belki görmeyenler vardır işte Atamız bu gençliği düşünerek bu vatanı bize emanet etti izleyin ve sesi sonuna kadar açın yorumlarınızı bekliyoruz
http://www.atillaatasoy.com/mutlakaseyredin/
belki görmeyenler vardır işte Atamız bu gençliği düşünerek bu vatanı bize emanet etti izleyin ve sesi sonuna kadar açın yorumlarınızı bekliyoruz
http://www.atillaatasoy.com/mutlakaseyredin/
motosiklet kullanmak şeytanla kumar oynamaya benzer ,hep sen kazanırsın ama o kazandığında oyun biter
abi budur yaa...
eline sağlık..
[B][COLOR="Red"]insanlar gelecek için hayal kurar..kaderde buna gülermiş...[/COLOR][/B]
vay be on kıta hemde ne heyecanla okuyor şuna bak ya gidip yanaklarından öpesim geldi.
KocaAdam(Süper Teneke) & Camadan & ChomChok & G.ECE
verildi bu daha önce, hatta yakın zamanda. yine de teşekkürler...
May the Force be with McLaren Mercedes
Biliyorum bu çocuğu.İnsanın içini ürpertiyor.Ablası da çok tatlı
gögsüm kabardi Atatürk'ün gelecegi emanet ettigi genclik budur
alper kardesım ellerıne sağlık....
____it's my life_1982____
tüylerim diken diken gözlerim dolu dolu oldu beaaa
walla helal olsun hepsini ezbere ve ne kadar içten okuyor kız bugünkü durumumuz içler acısı walla
her gün gençliğe hitabeyi okumamız lazım hepimizin ve oturup düşünmemiz lazım ülkemiz nereye gidiyor diye
motosiklet kullanmak şeytanla kumar oynamaya benzer ,hep sen kazanırsın ama o kazandığında oyun biter
Valla süper sölicek bişi bulamıo insan bazen..
S&S
Çok güzel ya tüylerim diken diken oldu
büyük para büyük araba büyük kalçalı kızlar, tek düşündüğüm yalnız bunlar(üstü açık mercedes içi kız dolu)
Teşekkürler.Lakin 5 gün önce bir arkadaş vermişti linki.http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=16020
Haydi hükümeti yıkalım yerine AVM yapalım.
vallah bende bunu izledim hayretler içinde kaldım bunlar başımıza gelse
kriz diği bişey kalmaz zaten ama iyi insanlar zaten en başta indiriliyor
Yaw duygulanmamak eldemi kardeşim
Nekadar içten okuyor maşallah. Vurgulara baksanıza yaw.
Yazarınında hakkını vermek lazım.
Gruru duyuyorum böylebir ecdada sahip olduğumuz için. Üzülüyorum onlara layık olamadığımız için..
Olay budur abi yaaa. Fazla söze gerek yok.
Izlemek yeterli
Ayrıca paylaşım içinde teşekkür ederiz.
[CENTER][B]Asla birilerinin umudunu kırma, belkide sahip oldukları tek şey o´dur.[/B][/CENTER]
Tüylerim diken diken oldu sölicek bişey bulamıyom
0 rh(+) Rüzgarın hissetmek ve iki teker üzerinde olmak kadar keyifli ne var şu hayatta
5 Gün önce veren arkadaşa da teşekkür ederiz,Alper sanada.Ayrıca 5 gün sonra verecek olan diğer arkadaşada.Akılda kalması adına güncel kalmasında fayda var diyorum.İHTİYAR adlı üyeden alıntı
valla ben 3. kez izliorum..gerçekten müthiş..
S&S
Budur ..
Ne Mutlu TÜrkÜm Dİyene.
[COLOR="Blue"]NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE[/COLOR] [COLOR="Red"]Bizki ustasıyız vatan sevmenin...[/COLOR]
ellerinize sağlık paylaşım için...
bütün mail listemdeki dostlarıma link olarak attım... herkes görmeli....
ne mutlu türküm demek yetmez... Türkçe' ye sahip çıkmak gerek...
Motorumu Sattım Kendimi Garip ve Yanlız Hissediyorum
( A RH + ) Türkçe' ye Sahip Çık, Yok Olmasına İzin Verme...
Aşkın Bir Sabun İse Köpürt Beni Pakize
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)