadece
-
14 Haziran 2016, 14:19
Motor orta sehpa açıkken oturduğun halde marş basıyosa amortisör sıkışınca temassızlık eden bir şeyler var.
-
14 Haziran 2016, 14:27
daia adlı üyeden alıntı
yok hayır ayak koydugum yerde, selenin altında ufak bir bagaj var sadece
O bagajın içinde senin montunveya başka birşeyler vardır herhalde. Oralarda bir yerlerde de hava filtresi ağzı mevcuttur . O bir şeyler hava filtresinin sen oturunca sıkıştırıp tıkıyor olmasın. Yoksa niye böyle saçma bir şey olsunki? G.tümüz negatif enerji yayıp motoru manupule etmiyorsa şayet.
-
14 Haziran 2016, 14:33
MZ781 adlı üyeden alıntı
O bagajın içinde senin montunveya başka birşeyler vardır herhalde. Oralarda bir yerlerde de hava filtresi ağzı mevcuttur . O bir şeyler hava filtresinin sen oturunca sıkıştırıp tıkıyor olmasın. Yoksa niye böyle saçma bir şey olsunki? G.tümüz negatif enerji yayıp motoru manupule etmiyorsa şayet.
hocam ben de götümden şüphelendim şayet dediğiniz gibi olabilir :D başkasına denettireyim, oraya mont falan koymuyorum ama, belki de orda kadife parçalar var onlar yapıyor olabilir, kontrol edicem teşekkürler.
Mengu16 adlı üyeden alıntı
Motor orta sehpa açıkken oturduğun halde marş basıyosa amortisör sıkışınca temassızlık eden bir şeyler var.
teşekkürler , amartisor dediğiniz gibi mantıklı, iş çıkışı orta sehpada deneyeyim sonucunu yazarım. son zamanlar cok cukura girdim cıktım zarar görmüş oalbilir.
-
14 Haziran 2016, 14:43
Hava filtresi koltuğun altındaysa şayet senin sorunun o hava filtresi dostum. Orada motosiklet için ayırdığınız bez filan varsa alin
-
14 Haziran 2016, 14:47
yns_cbn adlı üyeden alıntı
Hava filtresi koltuğun altındaysa şayet senin sorunun o hava filtresi dostum. Orada motosiklet için ayırdığınız bez filan varsa alin
evet orda bez ve parlatıcı var 6 tane bez var bir şişede parlatıcı, anca onlar sıgıyor zaten oraya [IMG][/IMG] bagaj bu
-
14 Haziran 2016, 15:30
Alem g.t olmuş dedikleri bu olsa gerek. Motorun yaptığı harekete bak hele.
-
14 Haziran 2016, 16:17
Sinan Er adlı üyeden alıntı
Alem g.t olmuş dedikleri bu olsa gerek. Motorun yaptığı harekete bak hele.
üstüme oturursan çalışmam diyor p..z..venk :D
-
14 Haziran 2016, 16:43
Motorda "Oturan Boğa Sendromu" olabilir.
“Dava adamı olmak için, önce adam olmak lazım. Dava öğretilir ama adamlık öğretilmez. “ Alparslan Türkeş
-
14 Haziran 2016, 17:44
metecel adlı üyeden alıntı
abi çok güldüm ya çözümü var mı bunun? depoya ateş suyu döksem olur mu?
-
14 Haziran 2016, 17:56
Motoru ayağa kaldır bide öyle çalıştırmayı dene.
-
14 Haziran 2016, 18:56
daia adlı üyeden alıntı
abi çok güldüm ya çözümü var mı bunun? depoya ateş suyu döksem olur mu?
Bir tane kızılderililerin barış çubuğundan bul, motorun yanına çubuğu yak, öyle yaklaş bence. motor sana küsmüş. Hani İbonun türkü var ya, Urfa Sana Küsmüş diye, bu da onun gibi bi şey
“Dava adamı olmak için, önce adam olmak lazım. Dava öğretilir ama adamlık öğretilmez. “ Alparslan Türkeş
-
15 Haziran 2016, 10:51
arkadaşlar yorum yapan ,espri yapan beni güldüren herkese teşekkür ederim. orta sehpada denedim çalıştı, bagajı boşaltmak bir işe yaramadı, ama şimdi daha az yapıyor, dün arkamda kız arkadaşım varken çalıştı anma ben tekken gene çalışmadı, bu motorun benle bir sorunu var ben çözdüm
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)