ilerde motor tecrübemi de arttırdığımda çocuklarımı da arkama almak istiyorum düşününce farkettim de ben hiç bir bayanın çacuğuyla motorda seyahat ettiğini görmedim... sitedeki bayanlar ne düşünüyorsunuz bakalım???
ilerde motor tecrübemi de arttırdığımda çocuklarımı da arkama almak istiyorum düşününce farkettim de ben hiç bir bayanın çacuğuyla motorda seyahat ettiğini görmedim... sitedeki bayanlar ne düşünüyorsunuz bakalım???
ntv deki motokeyf programında diş hekimi bir bayanın hergün çocuğunu okula motorla bıraktığını haber yapmışlardı. siyah bir scooter dı.
Bu arada sitedeki bayanlar demişsin ama ben cevap yazdım kusura bakma
==============================
==============================
Türkiyede 4 tekerli denyolar arabalarla bile bayanları sıkıştırıyorlar, motorlan ne yapmazlar, bir bayanın altında racing olursa olur fakat arkasına çocuk alamaz, en makbuluda dediğim scoter ama onlarda rahat uzamıyor hep bu trafikteki rahatsız eden denyolar yüzünden
büyük para büyük araba büyük kalçalı kızlar, tek düşündüğüm yalnız bunlar(üstü açık mercedes içi kız dolu)
Bir cruiser da kullanabilirsin, ama 7-8 yaşından ufak bir çocukla motora binmek çok riskli olur, zaten çocuk da korkar.
Tabii magandalara karşı Terminatör'deki gibi yana heybe takıp pompalı tüfek asmak şartıyla tabii.
neden olmasın güzel fikir.... korumalarını taktıktan sonra mesele yok ...
[FONT="Impact"]family portrait[/FONT]
9-10 yaşından sonra yapılması uzmanlar tarafından önerilen eylem.
babamın arkasına binmesem motor hevesim olmazdı
ilk bindiğimde 9-10 yaşlarındaydım galiba... babam motoru satıp araba aldığında çok mutlu olmuştu, bense çok üzülmüştüm... rüzgarın tadını bir kere alınca insan unutmuyor...
trafiğe gelince... motorda farklı olur mu bilmiyorum ama sanmam... bisikletle giderken beni bayanım diye sıkıştıran olmuyor... hatta hiç olmadı... ama yol veren oluyor taksiciler bile (tabi yolcu alma durumları yoksa)! dün özel halk otobüsü nerdeyse ezecekti beni ama bayanım diye değil... öndeki halk otobüsüne yetişmeye çalışırken... bence bayanlar fazlasıyla üstlerine alınıyorlar, çünkü bu sıkışık trafikte sıkışmamak mümkün değil... ve yine nacizane fikrim kendilerini çok geliştirmiyorlar...
bu arada konuyla alakası yok ama özel halk otobüslerini şikayet ettiğinizde ciddi işlem yapıyorlar. otobüsün üstündeki damgalı kasa numarasını almanız ve şikayet dilekçesinde belirtmeniz lazım. dilekçeyi yazmak ve vermek 2 dk sürüyor... sonra telefon numarasını alarak takip edebilirsiniz. 2 gün içinde sonuç alınıyor...
kendine güveniyorsan nie olmasın ki..
CBR 600F Honda,
valla, yetiskin bir insan bile motor alirken kirk kere dusunuyorsa, cocuk gezdirmek biraz sakat diil mi?
bence guvenli olmaz, cocuk akliyla dala bocege uzanir, dusuverir alimallak..
yani ben kucuk yasta binseydim ilk defa, arkada ayaga kalkmaya calisirdim. hehe:D
zamanindaa....:D on dislerini 3 kez kirmis, bacagina fidan girmis,kol bileklerinin de ikisini birden kirmis, dizleri yara bereden kurtulmamis biri olarak
Wanna see my Bannnnnnnkai?!?!!!
[QUOTE=T_uruncu]babamın arkasına binmesem motor hevesim olmazdı
ilk bindiğimde 9-10 yaşlarındaydım galiba... babam motoru satıp araba aldığında çok mutlu olmuştu, bense çok üzülmüştüm... rüzgarın tadını bir kere alınca insan unutmuyor...
arkadaşım benim kızlarda seninle aynı yolda ilerliyor. en küçüğü 6 yaşında onu bindirmek için uzun süre terettüt ettim ama ilk bindirdiğimde sanki kırk yıllık artçılığı vardı. (bazı şeyler doğuştan demek ki ) neyse şimdi 3 ünü de sırayla gezdirmezssem bana küsüyorlar. Zaten bir kaç seneye kadar en büyüğüne bir scooter alacağım inşallah. anneleri iki teker hususunda çok acami keşke acemi olmasaydı ailecek motorcu olurduk bir kaç seneye kalmaz
Bencede tehlikeli insanın başından allah korusun kaza geçince hiç istemiyor. Birde çocuklarla olunca insan çok daha tedirgin oluyor. Ben de ufaklıkları fazla bulaştırmıyorum motora sadece arabayla gezidiriyorum.
Gezdirrr Sevinsinlerr Motosikletin Zevkine Varsınlaar Ama Dikkat Et Sürücüler genelde Bayan oluyor Acemi
dikkat et, haberler konu olma
www.haber7.com/haber.php?haber_id=259740
Ülkemde hiçbir iyilik cezasız kalmaz.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)