Tekneler Neden ABD Bayrağı Asıyor ?
Reklamlar
-
Reklamlar
-
-
burak burk adlı üyeden alıntı
VERGİ ve BENZİN
aynen hocam sadece bu yüzden malesef
-
Arkadaşlarin dediği gibi vergi ve benzin,kabaca ülkemizde kullanilmasi için şirket kurmak ve transitlog gerekiyor.Yanlış hatirlamiyorsam senede bir transitlog yenilemesi gerekiyor ve bu durumda gümrüklere bir nevi muayene gibi uğramasi gerekiyor(zorunlu) fakat acentelar gümrük memurlari ile aralarındaki bağlardan dolayı uğramiyor bile.Bu transitlog yenilemesi şuan 350 dolar gibi bir rakam yani ABD bayrakli olması 350 doları verdikten sonra herşeyiyle olumlu bir durum.
-
kendi sularımızdaki teknelerin sırf maddi durumlardan dolayı farklı ülkenin bayrağını asmak zorunda kalması durumu bence çok dramatik.
-
Gözüm kanadı videodaki yazıyı okuyacam diye mk
-
yunusus adlı üyeden alıntı
Gözüm kanadı videodaki yazıyı okuyacam diye mk
yazı ne renk olsun isterdin ya da seni yormazdı ?
https://www.youtube.com/user/Darkloops
-
Çalışmamış, alın teri dökmemiş ama ama sözde mümin babası sayesinde devletin imkanlarını kullanıp gemicikler alarak servetine servet katıp, o parasını imkanlarını sövüşlediği devlete vergi ödememek için gemisine malezya bayrağı taktıran ama her fırsatta müslümanlık havası atan evlatlar ve görmezden gelip din dersi vermeye kalkan sığırlar var bu ülkede.
-
tanertc adlı üyeden alıntı
Çalışmamış, alın teri dökmemiş ama ama sözde mümin babası sayesinde devletin imkanlarını kullanıp gemicikler alarak servetine servet katıp, o parasını imkanlarını sövüşlediği devlete vergi ödememek için gemisine malezya bayrağı taktıran ama her fırsatta müslümanlık havası atan evlatlar ve görmezden gelip din dersi vermeye kalkan sığırlar var bu ülkede.
haklısın hocam durum vahim
-
ulan bu onun bunun evlatları birkaç milyon dolara aldıkları teknelere 350 dolar vergi ödememek içinmi amerikan paçavrası asıyorlar.vay anasını be gelsinler ben asgari ücretimle öderim onların vergisinide.benim hyosunga 650 tl trafik sigortası verdik yahu.acaba bizdemi amerikan plakası alsak.
-
zonta adlı üyeden alıntı
ulan bu onun bunun evlatları birkaç milyon dolara aldıkları teknelere 350 dolar vergi ödememek içinmi amerikan paçavrası asıyorlar.vay anasını be gelsinler ben asgari ücretimle öderim onların vergisinide.benim hyosunga 650 tl trafik sigortası verdik yahu.acaba bizdemi amerikan plakası alsak.
sistem zenginlerin daha az vergi ödemesi üzerine kurulu sanırım
-
darkloops adlı üyeden alıntı
haklısın hocam durum vahim
Sadece bu kadarla kalsa. Mesela burada takılan sığırın biri beni bimere şikayet etti. Ben burada kendisine aşağılayıcı hitaplarda bulundum. Onun için şikayet etmemiş, biat ettiği birine hırsız dediğimi düşünerek! (isim geçmeden bu kanıya varmış sığır) benden şikayetçi olmuş. İfade vermeye gittiğimde adamlar şaşırdı. Bu nasıl bir mahluk ki, kendisine bu kadar laf etmişsin sesini çıkarmamış da başkası adına senden şikayetçi olmuş gibisinden.
-
Sadece bu kadarla kalsa. Mesela burada takılan sığırın biri beni bimere şikayet etti. Ben burada kendisine aşağılayıcı hitaplarda bulundum. Onun için şikayet etmemiş, biat ettiği birine hırsız dediğimi düşünerek! (isim geçmeden bu kanıya varmış sığır) benden şikayetçi olmuş. İfade vermeye gittiğimde adamlar şaşırdı. Bu nasıl bir mahluk ki, kendisine bu kadar laf etmişsin sesini çıkarmamış da başkası adına senden şikayetçi olmuş gibisinden.
enteresan gerçekten
-
Aklıma ilk gelen HİNDİSTAN VE İNEK
-
siz bunlara birde indirimli mazot verildiğini duysanız neler neler derseniz....
-
F54 adlı üyeden alıntı
siz bunlara birde indirimli mazot verildiğini duysanız neler neler derseniz....
özel gezi amaçlı (motoryat,gulet vs) kullanılan deniz vasıtalarına indirimli dediğiniz ötv siz motorin verilmiyor..
ticari maksatla yük ve yolcu taşıyan ayrıca balıkçı belgesi olan tekne ve gemilere ötv siz motorin verilir..
-
Bu kullanıcı her yere İslam ve Müslümanlık ile ilgili düşmanca yazılar yazıp karalama yaparcasına konuşmasa daha etkileyici olabilir....
malesef çoğu siyasi konuda bu şekilde yorumlarını gördüğüm için bu adamın dediklerine mantıklı ve doğru olsa dahi gram itibar etmiyorum :((
Yani eleştiriyi yapan adamlar bu kafada insanlar olursa bu adamlar daha çoook gemicier uçakcıklar alır malesef :((
-
RedCBR125 adlı üyeden alıntı
Bu kullanıcı her yere İslam ve Müslümanlık ile ilgili düşmanca yazılar yazıp karalama yaparcasına konuşmasa daha etkileyici olabilir....
malesef çoğu siyasi konuda bu şekilde yorumlarını gördüğüm için bu adamın dediklerine mantıklı ve doğru olsa dahi gram itibar etmiyorum :((
Yani eleştiriyi yapan adamlar bu kafada insanlar olursa bu adamlar daha çoook gemicier uçakcıklar alır malesef :((
İnternette yazılanlardan ifadeler pek anlaşılmaz. Anlatılan yanlış anlaşılabilir. İroniler, kinaye vb başta anlaşılmayabilir. Bu yanlış anlamalar normal insanların bazen yaşadığı bir durum. Kısa sürede gerçeği algılarlar. Bir de alıntı yaptığın mesajdakiler gibi, edecek lafı olmadığından, dolaylı yoldan biat ettiklerini savunduklarını zannederek, lafı anlamak istediği yerden anlayarak durumu çarpıtmaya çalışanlar söz konusu. Bu canlılara çimenliğe bozkıra çıkıp gezmeleri, yeşillik tüketmeleri iyi gelir . Mesela tarım bakanı ile toplantısında, meraları köylünün elinden alırsak servetimize servet katarız diyerek yasa düzenlemesi hakkında konuşan ethem snckın bahsettiği meraları tavsiye ediyorum.
-
Çok parası olanların ülkeye yatırım yapmama gibi bi rahatsızlıgı varda o yuzden
-
Ysmulmuyorsam birinin küçücük minnacık gemicikleri de böyle dolaşıyor.
Heh yukarıda başkası yazmış. Malezya'ymış
---------- Mesajlar birleştirildi - 08:44 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:40 ----------
harun27 adlı üyeden alıntı
Çok parası olanların ülkeye yatırım yapmama gibi bi rahatsızlıgı varda o yuzden
Adam niye yatırım yapsın? İki gün sonra biri gelip bombayı patlatsın da, iflas etsin diye mi?
Motosikletli Kaplumbağa...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)