yumurtalı patates nimetini çok sevmem hasebiyle 4 mayıs'ı yumurtalı patates günü ilan ediyorum.
sucuklu yumurtacılara kapak olsun, vatana millete hayırlı olsun!
yumurtalı patates nimetini çok sevmem hasebiyle 4 mayıs'ı yumurtalı patates günü ilan ediyorum.
sucuklu yumurtacılara kapak olsun, vatana millete hayırlı olsun!
İlk defa bu gün mü denediniz, N'oldu
He he..
İşte günleri türeten isim bulundu..
Derin olan kuyu değil, kısa olan ip'tir.
Devlet malına zarar vermeden kutlayabilecekseniz edin tabii
cemaat evlerinin vazgeçilmezi olması hasebiyle, reis tarafından paralel ilan edilmen söz konusu olabilir
Ben Pastırmalı Yumurtacıyım.Irkçılık yapmayalım lüften.
Yumurtalı patates bu milletin kutsal değerlerindendir. Hatta o bahsettiğiniz pastırmalı yumurtalar, sucuklu yumurtalar da aslında patatesli yumurtadır. Lütfen örf adet ve patateslerinize sahip çıkın.
Bu vatanı omletçilere bırakmayız!!11!1!
Yalnız şaka maka bugün Dünya Star Wars günü.Başka güne alın bugün dolu.
patatesi soy,
yıka,
küp küp kes,
kızart,
yumurta ile kızart,
piiiiiiii .....
mantarlı ve mümkünse kaşar peynirli omlet sevenler ve sevenleri sevmeye çalışıp yine de sevemeyenler derneği vakfı genç olmamasına rağmen gençlik kolları onursal başkanı sıfatım ile buraya şerhimi koyuyorum.
insana bu kadar zulüm edilmez.
yazıktır
günahtır.
ı-kınıyorum.
arajman kuralları gereği misli ile karşılık verilecektir.
patatesi yere gömen göklerin hakkı içün ...
Dökülen patatesleri toplayacağız
DEV-PAT
yumurtalı patates yada patatesli yumurta gününüz veyahut...eh her neyse mübarek olsun
Bu ülkenin % 99'u YUMURTALI PATATESçidir. Bugünün YUMURTALI PATATES günü olarak belirlenmesi ve devletin işleyişinin YUMURTALI PATATESe göre ayarlanması bu nedenle gereklidir. Bize YUMURTALI PATATESten başka mürşit gerekmez. Her şey zaten YUMURTALI PATATES tarifinde yüz bin yıldır yazmaktadır, ayrıca bir irşad kaynağı peşinde araştırma yapmak ahmaklıktır. Menemen, pastırmalı yumurta ve benzeri sapkın eğilimlerden gençleri korumak, gelişimlerine ve sağlıklarına tehdit oluşturmasını önlemek temel görevimizdir. Zaten afedersiniz sucuklu yumurtacıların da uygunsuz toplantıları ve omlet severlerin bizden aşağı bir ırk oldukları herkesçe bilinir. YUMURTALI PATATESli günlerde, YUMURTALI PATATESe emanet olun.
Lütfen dikkat !! analar ! babalar ! yada aday adayları; lütfen 0 - 6 ay arası bebeklere yumurtalı patates harici birşey vermeyelim...Yoksa İleride çocuğunuz geri zekalı,kısa boylu,kel olabilirr...!
yımırtalı patitis dediler geldik reyiz!!!11!bir!.
Yumurtalı patates insanın kendine yakışanı giymesidir.
yumurtalı patates grubunun arkasında kızartma yağı lobisi olduğu dünyaca bilinmektedir.
siz önce kendi içinizde mısır yağı ve ayçiçek yağı ayrışmasına karar verin öyle gelin.
aranızda sana yağ ile de patates kızartmaya çalışanlar olduğu söyleniyor.
siz önce onları temizleyiniz.
ayrıca kulaktan dolma, kahve köşesinden, tv dizilerinden öğrendiğiniz yarım yamalak tarih bilgileri ile şanlı ve başarı öyküleri ile bezenmiş tarihimizi lekeleyemezsiniz.
son araştırmalar göstermiştir ki;
kehribar içerisinde bulunan yumurta fosilinin yanında şu an soyu tükenmiş bir mantar çeşidine ait kalıntılar bulunmuştur.
dna çalışmaları sonucu bu mantar türü tekrar üretilecek ve binlerce yıl önceki öz tadımıza dönebileceğiz.
can't be worried about that shit. life goes on man.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)