Babasının motosikletini kullanan var mı?
Reklamlar
-
01 Haziran 2016, 21:42
Babam motosikletini vermiyor diye açılmış bi başlık internette yok buna karşın her gencin isyan ettiği babam arabasını vermiyor diye yüzlerce konu var. Çok ilginç geldi açıkcası 😑
Babasının motosikletine binen kişiler tanıyorum hiçbiri babasına sitem etmiyordu.Hani motosiklet tehlikeliydi,aileler her zaman cebini düşünür motosiklet görece ucuz olduğu için gençler ailesinin gücünün yetceğini bilir bu yüzden ister ama baba bahane bulur. Tehlikeli benim cebim için tehlikeli 😊
Reklamlar
-
02 Haziran 2016, 10:47
-
02 Haziran 2016, 12:11
Çocuk büyümüş be abi bayağı
Kask'ı da ihmal etmeyelim, aman ağabey.
-
02 Haziran 2016, 12:54
Artık sürmeyi öğrenmiş daha da sürmesine gerek yok sizin amacınız da o değil miydi? İşe girsin kendi parasıyla alsın ilerde.
-
02 Haziran 2016, 13:03
Konuyla ters düşünsem de alakasız olacak ama Müh b nin önünde duran beyaz ybr sizin miydi bilirkişi ne tesadüf :D.arada 210un camından aşağı bakarken görüyorum güzel motor sizinse
-
02 Haziran 2016, 13:05
ivan bebek adlı üyeden alıntı
Konuyla ters düşünsem de alakasız olacak ama Müh b nin önünde duran beyaz ybr sizin miydi bilirkişi ne tesadüf :D.arada 210un camından aşağı bakarken görüyorum güzel motor sizinse
2 tane var beyaz ybr daha çıtır olan benim
-
02 Haziran 2016, 13:33
ben zayıf ve güçsüz olduğum için babam jawa yı sürmem için bana verir fakat tam duracağım zaman ayaklarını o yere koyardı.
"ONE DAY YOU WILL WALK ALONE"
-
02 Haziran 2016, 14:18
Bende babamın motorunu kullanıyorum motor bir yerden arıza yapınca dediği tek şey ne gerekliyse al sök tak herşeyi bu motorda öğren diyor
-
02 Haziran 2016, 14:19
Babam bazen benim motorumu kullanıyor
-
02 Haziran 2016, 14:58
Bana motosiklet kullanmayı babam öğretti (: ilk mobileti sürerdüm babam arkamdayken deponun üstüne oturup gaz verirdim
Sonra cup aldı babam bn yine babamun önünde otururdum ayaklarım vitese yetişmezdi bn gaz verir motor devrine gelince gaz keserdim ani babamda vitesi atar bn yine gaz varmeye devam ederdim sora büyüdüm ayağım vitese yatişti ama yeree değmiyor (: evin öündeki duvardan ata biner gibi binerdim turlar gelir duruken babam mıtıru tutar dı bunlar tabi 2008 lerde oluyo sonra sonra öğrendikçe annemi fln köye götürür oldum bapbahçe işlerini full bize kitlerdi (: şimdi hala memlekete gidince o cupu sürerüm nezaman baba bana motoru ver desem hep verdi (:
-
02 Haziran 2016, 15:18
Sırf zamanında babam b.ktan mondialini spora giderken vermediği için biraz birikmişimle ve az bi krediyle gidip xmax 250 almıştım.
¡Por la sonrisa de mis padres que vale un millón!
-
02 Haziran 2016, 15:45
O konuda biraz şanslıydım, belki deliceydi ama, 13 yaşında aldım ilk babamın motorunu,sene 92-93, jawa 250 si vardı, evin önünden ana yola(D-400) 30-40 metrelik bir yol vardı, oraya kadar çık dedi, ayaklarım daha yere tam değmiyordu, ben 45 kilo, motor 125 kilo. çıktım evin önünden ana yola kadar, baktım iyi gidiyorum, devam ettim ana yoldan, 1-2-3-4 , sonra tut o yolda ters yönden geri gel.
babam o günden sonra, ne zaman motoru alsam ses çıkarmadı, ve o günden sonra bu heves hiç bitmedi. sağolsun babam, bende bir kaç yıl önce , kendi motoru araba gibi yakmaya başlayınca sattı, bende benim ufaklığı ona verdim, şimdi 200 mt yere bile onla gidiyor, değiştirelim diyorum olmaz diyor.
-
02 Haziran 2016, 16:54
sey_47 adlı üyeden alıntı
Çocuk büyümüş be abi bayağı
Kask'ı da ihmal etmeyelim, aman ağabey.
14 yaşında 1.90 idi boyu 90 kilo falandı benim ayağım yere deymiyordu xcitingte onun ayağı yere çok rahat deyiyordu
şu an 1.97 97 kg 18 e az kaldı eğliyette alayım her şey yasal olsun
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:54 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:51 ----------
bilirkişi adlı üyeden alıntı
Artık sürmeyi öğrenmiş daha da sürmesine gerek yok sizin amacınız da o değil miydi? İşe girsin kendi parasıyla alsın ilerde.
evet hertürlü motosikleti kullanabilir ama trafik tecrübesi şart yani mal sürücüler var nereyi gideceğini bilmeyip şaşkın şaşkın kullanıp sinyalsiz dönenler falan daha bunlardan haberi yok
-
02 Haziran 2016, 17:02
tr100a adlı üyeden alıntı
14 yaşında 1.90 idi boyu 90 kilo falandı benim ayağım yere deymiyordu xcitingte onun ayağı yere çok rahat deyiyordu
şu an 1.97 97 kg 18 e az kaldı eğliyette alayım her şey yasal olsun
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:54 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:51 ----------
evet hertürlü motosikleti kullanabilir ama trafik tecrübesi şart yani mal sürücüler var nereyi gideceğini bilmeyip şaşkın şaşkın kullanıp sinyalsiz dönenler falan daha bunlardan haberi yok
discovery ufak kalmış oğlunuzun altında... enduro almayı düşündünüz mü?
-
02 Haziran 2016, 17:09
jimi_hendrix adlı üyeden alıntı
discovery ufak kalmış oğlunuzun altında... enduro almayı düşündünüz mü?
evet çok mana buluyor arkadaşlarım o motor çocuğa küçük diye vallahi ne yapsam bilmem ki bunuda eli alışsın diye aldım 2 aylık motor. Çok pahalı olmayan birşeyler almalı bu yaz ehliyet alsında 250 cc enduro falan daha iyi durur altında küçük kalmaz
-
02 Haziran 2016, 17:34
evet çok mana buluyor arkadaşlarım o motor çocuğa küçük diye vallahi ne yapsam bilmem ki bunuda eli alışsın diye aldım 2 aylık motor. Çok pahalı olmayan birşeyler almalı bu yaz ehliyet alsında 250 cc enduro falan daha iyi durur altında küçük kalmaz
valla hocam ben de aynı sıkıntının tersini yaşıyorum. 125cc yi bile bana büyük görüyorlar (görüntü itibariyle) cbr250 sahibiyim 7/24 milletin lafını çekiyorum.
-
02 Haziran 2016, 17:44
jimi_hendrix adlı üyeden alıntı
valla hocam ben de aynı sıkıntının tersini yaşıyorum. 125cc yi bile bana büyük görüyorlar (görüntü itibariyle) cbr250 sahibiyim 7/24 milletin lafını çekiyorum.
bir arkadaş yazmıştı motosikletlerin S boyu M boyu X-XL boyları olsa keşke
-
02 Haziran 2016, 18:04
bir arkadaş yazmıştı motosikletlerin S boyu M boyu X-XL boyları olsa keşke
muhabbetim olanlara Dani Pedrosa örneğini gösteriyorum.
-
03 Haziran 2016, 06:38
Babamdan ilk motoru istediğimde 'aha motor orda, çalıştırabilirsen sürersin de' demişti. Motor tabi rus planet. Bi tepişi var motordan vazgeçersin Çalıştırmayı öğretti, sürmeyi öğretti, bakımını öğretti ufak tefek. Bundan tam 21 sene önceydi.. Babam motoru 3-5 sene önce bıraktı. Benim motorlar da büyük geldiğinden binmeye yeltenmedi hiç. Şimdi o rus planeti costuma verdim. Orjinalliğini çok bozmadan güzel bir hale getirip kendisine vereceğim yine Hayat kısa.. Sevdiklerinizi mutlu edin.
-
03 Haziran 2016, 15:11
yunusus adlı üyeden alıntı
Babamdan ilk motoru istediğimde 'aha motor orda, çalıştırabilirsen sürersin de' demişti. Motor tabi rus planet. Bi tepişi var motordan vazgeçersin
Çalıştırmayı öğretti, sürmeyi öğretti, bakımını öğretti ufak tefek. Bundan tam 21 sene önceydi.. Babam motoru 3-5 sene önce bıraktı. Benim motorlar da büyük geldiğinden binmeye yeltenmedi hiç. Şimdi o rus planeti costuma verdim. Orjinalliğini çok bozmadan güzel bir hale getirip kendisine vereceğim yine
Hayat kısa.. Sevdiklerinizi mutlu edin.
param olsun bunu ben de yapacam
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)