Kızlar bisiklet sevmesine karşı motosiklet sevmiyor
Reklamlar
-
Kızların istisnasız hepsi bisiklet sürmeyi seviyor ama motosiklet sürmek çoğunun ilgisini çekmiyor motosikletliler de aynı şekilde.2 teker değil mi ikisi de? Hepsi Recaizade gibi araba sevdacısı türk kızlarının narin popoları çok kıymetli sanırsam.
Yine benim garip sorularım !?
Reklamlar
-
-
-
Zamanla sevmeye basliyolar ilk basta nefret sonra zorunluluk sonra keyife donusuyo onlar icin de bazilari tabi
-
-
kız olsan ybr mi ilgini çekerdi v-max mi ? öyle düşün. hak verirsin zaten
-
DKN adlı üyeden alıntı
kız olsan ybr mi ilgini çekerdi v-max mi ? öyle düşün. hak verirsin zaten
Model belirtmedim hiçbiri ilgi çekmiyo kıytırık bi megane daha çok iş yapar
-
Sizde motosiklet sevmeyen kızları sevmeyin olsun bitsin
-
Kıza kız demem, motosiklet sevmeyince...
-
Bisikleti sevme sebepleri acaba, "ya aşkım bisikletten düşmüştüm ondan öyle oldu" demek için olabilir mi?
Tabi bu sadece bir düşünce linç etmeyin lütfen
-
Motora binene can feda binmeyene elveda
-
Kadınlar risk içeren hiçbir şeyi sevmezler.
Tersi olsaydı, işin doğasına aykırı olurdu.
-
Sen aynaya baktığında gördüğün kişiyi seviyomusun gerçekten. Kızlar ona bakıyor.
-
Kaskı çıkardığın anda yüz mimikleri değişen bir kıza hiç rastladın mı,Allah yaşatmasın.işin gerçeği şu ki sen yakışıklı özgün ve havalı biriysen arkanda en ss oturuşlu motora bile mutlu mesut artçı olurlar,sen özensiz ve özelliksiz biriysen motor tabiki tehlikelidir .
-
Mengu16 adlı üyeden alıntı
Sen aynaya baktığında gördüğün kişiyi seviyomusun gerçekten. Kızlar ona bakıyor.
Kendim için konuşmadım y genel bakış açılarını söyledim yoksa boxer a da artçı olan gördüm 1200 gs ye de
---------- Mesajlar birleştirildi - 02:38 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:36 ----------
osmanico adlı üyeden alıntı
Bisikleti sevme sebepleri acaba, "ya aşkım bisikletten düşmüştüm ondan öyle oldu" demek için olabilir mi?
Tabi bu sadece bir düşünce linç etmeyin lütfen
Bunu sevdim işte
-
Aynen kardesim tipin varsa her kız sever tipin yoksa hacı Şakir'e devam 😬
-
kızına bağlı bu işler, araba seven kızlar sınıfına girenlerin yüzü gözü dış cephe boyasıyla kaplıdır,
bu tür kızlardan hoşlanıosan tercih değişikliği doğru karar, motor mu kız mı? hangisi önde gelir neleri feda edebilirsin?
bi sürü parametre var olm :D
Motosikletimin üstü açık..
https://www.youtube.com/channel/UCp4K0dvqaCd6YAr_beEsudA/featured?view_as=subscriber
-
-
ORC araştırma firmasının sonuçları mıdır bu çıkarımın temeli ?
"kızlar" motosikleti sevince ne olacak ?
ortak alanlarda tanış olmak daha kolay mı olacak ?
şahsen motosiklet kullanan hatunlara çok yanaşılması taraftarı değilim.
kolay olmaz bağzı meseleler.
-
Sen sevdirememişsindir. Debriyajı ver eline sıksın bak nasıl seviyor..
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)