Goodbye on board
Goodbye on board
[COLOR="Blue"]Ne Kadar Yükseğe Çıkarsan, O kadar Yüksekten Düşersin. [/COLOR]
hadı hayırlısı kardes ıyı uçuşlar sana bız senı unutmayız by
Kawasaki z750s O Bir Aşk
hayırlı olsun umarım herşey gönlünce olur
senin hakkında cok sey duydum.dondugun zaman bi kritiğini yapalım
yeni görevin hayırlı olsun, umarım herşey istediğin gibi gelişir. kerpede kulağını çınlatırız
İyi uçuşlar..
Herşey yeniden yollarda olabilmek için...
iyi ucuslar
Dört duvar arası kapanmazki sendeki özgür ruh. Ölünce parçalanmazki bendeki özgür ruh. Sevişe sevişe azalmazki tendeki özgür ruh. Kopyalayarak çoğalmazki gendeki özgür ruh... BABAZULA
»»»»»» Bu Mesaj Moderator tarafindan düzenlenmiştir.»»»»»»
Foruma yazilacak konular ilgili bölümlere yazilmalidir. Yanlış bölüme açılan başliklar yöneticilerce ilgili bölüme taşınır... Tekrarı halinde SİLİNİR! Bu nedenle itiraz türü yazilarin da silinmesi, veya cevaplandirilmasi sorumlunun yetkisindedir.
Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.
Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını kabul etmiş sayılır.
Şikâyetler için... info@motosiklet.net
************** Site Yöneticisi: danger0 **************
Biz ilhamlarimizi gokten ve gaipten degil dogrudan dogruya hayattan almis bulunuyoruz. K.Atatürk
uçuş? hmm...
iyi uçuşlar
Ben, kimine göre deli, kimine göre keyifli, kimine göre lanet-li, kimine göre pek bi’ dertli, kimine göre efendi, kimine göre sadece biri, kimine göre hiç biriyim.
Ben, crato’yum.
ohh beee bunuda gördüm ya gözüm arkada gitmez artık
sonunda uçan motorcumuzda oldu çok şükür
herşey gönlünce olsun dostum o gece içinki sitemini anlıyorum ve sana hak veriyorum o kadar söledim bira beni bozuyo dedim dinletemedim veee bir bira içtim çoğu şeyi söylemeyi unuttum
umarım beni affedebilirsin
bu arada sen hostes olup uçacağına göre motor boşa çıktı istersen ben motoruna kerpe gezisi yaptırırım hem sen göremesende motorun kerpeyi görür ne dersin
çok yer kaplamadan kaçtım ben iyi uçuşlar
motosiklet kullanmak şeytanla kumar oynamaya benzer ,hep sen kazanırsın ama o kazandığında oyun biter
kader hayırlı olsun
mutlu kal
KAMP ADAMLARI
İnince msg at
Arkamdaki babayiğitleri görüyonmu sen baqim koskoca MT be sizin için uçucam
Canlarım ben geldimmmmmm saat geç ama napim yeni eğitim bitti öğlen ders 2:30 da başlıyo akşam da 10:30 da bitiyo thy uçuş eğitim başkanlığında ders alıyoruz 15 gün böle sonra uçuşlar olcak ozaman aktim olunca hep sizle olcam görün bak
hadi bakalım
bekliyoruz seni en kısa zamanda. hele uçuşlara bir başla da, senin uçağı buluşma noktası olarak organize etmeyi düşünüyoruz
ilk sayfadaki mesajı doldurmadım bak hala. soraa...
cause suicide is painless / It brings on many changes / And I can take or leave it if I please, /
and you can do the same thing if you please
hayırlı olsun ... umarım hayatın hep başarıyla geçer
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)