Soruyorum, ne kadar manyaksınız? Manyaklığınızın sınırları nelerdir?
En son ne zaman ettiğiniz küfürün vurgusuna takılıp üzüldünüz, ne zaman su içtiğiniz bardağa anlamlı baktınız ve en son ne zaman yastıkta kaybolan kokunun, süpürgedeki saçın peşine düştünüz?
Psikianalizcilere ter köşe olsun..
Manyaklık Hadsiz hududsuz, ancak! İlahi tokadın/sillenin ensede şaplaması hissi paha biçilemez , hasılı dizginler bir şekilde herdaim gendi elimizde deel, bu bilgi azda olsa rahatlatıyor doğrusu.
Küfür? oda ne? arada cellanlenip güneşin doğmaya utanmasına sebeb verecek derecede edebi ve destansı, içsel, ve sessiz, neyseki tövbe kapıları açıktır umudu, ya kapalı ise skinoski sama...
Bardakmı? şişe candır hernekadar muzur canların işediklerini bilsemde, en çok Hayyam'ın devri meakımdır, aceba cam billur'mu idiler yoksam toprah desdimi, paradox.
Yastık/saç ve koku , yastığı miktiret(leşşşş),saç uzun olmalı, irkekte efenimene karşı ve homfobikim uzak ve sıhhatte olsunlar, brunette akar, emme koku önemlidir ağa, ten uyacak ,hormonların burun üstü bezden yayılıp aheng ilem halay çekmesi gereng yoksa London/one milion efenim trilyonluk sınaai boşş vesselam, tavsiyem Lavanta duru sabun, ve doğal ter
Düşmek? Ohhooo 13 defa sıfır süratte , haa külli olarakmı sayısız hep dört ayak Hamd olsun, her defasında daha kuwetlenip kalktım vesselam, düşe kalka öğreniyoruz nihayetinde.
Cinsi latif Kanundur, birgün meltem yada kasırgada, olmadı otoboste bir AN yeter feli feriştahını pusulanı şaşırmana, işte o AN tutmuşşundur ...i , sonrası buda geliir, buda geçer ağlama, türküler, pop, metal, sonunda vivaldi four season
Yorgunluk/Hayat?Kahve candır gerisi badılcan. Hased etme ,İlahi kaynaklar, az mitoloji, gerisi hakkında No comment.
Askerlik? Şan ve şeref ile dolu 550 gün, ben arslan gimin yaptım vatan borcudur ödenir/ödedik, vicdani ret yok hormonlar bozuk, yok şu-bu ...rim felasifelerini , bu filikada/kayıkta/takada beraberiz, yok battıda far'a evvel terk etti yimezler, humanlar kimi aşgar kimi bronz,kimi albino, kimi zenci duzlu su bastımı ciğeri tıkayacak pambık bulunmaz, oyun büyük şu parti bu parti, yok modern hayat teknoloji traşka, bozuma uğradıkmıydı(Hafazan Allah) silecek düz daş aramalı, en uzun satırlarım oldu sanki, dosta gül desde gide, batana diken ola.
Polemik için alıntılamayın, ya beğenin yada engelleyin vesselam.