Belki yakınlarda olan motorcu kardeşlerimden aynı dönem giden vardır tertiplerle tanışalım diye bi sorayım dedim arkadaşlar kısmetse ağustos ayında istanbuldan gidiyorum ben başka giden var mı aranızda
Belki yakınlarda olan motorcu kardeşlerimden aynı dönem giden vardır tertiplerle tanışalım diye bi sorayım dedim arkadaşlar kısmetse ağustos ayında istanbuldan gidiyorum ben başka giden var mı aranızda
93/3 kısa dönem olarak gitmiştim 352KD yani
364. dönem oluyor hacı o.
Yazın askerlik zor olur be.
365. dönemde ben gidebilirim. Kasım'da.
Gideyim diyorum ya bakalım. Beli bir doğrultursak giderim.
Nasipse seneye uzun dönem bende gidiyorum.
Zaman ne çabuk akıp gidiyo 8 sene geçmiş askerden geleli
Askerde ne sorarlarsa bilmiyorum anlamıyorum diyin dua edersiniz
Sakin sorumluluk almayın alacağınız tek sorumluluk revir ya da çaycılık olsun. Revir daha kiyaktir.
Yedek subaysanız ispartaya düşerseniz eğer bende astım var deyin piyade okuluna gelin.
Sonra derece yapıp istediğiniz yere gidin
Not : gerçekten astimim var saçma sapan yorumlar gelmeden önce dikkate alinsın.
Bende 2020'ye kadar tecil ettirdim. Bedelliden yararlanırsam ödemeyi düşünüyorum. Askerin bir değeri yok ki, leblebi gibi öldürüyorlar gencecik çocukları. Kim için, ne için öldüm demek istemem.
Planlarımda geçen kasım gitmek vardı ama olmadı, yarısı yaz yarısı kış olarak geçeceği için o kadar da kötü değil ağustosta gitmek
Bedelli yapsam daha iyi olurdu ama başvurduk bikere gidecez bakalım. 5 ay da olsa o duyguyu yaşıyalım
Ben 96 yılında askere gitmiştim. 96/3 sayılır mı ?
( Hayırlı teskereler diliyorum, sağ sağlim dön)
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)