HIRSIZLAR ZİNCİRİ KESMEYE ÇALIŞMIŞ
Reklamlar
-
08 Haziran 2016, 14:42
Merhaba arkadaşlar aşırı öfkeli olmama rağmen küfürsüz bir yazı yazmaya çalışcam. Hırsızlar evimin önünde duran r25 imin abus zincirin kılıfını kesmiş inşaat makasıyla zorlamış ancak kesmeyi becerememişler.O gün disk kilidi de takmamıştım. Şimdi bu arkadaş kafaya takmış nöbet tutup adamı öldüresiye dövsem mi yoksa uğraşmasam mı bilemedim onun bunun cocukları. Evimin yakınlarındada otopark da yok suanlık kaskomda yok gece bırakmak istemiyorum önerileri alabilir miyim mt ailesi. Olay bu sabah sahurdan sonraki saatlar olarak tahmin ediyorum.
Reklamlar
-
08 Haziran 2016, 14:51
Fazladan zincirin varsa onunla döv.
Geçmiş olsun ucuz atlatmışsın. Uykusuz birkac gece seni bekliyor. Ama dikkat et hırsını motosikletinden çıkarmasın.
Edit: biber gazi kullanacaksan ruzgari arkana al. Dayak yemisten beter oluyorsun.
-
08 Haziran 2016, 14:52
öncelikle kesemediği için şanslısın. gece bekleyip dövmek kısmında ise bu işi yapan adam boş gezmeyebilir. boşu boşuna kendi hayatınızı riske atmayın. önlem olarak ise ikinci bir zincir kilit ve alarm ekleyebilirsiniz.
Aşırı hız ve dikkatsizlik motorcunun en büyük düşmanıdır.
-
08 Haziran 2016, 15:05
Bir daha ki sefere gitmeyeceğinin garantisi yok. Sizin durumunuzda olsam ne yapar eder kaskoyu yaptırır veya park sıkıntısını çözene kadar motosikletimi satardım.
-
08 Haziran 2016, 15:22
O direğe o kilitle hırsızı bağlıcan bi temiz dövüp kilidi açmadan eve geçip yatıcan
-
08 Haziran 2016, 15:30
Ya paraya kıyıp abus almasaydınız, sıradan bir zincirle bağlasaydınız şimdi buraya motorum çalındı diye konu açıyor olacaktınız. her iki tekere de alarmlı disk kilidi, üstüne de onguard beast zincir aldınız mı tamamdır.Fotoğrafa aldanmayın gayet kalın ve ağır bir zincir. Motoru bağladığınız yer müsaitse sabir bırakın orada akşam gelince zinciri bağlarsınız.
http://www.motorsepeti.com.tr/Onguar...k,PR-8554.html
-
08 Haziran 2016, 15:40
biber gazı yaramaz kamera kayıtlarından baktım kasklı güneş vizorlü aynı zamanda ekipmanlı
adam öbür tülü motora zarar vericek zaten bundan önce gizemli bi şekilde takoz kapağım çalındı en iyisi otopark arıyım yakınlarda yoksa bu geceye kalmaz o.
-
08 Haziran 2016, 15:42
Mahhalleden adam topla pusun sokagin iki ucuna allah ne verdiyse dalin kamera felan varsa iyi olur polise verirsiniz. Tahminimce bi daha gelmez gelirse bu aralar gelmez gecmis olsun
Not: sopayi unutmayin ha ise yariyo baya
-
08 Haziran 2016, 16:20
Öncelikle geçmiş olsun, biraz uzakta da olsa kapalı bir otopark bakmak mantıklı olabilir kasko yaptırana kadar. Herhangi kapalı bir yer de olur, tanıdık bir düz giriş dükkan, rica minnet falan. Kapalı yer ihtimali yok ise bir taksi durağı yanı olabilir. Ben öyle yaptım. Adamlar 7/24 çalışıyor, en azından hareketli bir yerde olur, biraz da muhabbet koyup durumu anlattığında sana yardımcı olacaklardır diye düşünüyorum.
-
08 Haziran 2016, 16:22
-
08 Haziran 2016, 17:43
Uğraşıp da kesemediyse bir daha gelecektir. Çalmaya çalışmasa bile gelip bi bakar motora ne alemde diye. Güvenli bir yer bulup bırakmanı tavsiye ederim gece uyutmaz bu his adamı.
-
08 Haziran 2016, 22:27
çok geçmiş olsun... Bencede bir daha gelecektir lakin hemen ertesi gün olmayabilir..
Zinciri kesemediyse demek iyi bir ekipmanla gezmiyor veya işin ustası değil... Alarmlı düzgün bir disk kilidiyle tqkviyeleyin... Yinede şu süere zarfında bir park (evden az biraz uzakta olabilir) kapalı bir garaj ve bir kasko iyi bir fikirdir
-
09 Haziran 2016, 12:59
Arkadaslar son cozum olarak evin oralarda bi oto yikamaya koyup disk kilidi taktim iyidilekleriniz icin tesekkurler
-
09 Haziran 2016, 13:06
Alarm takabilirsin siyahı eksiye kırmızıyı artıya bağlasan devreye girecektir spy 5000m de alınabilir
-
09 Haziran 2016, 13:17
hırsızın gönlü olduktan sonra ineği bacadan çıkarırmış
benim yaptığımı yapın tavsiye ederim
apartman girişine koyup merdiven korkuluklarına zincirleyin
zaten 1. katta psikopat bi teyze var apartman kapısı açıldığı gibi kapı dürbününe yapışıyor
-
09 Haziran 2016, 13:25
alarım takmayı neden dusunmuyorsun ? ben 50 tl lik zincirle baglıyorum alarımı acıyorum motora degseler alarm calıyor .
-
09 Haziran 2016, 13:26
otopsici adlı üyeden alıntı
hırsızın gönlü olduktan sonra ineği bacadan çıkarırmış
benim yaptığımı yapın tavsiye ederim
apartman girişine koyup merdiven korkuluklarına zincirleyin
zaten 1. katta psikopat bi teyze var apartman kapısı açıldığı gibi kapı dürbününe yapışıyor
hiç gerek yok. motorunuzun üstüne otopsici olduğunuzu yazın yeterli hırsız üzerinde psikolojik baskı oluşturarak kaçıp hayatta kalma duygusu uyandıracaktır
-
09 Haziran 2016, 13:33
Hocam hangi abus modelidir. Acilen almayı düşünüyorum ben de. Zira 2 gün önce 3-4 defa alarm ötmüş. Arkadaşlar diyor garajın orada. Kurcalamış olabilirler benimkini de, en iyi ihtimal ramazan davulcuları tabi
-
09 Haziran 2016, 13:38
Evet model ne hocam zincirin
-
09 Haziran 2016, 13:56
Eğer gece bekleyeceğim falan diyorsan sakın tek bekleme. Boş gezmiyorlar. Başıma geldiği için söylüyorum, iyice dövdükten sonra üstünden neler çıkarmıştık hırsızın. Boş gezmiyorlar hocam aman dikkat et. Bu aralar çok azıttılar
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)