Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Çocuklarını motorla gezdirmek :)

REKLAM ALANI
    T_uruncu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    ilerde motor tecrübemi de arttırdığımda çocuklarımı da arkama almak istiyorum düşününce farkettim de ben hiç bir bayanın çacuğuyla motorda seyahat ettiğini görmedim... sitedeki bayanlar ne düşünüyorsunuz bakalım???

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    richy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    ntv deki motokeyf programında diş hekimi bir bayanın hergün çocuğunu okula motorla bıraktığını haber yapmışlardı. siyah bir scooter dı.

Bu arada sitedeki bayanlar demişsin ama ben cevap yazdım kusura bakma
    ==============================
    ==============================

SAKAL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Keeway Matrix 150
    Türkiyede 4 tekerli denyolar arabalarla bile bayanları sıkıştırıyorlar, motorlan ne yapmazlar, bir bayanın altında racing olursa olur fakat arkasına çocuk alamaz, en makbuluda dediğim scoter ama onlarda rahat uzamıyor hep bu trafikteki rahatsız eden denyolar yüzünden
    büyük para büyük araba büyük kalçalı kızlar, tek düşündüğüm yalnız bunlar(üstü açık mercedes içi kız dolu)

Khutuck - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2.5 yıl akbil, sonra CuBuF150, şimdi Fazer, az KTM
    Bir cruiser da kullanabilirsin, ama 7-8 yaşından ufak bir çocukla motora binmek çok riskli olur, zaten çocuk da korkar.

Tabii magandalara karşı Terminatör'deki gibi yana heybe takıp pompalı tüfek asmak şartıyla tabii.

miss ohyeah - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    neden olmasın güzel fikir.... korumalarını taktıktan sonra mesele yok ...
    [FONT="Impact"]family portrait[/FONT]

motocycleboyreigns - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW R26-MZ 251-SRAD 750
    9-10 yaşından sonra yapılması uzmanlar tarafından önerilen eylem.

T_uruncu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    babamın arkasına binmesem motor hevesim olmazdı

ilk bindiğimde 9-10 yaşlarındaydım galiba... babam motoru satıp araba aldığında çok mutlu olmuştu, bense çok üzülmüştüm... rüzgarın tadını bir kere alınca insan unutmuyor...

trafiğe gelince... motorda farklı olur mu bilmiyorum ama sanmam... bisikletle giderken beni bayanım diye sıkıştıran olmuyor... hatta hiç olmadı... ama yol veren oluyor taksiciler bile (tabi yolcu alma durumları yoksa)! dün özel halk otobüsü nerdeyse ezecekti beni ama bayanım diye değil... öndeki halk otobüsüne yetişmeye çalışırken... bence bayanlar fazlasıyla üstlerine alınıyorlar, çünkü bu sıkışık trafikte sıkışmamak mümkün değil... ve yine nacizane fikrim kendilerini çok geliştirmiyorlar...

bu arada konuyla alakası yok ama özel halk otobüslerini şikayet ettiğinizde ciddi işlem yapıyorlar. otobüsün üstündeki damgalı kasa numarasını almanız ve şikayet dilekçesinde belirtmeniz lazım. dilekçeyi yazmak ve vermek 2 dk sürüyor... sonra telefon numarasını alarak takip edebilirsiniz. 2 gün içinde sonuç alınıyor...

skyline - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    O da olur bea:)
    Bence çoluk çocuk gezmek için seleli(kayıklı) motor en uygunu

PcKopatGhostRider - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 600F
    kendine güveniyorsan nie olmasın ki..
    CBR 600F Honda,

cezerye - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Hyosung gt250 (vardi)
    valla, yetiskin bir insan bile motor alirken kirk kere dusunuyorsa, cocuk gezdirmek biraz sakat diil mi?
    bence guvenli olmaz, cocuk akliyla dala bocege uzanir, dusuverir alimallak..
    yani ben kucuk yasta binseydim ilk defa, arkada ayaga kalkmaya calisirdim. hehe:D
    zamanindaa....:D on dislerini 3 kez kirmis, bacagina fidan girmis,kol bileklerinin de ikisini birden kirmis, dizleri yara bereden kurtulmamis biri olarak
    Wanna see my Bannnnnnnkai?!?!!!

watergun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    yamaha ybr 125
    [QUOTE=T_uruncu]babamın arkasına binmesem motor hevesim olmazdı

ilk bindiğimde 9-10 yaşlarındaydım galiba... babam motoru satıp araba aldığında çok mutlu olmuştu, bense çok üzülmüştüm... rüzgarın tadını bir kere alınca insan unutmuyor...

arkadaşım benim kızlarda seninle aynı yolda ilerliyor. en küçüğü 6 yaşında onu bindirmek için uzun süre terettüt ettim ama ilk bindirdiğimde sanki kırk yıllık artçılığı vardı. (bazı şeyler doğuştan demek ki ) neyse şimdi 3 ünü de sırayla gezdirmezssem bana küsüyorlar. Zaten bir kaç seneye kadar en büyüğüne bir scooter alacağım inşallah. anneleri iki teker hususunda çok acami keşke acemi olmasaydı ailecek motorcu olurduk bir kaç seneye kalmaz

vipseyahat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBF150
    Bencede tehlikeli insanın başından allah korusun kaza geçince hiç istemiyor. Birde çocuklarla olunca insan çok daha tedirgin oluyor. Ben de ufaklıkları fazla bulaştırmıyorum motora sadece arabayla gezidiriyorum.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    YamahaRx115
    Gezdirrr Sevinsinlerr Motosikletin Zevkine Varsınlaar Ama Dikkat Et Sürücüler genelde Bayan oluyor Acemi

Gültekin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW F650FB
    dikkat et, haberler konu olma

www.haber7.com/haber.php?haber_id=259740
    Ülkemde hiçbir iyilik cezasız kalmaz.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler