Türk olmak siyasi bir hareket değildir. Ben Mehape ve tabanından nefret ederim. bilekliğimde 3 hilal ve kurt başı vardır. Bir milletin sembolünü densizce bir siyasi partinin sembolü yapanlar utansın.
"Türkçülük öyle şerefli bir bayraktır ki, bu bayrağı vatanın her köşesinde durmadan dalgalandırmak her Türk'ün ilk ve milli vazifesidir." "Mustafa Kemal Atatürk"
Her ne kadar bazı ermeni epermlerinin zoruna gitse de...
You start the game with a full pot of luck and an empty pot of experience. The objective is to fill the pot of experience before you empty the pot of luck.
The older I get, the faster I was.
Merhaba MT ailesi Kandilimiz Mübarek olsun .
Su muhabbet üzerinden bazı çok gereksiz laf diye laf konuşmuş MİLLİYETÇİ birisiyim TURANCIYIM ama IRKÇI değilim .
Arkadaş ben türküm diyorum ırkcı oluyrm Kürt ben kürdüm deyince özgürlükcü işin garibi sen kürtsün dedim diye ben faşist oluyrm !!!
1944de Atsız ata böyle bi yuruyus yapma e bizde onun izinden gidiyorsak nolcak adamlar ankarada bilmem ne günü diye PKK pacavralariyla yurudu hayrdr yani .
Biri kalkms demiş ki Türklerin günı Kürtlerin günü Lazların günü vs vs uzatma .
Bisy sorcam bu ülkede nye lazlar la kimsenin sorunu olmuyo ?
Yada nye Çerkezler bizde vatan istiyoruz demiyo .
Neyse daha yazarm yazarm daaa saygı çerçevesinde bu kadar oluyo .
Tekrardan herkesin KandiLi ve TÜRK'cülük günü kutlu olsun ...
(Mobilden yazıyrm yazın hatası varsa affola)
Hewaller rahatsız olmuş olabilir..
Dostum bu kalın harflerle işaretlediğim konuyu açabilir misin?
Kusura bakma ama bu günü çevremde kimse bilmiyor. Forumdakiler de çoğu yeni duymuş. Bu nasıl bu kutsallık kimseden haberi yok. Eğer bu kadar önem verilseydi bu güne tüm gazete ve tv lerde bi şekilde geçerdi. İnterner haber sitelerinde geçerdi. Milliyetçi olarak geçinen partiler anma, kutlama gibi etkinlikler yapardı. Ama hiçbi bişey yaptığı yok. Demek ki o kadr da kutsal bir gün değilmiş Türk halkı adına.
Bir başkadır Balkanlar'da Türk olmak!
Böyle anlamlı günler olması iyi hoş, bende üniversite zamanlarına kadar koyu milliyetçiydim ama belli bir yaştan sonra ne kadar boş işler olduğunu farkettim
Kimliğini bilmek, ırkını sevmek güzel şey ama bunu ileri götürüp ırkçılık yapanlar oluyor ve türkiye gibi hem dini hem etnik köken olarak bu kadar çeşitliliğin olduğu bir ülkede kötü sonuçlar doğurabiliyor
Şöyle bir gerçekte var Türk olarak artık bu coğrafyada malesef azınlık durumundayız .Başımızdaki kan emiciler sağolsun aldılar arkalarına %50 lik .... kesimi istediği gibi at koşturuyorlar. Anayasada değişiyor, elimizde sadece TÜRKİYE ismi kaldı oda yakında değişir
Son olarak şunu söylemek istiyorum ; tek çare SOSYALİZM
Harbiden 2 satır anlamlı laf yazcam diye komik yorumlar geliyor. Gerçi seninki 1 satır olmuş ama o da olumlu.
Saydığı azınlıklara Türk milleti deniyor ha?
İşin stresinden kurtardın beni sağolasın. Ha bir de hapın ismini yazarsan sevinirim. Canım sıkkın olduğunda ben de atarım bi kaç tane
Motosikletli Kaplumbağa...
Rahmetli Ömer Seyfettin'in yıllar öncesinden halen günümüze hitap eden iki güzel sözü, olmadı sayfalarca açıklarız da.
İdrak edebilmen açısından 2 tane gösteriyorum;
http://m.milliyet.com.tr/Local/Article?ID=1352100
http://m.haberler.com/gaziantep-te-3...8406279-haberi
Bu da günün tarihiyle ilgili:
http://m.mynet.com/i3.html#http://ww...rihi-2435054-1
Bahsettiğim şey de arapçılık veya ingilizcilik günü değildi. Anlaman için daha basite indirgersek; misal antik yunan devrinden kalan anneler günü kutlanması var. Zannedersem bir iki hafta içinde kutlanacak. Arap bayramları, kandilleri var mesela. Her neyse. Sanırım istediğim kadar anlatsam da bir fark yaratamayacağım.
Muhalefet edenlerin bir çoğu, içinde Türk kelimesi olduğu için mi rahatsızlar? Tamam canım arap seviciler günü de yapalım tartışma bitsin. Veya yetmiyorsa istediğiniz başka bir günü de yaparız ama onların çoğunluğunun interneti, daha da büyük çoğunluğunun bu siteyi kullandığını sanmıyorum :/
"arap" sevicilik kulliyen iftira.
şahsen "iskandinav" seviyorum.
yine türkçülük günü geldi çattı.
yıllar çabuk geçiyor azizim, ihtiyarladık gayri.
Ne mutlu Türk'üm diyene.
100 tlye 1300 km yol giden Volta vs5im
Oysa daha dün gibiydi yine geldi ve geçecek... Her geçen sene daha iyiye gitmek umuyduyla Kutlu olsun dostlar.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)