Kitap okuma alışkanlığı kazanmak istiyorum, ne okuyacağımı bilmiyorum. 15 yaşımda karın deşen jack kitabını okudum, 2 gün önce kitaba baktım bitirdim mi bitiremedim mi emin olamadım. Yine 2 gün önce kitap almaya gittim. bir buçuk saat kadar kitaplara baktım, bir kaç sayfalarını okudum.
Kitap okuyacak yapı yok sende dedim kendime
elim boş şekilde çıktım.
Kitaplar bana, daha çok yazmak için yazılmış gibi geliyor, yazarın kafası, düşü, kurgusu, hayali, olmasını istediği olaylar vs.
Okumak istiyorum ama nasıl bir kitap okuyabilirim bilmiyorum, arkadaşım ''Dönüşüm'' kitabını önerdi sayfa sayısı az, sayfa sayısı da korkutuyor sanki, gözlerim ağrır beynin yorulur vs.
Jack psikopatını sevdiğimi söyleyebilirim, kitaptaki isimleri o zaman nasıl telaffuz ettim hatırlamıyorum, yazar sanki katilin gölgesi veya arkasından bakan çırak, bazen de meraklı izleyici gibiydi hatırladığım kadarıyla
Bana kitap önerir misiniz? O kitabı okumam gerekliliğini hissetsem daha iyi olur.
Veya iyi bir kitap nasıl seçilir. Kitap alırken neresine bakmalıyız? ne yazması lazım? Yoksa Yazar önerisi mi istemem lazımdı?